Джон Войт: Само Тръмп може да спре блатото, пожелайте той да се върне като президент (ВИДЕО)

Президентът Доналд Тръмп е единственият президент, който „разбира истините“ и има „най-добрите интереси“ на американския народ и американската мечта, смята носителят на Оскар Джон Войт, който твърди, че само Тръмп може да „спре това блато, тази измама и несправедливост“, като призовава зрителите да поискат той да се „върне в президентството“.

Двуминутният клип, публикуван в неделя и озаглавен „Събуди се, Америка“, започва с изявлението на холивудската легенда, че за него е „голяма чест“ да каже „Създателя да благослови Америка“.

Той призовава за „изцеление“ на страната от „цялата неправда, която се случва“ след междинните избори миналата седмица, на които победата на републиканците беше много по-малка от прогнозираната „червена вълна“.

Предупреждавайки американците, че страната е „в опасност от Трета световна война“, Войт настоява, че е дошло времето да „погледнем тази лъжа – тази измама – която продължава ден след ден“.

„Не виждате ли цялата тази лъжа?“ – попита той. „Всички ние трябва да се събудим, защото ако не видим тази лъжа, тази земя ще умре; ще умре в своята красота, свобода и възможности. “

Макар че Америка „би трябвало да е страната на свободните“, той твърди, че „тя е далеч от това“.

„Това е тъмна мрежа, тъмен свят“, заявява той. „Но не за дълго, защото, приятели мои, идва промяна и ще се появи нова светлина.“

„Всички трябва да видим тази истина и да позволим на правосъдието да се възползва от нея сега“, добави той.

Войт твърди, че „единственият начин да спечелим тези избори е да видим лъжите, измамите и корупцията от страна на левицата, медиите и неизвестните – ще разберем кои са те“.

След това той призова американците да се обединят, за да „гласуват за истинска справедливост за всички“.

Войт също така предложи искрено да поискаме „единственият президент, който разбираше истините и имаше най-добрия интерес на американския народ, на американската мечта – президентът Доналд Тръмп – да се върне на президентския пост“.

„Той и само той може да спре това блато, тази измама и несправедливост“, каза той.

В заключение той отправи призив за събуждане към американските граждани.

„Събудете се от този лош сън и върнете живота, справедливостта и истината в единствената земя, която е предназначена за мечти за доброто, в страната на свободните – Америка – най-великата земя, най-великата почва за човечеството; земята, където героите са се борили за своите истини“, каза той.

„И тук, приятели мои, трябва да видим истината“, добави той. „Позволете на президента Тръмп да възстанови земята ни, за да можем да се издигнем до нейната слава. Много любов за вас.“

Войт е един от най-отявлените консервативни гласове в Холивуд.

Звездата от „Среднощен каубой“ разказваше във видеоклип за американската изключителност по време на Националната конвенция на републиканците (НКР) през 2020 г., както и видеоклип на НКР за успешните усилия на президента Тръмп да освободи американски заложници, държани в плен в чужди страни.

През март Войт обвини президента Джо Байдън, че е „понижил стандартите на нашата страна и е повишил цените в негова полза“.

Миналата година той разкри лицемерието на левицата и медиите, които оправдават расизма на Хънтър Байдън, „докато семейство Тръмп е тормозено ден и нощ“.

Той също така упрекна либералите, че атакуват Израел и евреите, като поиска хората да не се „заблуждават“.

Преди президентските избори през 2020 г. Войт предупреждава, че САЩ ще бъдат „в голяма опасност“, ако Джо Байдън стане президент.

„Вървим по улица, която сега няма име. Не трябва да позволяваме на нацията ни да се разпадне. Те искат именно това – да унищожат Америка. Позволете ми да ви предупредя, че сме в голяма опасност, ако попаднем под управлението на Байдън“, каза той.

Автор: Джошуа Клейн
Източник: Breitbart
Превод на български – Страничката“ Монтагю Кийн“

ВИДЕО

https://thebulgariantimes.com/%d0%9f%d0%be%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%b5-%d0%bd%d0%b5%d0%be%d1%81%d0%bf%d0%be%d1%80%d0%b8%d0%bc%d0%be-%d0%b4%d0%be%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be-%d0%be%d1%82/

 

Последно от СВЯТ

Медведев нарече Байдън рептил

  Медведев нарече Байдън, Зеленски и още четирима западни политици рептилоиди Дмитрий Медведев е бивш президент и министър-председател, а