Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

Собствените документи на Пфайзер признават, че ваксинираните за Ковид ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните

Последният „теоретик на конспирацията“, който излезе и предупреди за отделянето на частици от тези, които наскоро са „ваксинирани“ за коронавируса (Covid-19), е не друг, а самият Пфайзер. Собствените документи на фармацевтичния гигант открито признават, че хората, които наскоро са били ваксинирани заради китайския вирус, могат да предават каквото се съдържа в спринцовката на други, включително чрез контакт с кожата.

„Оccupational exposure“ /експозиция/ възниква, когато човек получи непланиран пряк контакт с тестван ваксинен субект, който може или не може да доведе до появата на неблагоприятно събитие“, предупреждава документът на Пфайзер.

„Тези хора могат да включват доставчици на здравни услуги, членове на семейството и други хора, които са около участника в изследването.“

С други думи, има нещо, което се съдържа в инжекциите, което кара инжектираните да станат „свръх разпространители“. Пфайзер не посочва какво е това, но предупреждава, че виновниците са хора, които наскоро са били инжектирани.

Такова предаване може да се случи от обикновено ръкостискане или прегръдка. Почти сигурно ще се случи по време на сексуална активност, което означава, че тези, които искат да избегнат заразяването, с каквато и да е отрова вътре в тези неща, трябва да са сигурни, че партньорът им не е получил ваксина.

Документът продължава да разкрива, че ваксинираните жени, които са бременни, могат да претърпят спонтанни аборти и други репродуктивни проблеми – а неваксинираните хора, които влизат в контакт с тях, също могат.

Ваксинираните майки също могат да предават каквото и да се съдържа в инжекцията на Пфайзер на своите бебета чрез кърмата.

Пфайзер: заразяването от ваксиниран срещу коронавирус може да се случи чрез „вдишване или контакт с кожата“

Освен това Пфайзер признава, че ваксинираните мъже могат да предават вирусни компоненти на жените по време на зачеването, което означава, че както жените, така и техните неродени бебета могат да се заразят с отровите чрез външен контакт.

Бременна жена, която е неваксинирана, също може да „вземе“ вирусните компоненти от своя лекар или друг член на семейството, който е бил ваксиниран. Според Пфайзер това може да се случи „при вдишване или контакт с кожата“.

О, но ваксините всъщност не се „отделят“ , твърдят медиите и институциите. Това е просто дива „теория на конспирацията“, ни се казва. Защо тогава Пфайзер предупреждава тихо в своите информационни материали, че непосредствена близост до ваксинирано лице може да причини здравословни проблеми?

Пфайзер иска участниците в клиничното изследване, които смятат, че са били изложени на химическо отделяне от някой, който е бил ваксиниран за Covid-19, да докладват за инцидента чрез формуляра на компанията за SAE и допълнителния формуляр за EDP.

Пфайзер прави това, защото външното излагане на компоненти на ваксината може да убие бебе на бременна майка. Компанията обаче не планира да регистрира наранявания или смъртни случаи от такова излагане в рамките на своето проучване, тъй като счита, че такава информация няма значение за самите участници в проучването.

Превод: Био Поглед

ДОПЪЛНЕНИЕ

АFD: КОВИД-ваксинираните могат да разнасят S-протеин, вредящ на неваксинираните

Тъй като тези експериментални ваксини създават s-протеина, ваксинираните индивиди „могат да отделят някои от тези частици сред близки контакти“, причинявайки им заболяване, включително при деца.

В последното си издание, „Американските доктори на първа линия“ (America’s Frontline Doctors – AFLDS) предупредиха как s-протеините, получени от експерименталните ваксини за генна-терапия при COVID-19, имат способността да 1.) преминават през „кръвно-мозъчната бариера”, причинявайки неврологични увреждания, 2.) да бъдат „разпространявани”от ваксинираните, причинявайки заболявания при неваксинирани деца и възрастни и 3.) да причиняват нередовно вагинално кървене при жените.

