Доналд Тръмп призова: Не спазвайте препоръките на СЗО! Те са неадекватни и ненаучни! (ВИДЕО)

/

ДОНАЛД ТРЪМП ПРИЗОВА: НЕ СПАЗВАЙТЕ ПРЕПОРЪКИТЕ НА СЗО! ТЕ СА НЕАДЕКВАТНИ И НЕНАУЧНИ!

ДРАКОНОВСКИТЕ МЕРКИ, ОТ КОИТО СТРАДАТ ДНЕС МНОГО СТРАНИ, СА РАЗРАБОТЕНИ ОТ БИЛ ГЕЙТС ОЩЕ ПРЕЗ ОКТОМВРИ 2019 Г.

АМЕРИКАНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ СМЯТА, ЧЕ МЕРКИТЕ НА ГЕЙТС И СЗО СА НАПЪЛНО НЕАДЕКВАТНИ И НЕНАУЧНИ

АНТИТЕЛАТА, КОГАТО Е УДОБНО, СА ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ИМУНИТЕТ КЪМ БОЛЕСТТА, А КОГАТО Е НЕУДОБНО – ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА НЕЙНОТО НАЛИЧИЕ.

ЗАЩО АЛТЕРНАТИВНИТЕ МНЕНИЯ НЕ СЕ ЧУВАТ, А СЕ ЗАБРАНЯВАТ?!

АДМИНИСТРАЦИЯТА НА ТРЪМП РЕШИ ДА СПРЕ ФИНАНСИРАНЕТО НА СЗО, КОЕТО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ПОДКОПАВА АВТОРИТЕТА Й И ПОСТАВЯ ПОД СЪМНЕНИЕ НЕЙНИТЕ ПРЕПОРЪКИ

ВЪЗНИКВА ВЪПРОСЪТ, КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ТРЯБВА НА ЗДРАВНИТЕ МИНИСТЕРСТВА ПО СВЕТА, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА БЪЛГАРСКОТО, ДА РАЗБЕРАТ КАКВА Е СЪЩНОСТТА НА СИТУАЦИЯТА С ВИРУСА И ДА НАПРАВЯТ СЪЩОТО.

СЕГА, КОГАТО ИМА ФАКТИ И НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, ДА СЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ РАБОТИ ПО МОДЕЛА НА СЗО, Т.Е. НА ГЕЙТС, Е ИЛИ САБОТАЖ, ИЛИ НЕБРЕЖНОСТ.

„БЪДЕЩЕТО“, КОЕТО Е ИЗМИСЛИЛ БИЛ ГЕЙТС, Е ХОРАТА ДА СЕ ВЪРНАТ КЪМ „НОРМАЛНИЯ“ ЖИВОТ САМО ЧРЕЗ ПРИНУДИТЕЛНА ГЛОБАЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ЧИПИРАНЕ

САМО ЧЕ ГЕНЕРАЛНИЯТ ПРОКУРОР НА САЩ – УИЛЯМ БАР, ЗАЯВИ В ИНТЕРВЮ ЗА Fox News, ЧЕ ВИЖДА ПОДОБНО РАЗВИТИЕ КАТО НЕРЕАЛИСТИЧНО.

ТОВА Е ШАХ И МАТ ЗА БИЛ ГЕЙТС.

ЗАЩО ВСИЧКИ ВИРУСОЛОЗИ И ИМУНОЛОЗИ, КОИТО СЕ ПОЯВЯВАТ ПО МЕДИИТЕ, ПРИГЛАСЯТ В ХОР НА СЗО, БЕЗ ДА СЕ ОПИТАТ ДА ВНИКНАТ В СИТУАЦИЯТА. ОТКЪДЕ СЕ ПОЯВИ БЕЗСИМПТОМНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ? ЩО ЗА ОКСИМОРОН? ИЛИ СИ БОЛЕН, ИЛИ НЕ СИ.

ВЕДНАГА СЛЕД ОБЯВЯВАНЕТО НА ПАНДЕМИЯТА, СЗО ДАДЕ НА ПРАВИТЕЛСТВАТА ПЛАН ЗА РЕАГИРАНЕ, КОЙТО СЪДЪРЖА НАЙ-ГЛУПАВИТЕ В НАУЧЕН ПЛАН И НАЙ-КАТАСТРОФАЛНИТЕ В ИКОНОМИЧЕСКИ ПЛАН МЕРКИ

САБОТЬОРИТЕ, КОИТО СА ЗНАЕЛИ ЗА ПАНДЕМИЯТА И УМИШЛЕНО СА ИЗДАВАЛИ ЗАПОВЕДИ, ВЪВЕЖДАЙКИ ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ, УМИШЛЕНО НАГНЕТЯВАЙКИ СИТУАЦИЯТА И СТРАХ, И ПОЛЕЗНИТЕ ИДИОТИ НЕЗАБАВНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С РЕАЛНИТЕ ФАКТИ И ДА СЕ ВСЛУШАТ В ДУМИТЕ НА ДОНАЛД ТРЪМП И МОТИВИТЕ, С КОИТО ОТКАЗА ФИНАНСИРАНЕ НА СЗО.

ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ВРЕДИТЕ, ПРИЧИНЕНИ ОТ СТРАХА И НАСЪРЧАВАНЕТО НА АНТИНАУЧНИЯ ПЛАН НА СЗО, ЩЕ НОСЯТ ПОЛЕЗНИТЕ ИДИОТИ ЗА СЪЗНАТЕЛНОТО РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА НЕВЯРНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРОНАВИРУСА.

