Доклад от 1966 г. разкрива всичко случващо се днес | ЧАСТ 2 (ФИЛМ – БГ СУБ)

/

Доклад от 1966 г. разкрива всичко случващо се днес | ЧАСТ 1 (ФИЛМ – БГ СУБ)

Докладът “Желязната Планина“ разказва за плановете направени още през 1966 г. на тайна среща, които се случват днес – за някои от тях още не се е заговорило в обществото

Филмът от 1993 г. трае над 3.5 часа. Подбрани са само най-важните моменти от него, които описват различните планове и цитати от доклада “Желязната Планина“ от 1966 г. Събрана е всичката информация в едночасово видео, което е разделено на части.

ЧАСТ 2 – Как да се наложи изкуствена и от части фалшива климатична криза, какви са елементите на една такава криза и как да се генерират достоверни случки, които да играят ролята на факти, доказващи тази изкуствено създадена ситуация. Как тази криза има силата да обедини човечеството в една цел – спасяването на планетата. Как да се вмени отговорност за всичко свързано с околната среда на човечеството. Колко поколения ще отнеме на тази “криза“ да влезе в подсъзнанието на хората и всеки да знае или говори за нея.

БЕЛЕЖКИ:
„Rich men of the Earth“ – може да се преведе като “богатите хора на Земята“, или като “богатите мъже на Земята“. Ние избрахме втората версия, тъй като тя е най-близко до фактическата истина – повечето членове на тайните общества и тези, които прокарват новия световен ред са бели западни мъже (евреи: бел ред.).

ВИДЕО

Видеото е преведено благодарение на нашите будни приятели от „Отвъд Оградата

Не казвай на никого! Глобално затопляне: 8 поредни години на глобално охлаждане (NOAA)

«WEATHER MODIFICATION» Defense Technical Information Center: През 2025 г. ще притежаваме времето (ДОКЛАД)

Последно от ВИДЕО