Доц. Атанас Мангъров е много голям. ВЕЛИКАН! (ВИДЕО)

/

Ако навремето бях учил математика сега щях да съм вирусолог 😂👇

 

ОТКЪС ОТ ВИДЕОТО ПО ДОЛУ

 

ДОЦ. МАНГЪРОВ: ЦЕЛТА НА ЗЕЛЕНИЯ СЕРТИФИКАТ Е ХОРАТА ДА БЪДАТ НАКАРАНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ. ВАКСИНИРАНИТЕ НЕ СА ЗАЩИТЕНИ! ИДЕЯТА ЗА БУСТЕР НА БУСТЕРА Е АБСУРД И БЕЗУМИЕ! ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА ИМУНИЗАЦИЯ Е ФАШИЗЪМ! МАТЕМАТИЦИТЕ ГОВОРЯТ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ И ГЛУПОСТИ! СЗО УМИШЛЕНО ПРЕДИЗВИКВА ПАНИКА И СТРАХ!

 

Доц. Атанас Мангъров пред Лили Маринкова в студиото на ФАКТИ:

Това, което съм казал е, че този вирус така или иначе ще мине през цялото население на земното кълбо. Колкото и да се страхуваме, колкото и да се затваряме и крием, той ще мине през всички нас, независимо дали сме ваксинирани или не. И неваксинирани, и ваксинирани едва след като го изкарат ще получат този траен имунитет, който всички искаме да имаме.

За Омикрон и произтичащото от него затваряне на страните от Европейския съюз за хора идващи от Южна Африка, той каза следното: „В момента това, което се случва, показва, че нищо ново не е научено и нищо старо не е забравено. Една от причините за това протрахиране на този епидемичен процес са неадекватните мерки – това затваряне, което само удължава агонията. Ако ние бяхме действали по нормалния начин, както досега при всички други събития, може би нещата щяха да са другояче.

За новия вариант Омикрон е характерно, че той е с коренно мутирал спайк протеин, като, за да се получи такава мутация трябва да има мутационен натиск. Този мутационен натиск се осъществява от масовото прилагане на ваксините, защото те предизвикват образуване на антитела срещу най-стария спайк протеин – китайския вариант, и всъщност вирусът в стремежа си да оцелее и да продължи да се разпространява търси начини да заобиколи антителата, които са насочени към спайк протеина на най-стария вариант.

Очевидно действието на тези ваксини изветрява много бързо и се получават ваксинални пробиви.

Аз мисля, че този вариант вече е у нас. Това не е нов щам, това е нов вариант.

Епидемичният процес следва един и същ ход навсякъде – с обостряния и със затишия. Това, че случаите тук намаляха, не се дължи на въвеждането на зеления сертификат, а на естествения ход на епидемията.

Високата смъртност у нас  вследствие на боледуването от вируса, се дължи на това, че много от хората в нашата страна имат придружаващи заболявания.

Целта на зеления сертификат е хората да бъдат накарани да се ваксинират.

Това е природно бедствие, с което ние трябва да се научим да живеем. Хората, които са най-застрашени, трябва да се пазят. За съжаление се каза, че когато хората се ваксинират, те са защитени. Оказа се, че не е точно така.

Идеята за бустер на бустера – в контекста на ваксинацията, каквато има във Великобритания, е имунологичен абсурд и безумие.

Задължителна имунизация, каквато се опитват да въведат в Австрия, е фашизъм. Който иска да се ваксинира, нека се ваксинира.

На въпрос какво наблюдава той сред пациентите си, които са с COVID-19 и сред които има и деца, доц. Атанас Мангъров отговори по следния начин: „На децата, които имат COVID, обикновено им няма нищо. В момента от 110 легла имаме по-малко от 60 болни в момента“.

Ако продължаваме по този идиотски начин, ние унищожаваме децата си. За децата този вирус не е проблем, те трябва да ходят на училище, на градини, на лекции, на всичко. Трябва да живеят нормално“, каза към края на участието си инфекционистът.

Целият разговор между Лили Маринкова и доц. Атанас Мангъров можете да гледате във видеото:

 

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

Според СЗО присъствието на вашето дете в училище се счита за „информирано съгласие“ за ваксинация – присъствието на родителите „не се изисква“! Изтегляйте децата си от училище, защото са способни да ги набодат без ваше знание и съгласие

Отпада изискването за “писмено информирано съгласие“ за «ваксина»та срещу СОVID-19» Не пускайте децата си на училище! Способни са да ги набодат без ваше знание и съгласие! Не си правете никакви илюзии това е разчистване на пътя от управляваната-управляваща измет за узаконяването на задължителната СОVID-«ваксина»ция в България! Между другото Австрия вече я въведе и става задължителна от 1 февруари 2022 г!

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

Още по-интересен патент от този на короната https://patents.google.com/patent/US10130701B2/en от 2014-та.
Този https://patents.google.com/patent/US7279327B2/en.
Може да заразява клетката, но не е способен да се завърши репликация в отсъствието на помощно РНК поради липса на структурната протеинова последователност… Споменава се иРНК (mRNA) технологията, ПСР и спайк протеина още през 2002-ра! Проблема на военизирания спайк-протеин, който се произвежда от собствените клетки на човека и точно този, чрез който набодените пренасят, заразяват и умират, е, че имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк-протеините на контролавируса. Ковид-ваксините (експерименталните генни терапии) превръщат клетките във фабрики, които произвеждат този спайк-протеин. За съдържание на (смъртоносния) спайк-протеини в експерименталките дори проваксиналният институт Солк призна и открито заяви, че причиняват сърдечно-съдови заболявания и тромбози. Pfizer признава в един от собствените си документи за иРНК (mRNA) технологията, че НЕваксинираните могат да пострадат от спайк-протеините във ваксинираните чрез ВДИШВАНЕ или КОНТАКТ С КОЖАТА им. Припомняме, че не кой да е, а бившият вице-президент на Pfizer Майкъл Йедън каза относно спайк-протеина, че се използва за “мащабна масова депопулация“.

1-ва 💉 приспива имунната система;
2-ра 💉 контролавирусът по кръвен път до всички органи;
3-та 💉 събужда имунната система, която открива чуждите нашественици и напада собствените органи познато като автоимунно заболяване срещу някой орган, но в този случай се воюва срещу всички органи, получава се т.н. “Цитокинова буря“ и организма се предава.

ПО ТЕМАТА

Проф. д-р Сухарит Бхакди: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса (ВИДЕО) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

BREAKING NEWS: Откриха решение за справяне с ПЛАНдемята (ВИДЕО)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

 

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

 

Психическата «пандемия» стартира за оцифроване на човечеството с «QR-код» и съкращаване чрез вaкcинaции

Последно от БЪЛГАРИЯ

Фейсбук страница