Джером Адамс

Американската администрация, в лицето на хирурга генерал Дж. Адамс, заяви, че се отказва от модела на СЗО и ще започне работа над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и СЗО са напълно неадекватни и ненаучни.

Всичките драконовски мерки, предприети в много страни, са разработени от Бил Гейтс още през октомври 2019 г., когато се отработват действия за времена на Световна пандемия.

Гейтс плаща 30% от разходите на СЗО, следователно тя е в джоба му.

Веднага след обявяването на пандемията, СЗО даде на правителствата план за реагиране, който съдържа най-глупавите в научен план и най-катастрофалните в икономически план мерки.

Какво не забелязаха медиите?

В началото всичко върви добре за СЗО и Гейтс, услужливо подпомогнати от световните СМИ, с отровени от токсични храни, флуорид и токсини мозъци.

Но за щастие има хора, чиито когнитивни способности, както съвест и човечност, са се запазили: учени, лекари, общественици, политици и много обикновени хора. Те започнаха да събират информация, да правят изследвани и да разпространяват факти и резултати от изследванията.

Сега администрацията на САЩ, представлявана от хирурга генерал Дж. Адамс, обяви, че напуска модела на СЗО и ще работи над фактите, които доказват, че мерките на Гейтс и СЗО са абсолютно неадекватни и ненаучни.

Администрацията на президента Тръмп реши да спре финансирането на СЗО, което допълнително подкопава нейния авторитет и поставя под съмнение нейните препоръки.

Възниква въпросът колко време ще трябва на здравните министерства по света, включително и на българското да разберат каква е същността на ситуацията с вируса и да направят същото.

Сега, когато има факти и научни изследвания, да се продължи да се работи по модела на СЗО, т.е. на Гейтс, е или саботаж, или небрежност.

Защо всички вирусолози и имунолози, които се появяват по медиите, пригласят в хор на СЗО, без да се опитат да вникнат в ситуацията. Откъде се появи безсимптомното заболяване? Що за оксиморон? Или си болен, или не си.

Антителата, когато е удобно, са доказателство за имунитет към болестта, а когато е неудобно – доказателство за нейното наличие?

Какво още могат да измислят тези учени умове, само и само да подкрепят позицията на СЗО? И дали от такива „специалисти“ правителствата получават информация и затова вземат такива решения?
Защо алтернативните мнения не се чуват, а се забраняват?!

„Бъдещето“, което е измислил Бил Гейтс, е хората да се върнат към „нормалния“ живот само чрез принудителна глобална ваксинация и чипиране.

САМО ЧЕ ГЕНЕРАЛНИЯТ ПРОКУРОР НА САЩ – УИЛЯМ БАР, ЗАЯВИ В ИНТЕРВЮ ЗА Fox News, ЧЕ ВИЖДА ПОДОБНО РАЗВИТИЕ КАТО НЕРЕАЛИСТИЧНО. ТОВА Е ШАХ И МАТ ЗА БИЛ ГЕЙТС.

Заключение

Разните саботьори и полезни идиоти, наричани по-нататък ПИ, в здравеопазването, СМИ и администрациите на различни нива да се замислят!

Саботьорите, които са знаели за пандемията и умишлено са издавали заповеди, въвеждайки извънредни мерки, умишлено нагнетявайки ситуацията и страх, и ПИ незабавно да се запознаят с реалните факти и да се вслушат в думите на Доналд Тръмп и мотивите, с които отказа да финансира СЗО.

Голяма част от отговорността за вредите, причинени от страха и насърчаването на антинаучния план на СЗО ще носят ПИ за съзнателното разпространяване на невярна информация за коронавируса.

Издателство PACПEP

 

ПО ТЕМАТА

Почти 30 години властите тайно давали безпризорни деца на педофили

 

Тайната вечеря в Билдербергския клуб. Защо през юни 2018 г. на сбирката беше поканен и папски представител

 

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

 

СЗО – част от световното правителство

 

ООН – Инструментът на Елита. Истината за ООН (ВИДЕО)

 

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

 

Световен съюз на Лекарите: Започва съдебен процес срещу ваксинацията за COVID 19 – Тестовете са фалшиви, няма пандемия или епидемия! (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

COVID-19 е подготовка за чипизация на хората

 

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

 

Световен съюз на Лекарите: Започва съдебен процес срещу ваксинацията за COVID 19 – Тестовете са фалшиви, няма пандемия или епидемия! (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ГЛЕДАЙТЕ! Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

 

От вчера всички мисирки щастливо тръбят, че вече има ваксина срещу COVID-19. Това, което няма да намерите в мейнстрийма е, че ваксината Biontech / Pfizer, съдържа наночастици – и следователно друг неизвестен риск

 

Бил Гейтс, Белгия и британски епидемиолог са изправени пред съда от стотици белгийци, които са против всички коронавирусни разпоредби и искат да бъдат премахнати

 

ГЛЕДАЙТЕ! Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

 

ГЛЕДАЙТЕ! Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

 

 

Тръмп е последният президент на САЩ – пише в една много стара, мистериозна фантастична книга (КНИГА + ВИДЕО)

 

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

 

Да поговорим за Уго Чавес и Рафаел Кореа – Сериозно (ВИДЕО)

 

Да поговорим за Уго Чавес и Рафаел Кореа – Сериозно (ВИДЕО)

 

СЗО отново трие, лъже и манипулира: Изтри естествено придобития имунитет от своя уебсайт! Тази частна организация трябва да бъде публично закрита и съдена за СОVID геноцид срещу човечеството!

 

Изключително „демократичен акт“, който говори за високата степен на демокрация от страна на новата администрация

 

Вашето ръководство за Великото рестартиране (презареждане) ВИДЕО-БГ СУБ

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times