Издаден миналата седмица и озаглавен „Идентифициране на усложненията след ваксинацията и техните причини: анализ на данните за пациентите от Covid-19“, посочената цел на документа е „да предостави допълнителна информация на заинтересовани граждани, здравни експерти и политици за нежелани събития и други въпроси след ваксинацията, произтичащи от трите експериментални ваксини срещу COVID-19, прилагани в момента по EUA (разрешение за спешна употреба)” от „Американската администрация по храните и лекарствата“ (FDA).

Организацията с нестопанска цел изтъкна хилядите нежелани събития, свързани с тези „ваксини“, които са отчетени от „Центъра за контрол и профилактика на заболяванията“ (CDC) в „Системата за докладване на нежелани събития от ваксини“ (VAERS). „И все пак тези усложнения получиха само частица от вниманието, обърнато на противоречията за съсирването на кръвта при J&J“, оплакаха се с ужас, питайки: „Защо?

Като разгледа по-отблизо тези данни, AFLDS представя „някои основни категории на безпокойство, все още публично неадресирани нито от FDA, нито от CDC“, твърдейки, че неспособността на тези регулатори „да разгледат тези и други «известни и неизвестни» е изоставяне на основните медицински изследвания.“

Те изразяват своите общи категории на безпокойство, както е показано по-долу:

Първо, съществуват значителни опасения по отношение на широкото разпространение на тези нови ваксини, които използват нова технология и остават само експериментални без пълно одобрение от FDA. Вместо да използват атенюиран антигенен отговор – както се случва с конвенционалните ваксини – тези експериментални агенти въвеждат нещо, наречено „s-протеин“ („s“ е от spike – шип) в нечия система.

„Нужни са години, за да сме сигурни, че нещо ново е безопасно“, потвърждава документът на AFLDS. „Никой не знае окончателно дългосрочните последици за здравето, за тялото и мозъка, особено сред младите, свързани с този s-протеин. Освен това, ако се появят документирани проблеми с протеина, никога няма да има начин да се обърнат неблагоприятните ефекти при вече ваксинираните.“

Второ, за разлика от конвенционалните ваксини, тези s-протеини, заедно с „липидните наночастици“, имат способността да преминават през „кръвно-мозъчната бариера“, която осигурява специална защита за тези чувствителни области на тялото.

„Просто не е имало достатъчно време, за да разберем какви мозъчни проблеми, и колко често ще се развиват мозъчни проблеми“, предупреждава документът.

Рисковете от такова проникване включват „хронично възпаление и тромбоза (съсирване) в неврологичната система, допринасящо за треперене, хронична летаргия, инсулт, парализа на Бел и симптоми на ALS. Липидните наночастици могат потенциално да се слеят с мозъчните клетки, което води до забавено невродегенеративно заболяване. А индуцираният от иРНК s-протеин може да се свърже с мозъчната тъкан от 10 до 20 пъти по-силно от s-протеините, които (естествено) са част от оригиналния вирус.“

Трето, тъй като тези експериментални ваксини произвеждат много трилиони s-протеини в техните реципиенти, тези ваксинирани индивиди „могат да изхвърлят част от тези (s-протеини) до близки контакти“, причинявайки заболяване в тях.

В електронна кореспонденция с LifeSiteNews д-р Симон Голд, основателят на AFLDS, насочи писателя към съобщение в туит от 29 април, където е публикуван документ от експерименталните изследвания на Pfizer, в който фармацевтичният гигант „признава този механизъм“ на потенциалното отделяне, пише тя.

 

 

Както се посочва в документа, човек може да бъде „изложен на [изследването] тази намеса поради излагането му в околната среда“, включително „чрез вдишване или контакт с кожата“ с някой участващ в изследването, или с друг, който е бил изложен по същия начин.

