Доган разговаря с протестиращи пред сарая си (ВИДЕО)

/

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган се показа на оградата на сарая си в парк „Росенец“, където проведе импровизиран разговор с протестиращите. От излъчването на живо се чува само, че Доган отговаря кратко на въпросите с „да“ и „добре“, включително и на въпрос: „Ще махнете ли Борисов и Гешев?“

ДОГАН ПРОГОВОРИ: Ще свали ли Борисов от властта?

ДОГАН ПРОГОВОРИ: Ще свали ли Борисов от властта?

Публикувахте от Телевизия Евроком в Събота, 8 август 2020 г.

В момента на прочутата плажна ивица до сарая се провежда проява със заглавие “Догансарай бийч фестивал”. Мотото е “Искаме Доган да уволни Борисов”. Група граждани събират камъни, с които да построят кула и забият българското знаме. Издигнат е и голям транспарант, на който пише „Оставка Борисов!“. Засега хората са малко.

Протестна изява е планирана вечерта и до хотела-стена на Алепу. И там ще се събират камъни – за да се изпише с тях „Оставка“. Инициативата е подкрепена от организациите „Правосъдие за всеки“, „За да остане природа в България“, „Да запазим Корал“, „Бетономорие“ и др.

Предишна Статия

Божков: До тук с миналото. От утре ще създаваме настоящето и бъдещето. „Българско лято“ е в ход (ВИДЕО)

Следваща Статия

Божков: Станете част от промяната (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

112 години независима България! Честит празник, българи! (Манифест за провъзгласяване независимостта на България, прочетен от княз Фердинанд на 22 септември 1908 г. в гр. Велико Търново)

112 ГОДИНИ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ. ЕДИН ВЕЛИК ПАТРИОТИЧЕН АКТ НА ФЕРДИНАНД САКСКОБУРГГОТСКИ И ПРАВИТЕЛСТВОТО НА АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ

Чутовен удар на МВР!

Закопчаха двама пенсионери, отглеждали канабис Двама мъже на 70 г. и 74 г. са задържани в

Don`t copy text!