Днес подобна книга не е интересна, защото я виждаме в реалността. НО… НАПИСАНА Е В 1995 г… Втората гражданска война или Настъпващият крах на Америка… САЩ: Втора гражданска война ще раздели САЩ на три (ВИДЕО)

 

Книга “Втората гражданска война” на Томас Читам, ветеран от Виетнам, морски пехотинец. Цитати от нея плюс коментари от:

Проф. Игор Панарин, наричан Путински Макиавели за прецизните му съвети към руското ръководство.

  • Декан в Дипломатическата Академия към Министерството на външните работи;
  • Академик към Военната Академия;
  • Работил в Роскосмос и ЦИК;
  • Работил е в КГБ с генерал Дроздов – нелегал, резидент на разузнаването в САЩ и 12 г шеф на нелегалите – с ключово влияние в изграждането на Панарин като стратегически анализатор.
 Проф. Игор Панарин
Проф. Игор Панарин
Днес подобна книга не е толкова интересна, защото я виждаме в реалността.

НО СУПЕР ИНТЕРЕСНО Е, ЧЕ Е НАПИСАНА В 1995 ГОДИНА!

Страница 22 – “Фактически Америка няма никаква история, защото всяко крупно събитие се явява резултат от манипулацията над нас на господстващата върхушка от Лондон.”

Британско иго! Това пише морски пехотинец теглил ярема на войната, почувствал на себе си как англичаните подставяха обикновените американци и ги заставяха да воюват във Виетнам.

По-нататък – “Понастоящем те избират кандидатите за главните политически партии и затова реално ние се намираме под тотален контрол на управляващата върхушка от Лондон.”

Бел.ред; Намиращ се в сърцето на Вашингтон върху 10 квадратни мили земя, се намира Окръг Колумбия. Този щат развява свое собствено знаме и има собствена конституция. Въпреки, че географски са разделени – структурите на Ватикана, Лондонското сити и Окръг Колумбия, флагът на Окръг Колумбия има 3 червени звезди, всяка една за 3-те града на “Империята“ – (Ватикана-Лондонското сити – Окръг Колумбия). Чрез тези скрити структури Светът е контролиран: икономически от Лондон, военно от окръг Колумбия и “духовно“ от Ватикана. Ако направите задълбочено проучване, ще се ШОКИРАТЕ да разберете, че САЩ все още са, и винаги са били Британска кралска колония. Окръг Колумбия функционира извън конституцията на САЩ, и е отделна корпоративна единица. Между другото, както Ватикана и Лондонското сити, така и Окръг Колумбия не плаща никакви данъци на никой ! . . .:

Истината за папата и Ватикана: Католическата църква притежава повече богатство, от която и да е банка, корпорация, тръст или правителство

Ето какво пише американец за британското иго, конкретно! А много не вярват на моите заявления. Ето, пише го още в 1995 година! Всички тия отряди Антифа, БЛМ са отряди за специални диверсионни операции на британското разузнаване МИ6, и както пише авторът, се управляват от Лондон и от резидентурата им във Ванкувър Канада, добре известна на личното разузнаване на Тръмп, което може да проведе превантивна операция на територията на Канада. Морските котки са готови за превантивни действия по блокиране агресията против народа на Съединените Щати от територията на Канада, за предотвратяване опасността от гражданска война. Създадени са сили за спецоперации в състав 6200 бойци от морската пехота. Напомням, че в 2019 година в Сиатъл възникна угроза от атентат срещу Тръмп с взривяване на мини-ядрен заряд по време на футболен мач. Но личното разузнаване на Тръмп ги блокира. Бяха призовани 40 000 морски пехотинци от запаса, които организираха учения на цялата територия на тихоокеанското крайбрежие и взривиха подземните бункери с тези заряди. И предотвратиха подготвяния терористичен акт. Така че това е вече отработен модел. Та нали проведоха операция даже във Франкфурт, където бе ранена и арестувана шефката на ЦРУ Джина Хаспъл. Адвокатката Сидни Пауъл, стоманената лейди, потвърди в телевизия NEWSMAX и за подробностите каза, че са държавна тайна, и те се знаят от президента. Неговата задача е да изведе на повърхността Лондонската блатна гнилост, която прониква в разни центрове на САЩ, преди всичко в демонократическата партия. Та Хилари Клинтън е роднина на Чърчил! Колчак, личният агент на Чърчил, който организира гражданската война в Русия – от една страна Лейб Бронщейн (Троцки), британски агент, от другата – пак британски агент Колчак. Не е било важно кой ще победи, англичаните управляват и тия, и ония. Организирането на гражданската война в Русия е на тяхната съвест. Впрочем такава дума в английския език няма.

Адмирал Колчак: “Обърнах се чрез британския посланик в Токио към британското правителство с молба да ме приемат на служба.”