И това, според AFLDS, може да бъде опасно. Както продължава изданието, „s-протеините са патогенни (причиняващи болести) точно като пълния вирус.“Освен това тези s-протеини се свързват по-плътно от напълно непокътнатия вирус и по този начин са регистрирани случаи по „перикардит, херпес зостер, пневмония, кръвни съсиреци в крайниците и мозъка, парализа на Бел, вагинално кървене и спонтанни аборти на хора били близо до лица, които са били ваксинирани.“ Подобно отделяне също „изглежда да причинява голямо разнообразие от автоимунни заболявания (когато тялото атакува собствената си тъкан) при някои хора“.

Освен това са възможни и други по-сериозни опасности, дори за неваксинираните поради факта, че тези „s-протеини могат да преминат през кръвно-мозъчната бариера, за разлика от традиционните ваксини“.

Четвърто, подобно отделяне прави децата уязвими, ако са в близост до родители и учители, инжектирани с тези експериментални ваксини. Докато заплахата от COVID-19 за младите с право се описва като „без значение“, включително при 99,997% на преживяемост за тези под 20-годишна възраст, AFLDS е загрижена, че някои деца могат да станат симптоматични поради такава близост до ваксинираните. В този момент съществува и опасност „бюрократите на общественото здраве“ да използват такива случаи, за да „спекулират, че болестта при децата е свързана с „вариант“ (щам) на SARS-CoV-2“, когато всъщност е в резултат от контакт с ваксинирани възрастни.

„Другото ни притеснение е, че децата могат да развият дългосрочно хронично автоимунно заболяване, включително неврологични проблеми, поради факта, че децата имат десетилетия пред себе си и трилиони s-протеини, споменати по-горе.“

Пето, „AFLDS е наясно с хиляди съобщения, включващи вагинално кървене, вагинално кървене след менопаузата и спонтанни аборти след ваксинация срещу COVID-19, както и анекдотични съобщения за подобни нежелани събития сред тези в близък контакт с ваксинираните.“ Докато към този момент независимата лекарска организация „не може да коментира окончателно близките контакти с ваксинираните“, освен да спомене, че „са чували доклади за това по целия свят“, многото докладвани случаи на след-ваксинално кървене установяват ясна „връзка между ваксината и нередовното кървене.“

„Въпреки тези категорични доказателства, промените в менструалния цикъл не бяха изброени сред често срещаните нежелани реакции във FDA при клиничните участници от третата фаза. Репродуктивното здраве на жените трябва да се възприема сериозно, а не да се премахват от ръководените от дневния ред служители в областта на общественото здраве“, се казва в доклада.

И накрая, признавайки „неудържимия икономически стимул сред фармацевтичните компании“ да предлагат на пазара ненужни и опасни детски ваксини срещу COVID, бустери (подсилващи) и други подобни, AFLDS настоява, че „Експертите по обществено здраве трябва да спрат и оценят данните за възможните странични ефекти на ваксината и свързаните с тях въпроси след ваксинацията преди да бъде вече твърде късно.“

LifeSiteNews, 3 май, 2021 год. Патрик Дилейни
ANONYMOUS BULGARIA

ДОПЪЛНЕНИЕ1

К О Н С П И Р А Ц И Я: Главният д-р на Израел признава по националната им телевизия, че 95% от хоспитализираните са „ваксинирани“!..

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

 

Пандемията от “Свински грип“ беше лъжа!

 

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

При положение че ПСР-тестът е официално отречен от СЗО за диагностициране на КОВИД-19 родната фармафия и управляващата БГ-измет на кристална топка ли гадаят “заразените“

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

 

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама!
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци!
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

 

Частно училище забрани ваксинирани учители да контактуват с учениците (ОБНОВЕНА)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

Ваксиниращите се лица дали знаят, че участват в толкова дългосрочен експеримент ?

 

За колко и до кога ни продадоха управляващите, за да бъдем „опитни мишки“ на ваксинационната Фармафия?! (ДОКУМЕНТ)

 

“Яко ще се мре“! Експериментът с СОVID ваксинираните преминава на съвършено ново ниво

 

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

 

 

 

ПО ТЕМАТА

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа: “Инжектираме ви с „операционна система“‘‘

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница