Докато Навални е в кома, германските лекари гадаят на кафе каква диагноза да му поставят

Очаквайте от клиниката „Шарите“: Навални е отровен и поръчителят е в Кремъл

Случаят „Скрипал“ показа, че Западът иска от европейците сляпо да вярват на твърденията му – Кремъл е виновен и точка!

За пореден път продължават да обвиняват руската власт във всички грехове, сега за „отравянето“ на блогъра Навални. Изгледах няколко негови видеа и, честно казано, въобще не съм удовлетворена. Твърденията и обвиненията му срещу руския президент, Медведев, Песков и други политици не са потвърдени с никакви реални факти, затова остават да висят във въздуха и оставят привкус на свободно съчинение.

Според наблюдатели глупостта, че Русия „отрови“ Навални, която за кой ли път се повтаря по един и същи сценарий – поне да бяха напрегнали сивите си клетки да измислят нещо по-оригинално, не е нещо повече от пълна провокация.

Никой не е тровил руския опозиционер, на когото липсват лидерски и интелектуални качества, а видеата му излъчват посредственост, а самият той е закопал здравето си.

Д-р А. Мясников, който изгледал видеото с Навални в самолета, чул стоновете му, предизвикани от силни болки, и изказа предположението, че блогърът е засегнат от аневризма.

Защо досега германските лекари не определиха диагнозата му?

Помните ли колко силно крещяха съпругата му и много други, че трябва срочно да се закара в Германия. Е, и – закараха го, и какво?!

Може би на германците Навални им е нужен, за да влияе върху руската власт, дори намирайки се в безсъзнателно състояние.

Вероятно сега се пекат нови небивалици по адрес на Русия, подобни на британския цирк с отравянето с бойното отровно вещество „Новичок“ на семейство Скрипал.

На всички е ясно, че щом Навални е попаднал в Германия, ще започнат да му лепят, каквото им е изгодно.

НАВАЛНИ Е ОТРОВЕН И ТОЧКА!

Читателят ще попита – защо. Отговорът е, за да може и по-нататък да се води пропаганда за надигащата от Русия заплаха срещу Европа.

Нищо ново, освен че сложиха на блогъра огромна охрана от полиция и военни. Но в клиниката „Шарите“ не я увеличават, а само продължават да гадаят бил ли е отровен или има проблеми със здравето си, които нямат нищо общо с отравянето.

Една добра новина е, че Меркел вече заяви, че случаят „Навални“ няма да се отрази на строежа на „Северен поток-2“.

Но в Русия воплите, че Навални е отровен не стихват. Правозащитни организации искат да започне дело заради отравянето на блогъра. Но Генералната прокуратура даде да се разбере, че повод за започване на криминално дело няма.

Няма никакви умишлени действия срещу Навални, посочиха от прокуратурата.

Излиза, че човека напразно са го закарали в чужбина.
Но за Германия не е така. Сега главният коз е в нейните ръце.

Изходът от ситуацията зависи от самата клиника.
Според наблюдатели, всяка, особено частна клиника със световно име няма да седне да измисля диагнози и да дава лъжливи прогнози, но ще видим.

Сега стана ясно, че в клиниката „Шарите“ има не само цивилни, но и военни лекари, което означава, че военните вече са се намесили в процеса на лечение на руския опозиционер и до какво ще доведе това, още не е ясно.
Трябва само да градим хипотези и да следим заглавията в германски, американски, а и руски СМИ.

Най-добрият вариант е Навални скоро да излезе от комата, да премине реабилитация, с първия самолет да отлети в родината и да отговаря за постъпките си.
Но нито обкръжението, нито семейството му са заинтересувани блогърът да се върне вкъщи, особено като се имат предвид последните събития, които се развиват против него.

А може би, като оздравее, ще поиска политическо убежище в Германия и германско гражданство?! Дали не е това целта на цялото упражнение.

Хакуна Матата

Последно от СВЯТ

Фейсбук страница

The Bulgarian Times