Скоро Колчак беше извикан в британското посолство и информиран, че Великобритания охотно приема предложението му. 30 декември 1917 г. Колчак получава съобщение от английското посолство за назначаването му на Месопотамския фронт, с цел заедно с британските съюзници да влезе в южната част на Русия откъм Месопотамия (Уикипедия).

По-нататък Чърчил прокарва Донован, който курираше Колчак, на поста ръководител на Службата за Стратегически Служби на САЩ. Въпреки че Рузвелт имаше своя кандидатура. Въпреки това Чърчил се доби с назначаването на Донован, който вече дълго време работеше за британците. Тогава Донован, заедно с ръководството на британското разузнаване MI6, ръководеше създаването на структури като Билдербергския клуб.

Именно Донован по командване на Чърчил започва да подчинява разузнавателните служби на САЩ на „Дълбоката държава“.

Първото въстание срещу британското иго е брутално потушено – американският президент Кенеди е демонстративно застрелян на 22 ноември 1963 година.

След това се появи Хилари Клинтън, роднина на Чърчил, а Бил Клинтън също работеше за англичаните. Той бе стипендиант на Роудс. Роудс е пионер на плановете за световно правителство, което да бъде доминирано от англосаксонците. Един от важните компоненти на плана на Роудс е създаването на стипендии на Роудс в Оксфорд, където да бъдат завербувани „най-добрите хора“, за реализиране в живота на неговия план.

Роудс: “Утвърждавам, че ние сме първата раса в света, че сме най-превъзходящите хора в света; колкото повече се разпространяваме, колкото повече населяваме земята, толкова по-добре за човечеството. Потвърждавам, че всяко парче земя, добавено към нашата територия, ще означава раждането на повече граждани от английската раса, които иначе не биха се появили на този свят. Развитието на Британската империя е с цел да доведе целия цивилизован свят под британско управление, за да направи англосаксонската раса единствената световна империя: Що за мечта! Но тя е изпълнима. Осъществима е. Да си върнем Съединените щати и да обединим англосаксонците по света в една-единствена империя. Наш дълг е да използваме всяка възможност за придобиване на повече земя и трябва да държим тази идея постоянно пред очите си: повече земя просто означава повече англосаксонска раса, повече най-добрата, най-хуманната, най-почтената раса.”

Британците прокарваха Хилари Клинтън през 2016 г., но изведнъж се появи Доналд Тръмп. Той спечели, преди всичко благодарение подкрепата на патриотите от американските разузнавателни служби (NSA, морско разузнаване). Всички глобални медии, контролирани от Лондон, бяха срещу Тръмп. Въпреки това при тези условия той успя да спечели. Претърпявайки поражение заедно с Клинтън, Великобритания открито започва анти-Тръмповска истерия. Всички маски са свалени – играта се води откровено. Бившият ръководител на руския отдел на МИ6 създава фалшиво досие и Дълбоката държава започва да развърта лъжливи обвинения. Тръмп и хората около него, умни аналитици, знаят всичко това. След разкриване на Лондонско-Вашингтонското блато предстои изграждане на добри взаимоотношения с Русия, естествен съюзник на Съединените Американски Щати. И излизане изпод британското иго, както пише морският пехотинец още в 1995 година.

Резюме на книгата:

Ние сме длъжни да спрем това, да спрем наближаващия крах на САЩ!. Втората гражданска война вече не е фантазия и не е кошмар.

Политически, социални и икономически проблеми разкъсват Съединените американски щати и безмилостно водят страната към война, кървава война, която според анализатори ще я разчлени на няколко коренно различни държави, разделени по етнически признак. Безредици… милиции… банди… експлозия на престъпност… нарастваща безработица… масова имиграция… спадащи доходи… всички тези фактори алчно ще захранват огъня на войната. Защо Америка върви към беда, как узрява тази смъртоносна война, искрите на която вече тлеят и какво можем да направим, за да спасим себе си и семейството си.

Ако Русия и Китай са заедно, те могат да спасят голяма част от Евразия, но останалата част от света би се оказала в положение като от каменния век, и Америка няма да е изключение…

Америка е родена в кръв… Америка се е преситила с кръв и ще потъне в кръв. Демографското напрежение и расовия конфликт тласкат САЩ към пропастта. По същество, САЩ, позволявайки границите й да бъдат заличени от бушуваща се маса незаконни имигранти, приближават себе си към демографския си край. Територии от югозапада ще преминат под контрола на Мексико.

Интервю с автора: 2020: Втора гражданска война ще раздели САЩ на три

Коментар от проф.Катасонов, преподавател по макроикономика в МГУ: Втората гражданска война или Настъпващият крах на Америка

Коментарите на професор Панарин са от предаването му „Мировая политика №1217. США: Вторая гражданская война”

https://youtu.be/eYJNvlzdkdE

Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

Ротшилд обеща разцепване на САЩ през 2021

 

Ротшилд и програмата и плановете на психо и социопатите от „Дълбоките държави“ на Китай и Америка (ГАЛЕРИЯ)

 

Последно от СВЯТ