Доклад от 1966 г. разкрива всичко случващо се днес | ЧАСТ 1 (ФИЛМ – БГ СУБ)

/

Докладът “Желязната Планина“ разказва за плановете направени още през 1966 г. на тайна среща, които се случват днес – за някои от тях още не се е заговорило в обществото

Филмът от 1993 г. трае над 3.5 часа. Подбрани са само най-важните моменти от него, които описват различните планове и цитати от доклада “Желязната Планина“ от 1966 г. Събрана е всичката информация в едночасово видео, което е разделено на части.

ЧАСТ 1 – Въведение в темите на доклада “Желязната Планина“ и вида мислене на правителството, което го е поръчало; какви са истинските цели на една война, защо воюват народите и кой поръчва войните; Третата световна война; Оценка за възможността и желанието за преминаване към ера на мира и какво ще означава това за правителствата по света; Какви възможни заместители на войната могат да се измислят?

БЕЛЕЖКИ:
„Rich men of the Earth“ – може да се преведе като “богатите хора на Земята“, или като “богатите мъже на Земята“. Ние избрахме втората версия, тъй като тя е най-близко до фактическата истина – повечето членове на тайните общества и тези, които прокарват новия световен ред са бели западни мъже (евреи: бел ред.).

ВИДЕО

Видеото е преведено благодарение на нашите будни приятели от „Отвъд Оградата

Доклад от 1966 г. разкрива всичко случващо се днес | ЧАСТ 2 (ФИЛМ – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО