Доклад установява, че в ООН работят 3 300 педофила, отговорни за 60 000 изнасилвания през последните 10 години

Бивш високопоставен служител на ООН проговаря за педофилската мрежа с огромни размери, в която хиляди служители на ООН причиняват вреда на десетки хиляди невинни деца.

Откровено плашещото досие, издадено от бивш високопоставен служител на Организацията на обединените нации, разкрива, че служителите на тази организация са извършили над 60 000 изнасилвания само през последното десетилетие. Нещо повече, според него в момента в организацията работят поне 3300 педофила.

Само за десет години, под прикритието за предоставяне на помощ, ООН буквално изнасилват деца и ограбват държави по целия свят. Проблемът става толкова нетърпим, че подтиква бившия инсайдер на ООН Андрю Маклауд да сигнализира и да предаде доказателствата на секретаря на Британското министерство за международно развитие (DFID) Прити Пател.

Според ексклузивния репортаж на „Сън” досието разкрива, че освен 3300 педофила, работещи за организацията, хиляди други сексуални насилници конкретно се насочват към благотворителните работни места, за да се доближат до уязвимите жени и деца.

Според Маклауд всеки, който се опита да сигнализира за ужасяващо разразилата се злоупотреба, е принуждаван да замълчи или бива уволнен.

Споделяйки досието със „Сън” проф. Маклауд предупреждава, че скандалът със сексуалната злоупотреба е от същия мащаб като този на Католическата църква.

Докато докладът разкрива, че има 3300 настоящи служители, които са активни педофили на заплата в ООН, Маклауд изчислява реалното число да е много по-голямо.

„По света има десетки хиляди помощници с педофилски наклонности, но ако носите тениска на УНИЦЕФ, никой няма да пита какво искате да направите. Имате безнаказаността да правите всичко, което искате. Това е ендемично за индустрията за помощ в целия свят.”

„Системата е грешна и трябваше да спре това още преди години.”

Според репортажа на „Сън”:

Професор Маклауд е работил като помощник-шеф за ООН по целия свят, включително високопоставени работни места на Балканите, Руанда и Пакистан – където е бил ръководител на операциите на Центъра за координация на спешните ситуации на ООН. Той води кампания за далеч по-строги проверки на служителите за помощ на терена, както и на насилниците сред тях, които да бъдат изправени пред съд и иска Великобритания да ръководи борбата.

Мрачната цифра, 60 000, на професора се основава на признанието на генералния секретар на ООН Антонио Гутериш от миналата година, че миротворците на ООН и цивилния персонал са насилили 311 жертви само за период от 12 месеца през 2016 г.

ООН също признава, че вероятно действителния брой случаи, докладвани срещу служителите му, е двойно по-голям, тъй като цифрите извън военните зони не са централно съпоставени.

Проф. Маклауд също изчислява, че само едно на всеки 10 от всички изнасилвания от служители на ООН е отчетено, тъй като дори във Великобритания процентът на отчитане е едва 14 на сто.

В основа на доказателствата от проф. Маклауд, бившия министър на кабинета Прити Пател, която подаде оставка през ноември миналата година, тази седмица обвини високопоставените служители в DFID, че са част от прикриващите информацията.

„Сексуалните престъпления срещу деца по невнимание се финансират отчасти от данъкоплатците на Обединеното кралство”, обяснява Маклауд.

„Знам, че имаше много дискусии на висшите нива на Организацията на обединените нации относно „нещо трябва да се направи”, но нищо ефективно не се случи. Ако погледнете документацията за подалите сигнали за нарушения, те са били уволнени”, каза той.

„Ние разглеждаме проблем в мащаба на скандала с Католическата църква, ако не е и по-голям.”

Както the Free Thought Project (бел.прев. сайта, от който е преведен този материал) докладва от години, никой от тези изроди никога не носи отговорност и както показва този доклад, уволняват се само тези, които ги разобличават.

При удар за жертвите на трафик на хора в световен мащаб, в Хаити беше разкрит масивен детски сексуален кръг (бел.прев. тук ще напомним, че фондацията Клинтън беше замесена в това и редица доказателства го потвърждават) – с участието на международни „миротворци” с ООН, както и други високопоставени служители от цял свят – и никой не влезе в затвора.

От години „миротворците” на ООН, техните високопоставени началници и друг „персонал” от цялото земно кълбо идват в Хаити за секс с момчета и момичета на 12 години.

Само в Хаити над 300 деца са проговорили за това през последното десетилетие и само мъничка част от обвиняемите някога са се сблъскали с някаква форма на отчетност. И това е организацията, на която правителствата по света разчитат да пазят мира… нищо чудно, че сме в постоянно състояние на война.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“
Източник: https://thefreethoughtproject.com/report-finds-un-employs-3300-pedophiles-responsible-60000-rapes-worldwide

ПО ТЕМАТА 

Питър Джон Далглиш, бивш директор на ООН и топ ООН учредител на УНИЦЕФ, която се води за най-голямата детска благотворителна организация, е арестуван за изнасилване на деца

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Коя Америка познавате ?

ООН – Инструментът на Елита. Истината за ООН (ВИДЕО)

https://thebulgariantimes.com/%d0%91%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bd%d1%81%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d0%be%d1%81%d0%bb%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d0%ba-%d0%b7%d0%b0-%d0%bc%d0%b8%d1%80-%d0%b2-%d0%9e%d0%9e%d0%9d-%d0%a2%d1%80%d1%8f%d0%b1/

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена