Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

/

Вирусът, предизвикващ опасния за здравето ви Синдром на разхлопаната дъска, мутира в реално време и го наблюдаваме без специална техника

Статията ми „Невидимата пандемия: Професорски синдром на разхлопаната дъска“ беше само началото. Тази пандемия е истинската, за разлика от ковидалната. А нейният край не се очаква, защото срещу тази болест няма нито естествен имунитет, нито ваксинален.

В коментарите под статията бях допълнил още няколко изявления извън основните примери. Едно от тях беше на доц. Любомира Гломб. Тя беше изприказвала такива невъобразими дивотии, че заслужаваше да присъства в premium извадката, но заради по-скромната си титла не се вписа в темата за умствените и морални „качества“ на професоратурата.

Заради ново изявление пред Домусчиевата телевизия обаче за втори път Гломб задейства радара ми за турбо идиоти. Резюме на интервюто ще намерите във Frognews: „Доц. Гломб: Нямаше грип, защото коронавирусът е по-приспособен към човешкия организъм“. Защо да не й отделим вниманието, което очевидно държи да получи.

Доцентката е цитирана:

Вирусите мутират, хората мутираме, всичко живо в природата мутира. Еволюцията при вирусите обаче върви в реална скорост. Технологията е толкова напреднала, че имаме възможност да наблюдаваме това толкова добре.

По всичко личи, че доцентската мутация е съпроводена и с мутация на езика. Не съм сигурен, че е уместно да се слага знак за равенство между термините „мутация“ и „еволюция“, освен ако не смятате превръщането си в мутант за някакъв прогрес. Не съм сигурен и какво се има предвид в думите, че „еволюцията на вирусите върви в реална скорост“, но предполагам, че може да се преведе от доцентски на човешки език като: „мутацията на вирусите е със скорост, която ни позволява да я наблюдаваме в реално време“.

Гломб опитва да ни убеди, че „наблюдава“ тази „еволюционна мутация“, благодарение на „технологията“. Коя технология, лелче? Може би същата, която и досега НЕ е изолирала, пречистила и доказала самото съществуване на този вирус (а бих казал: и на вирусите изобщо).

Обобщено, мутиращата доцентка каканиже глупост след глупост и не пропуска ръсеницата с подправки от лъжи. Това нейно изявление беше едва подгряваща песен за концерта-гротеска. Същинската поредица от хитове започва с това:

Вирусът все повече ще се отдалечава от своя предшественик в Ухан. Мутациите ще стават все повече, ако позволим на вируса да се размножава из човешката популация. Единствено ваксината е в състояние да преустанови циркулацията да даден патоген между хората.

Тук вече имаме знак за равенство не само между „еволюция“ и „мутация“, но научаваме и пореден техен „синоним“: „размножение“. Виждаме как вирусът на Синдрома за разхлопаната дъска се размножава безконтролно, защото професорите и доцентите му позволяват. Те се явяват идеалната среда за шествието на мутантите в световния ефир.

Можем да подложим на проверка и твърдението, че „единствено ваксината е в състояние да преустанови циркулацията на даден патоген“. Достатъчно е да се запитаме: Кога ваксините преустановиха циркулацията на грипа? — И лъжата лъсва като задник през съдрани гащи.

В природата има закон, който дава на най-приспособеният на човешкия организъм вариант на вируса да доминира. Това, че нямаше грип тази зима аз изобщо не се учудвам. В Австралия например, през техния зимен сезон, също нямаше грип.

Както и да четете това изявление на мутиращата Гломб, тя определя Covid-19 като:

„най-приспособения вариант“ на… грипа!

Това е най-важното в този абзац. И може би е единствената (полу)истина в цялото нейно интервю.

От всичко останало лъха на невежество и мутиращо извращаване на езика. Това, че един вирус „доминира“, не обяснява „изчезването“ на други вируси. Ако другите вируси бяха изчезнали, не можеше да се говори за „доминация“ на един от тях, защото нямаше да има с какво да се сравнява и степенува.

Гломб е извадила и този „природен закон“ от мутиращия си задник. Няма такъв закон дори според дарвинизма, който тя религиозно изповядва — макар да не разбира и самия дарвинизъм. Защото ако приемем това, което тя говори за вирусите (най-приспособените от тях и доминиращите), следва да приемем и че… маймуните трябва да са изчезнали, след като са мутирали в доминиращия човек?!

Грипът не е „изчезнал“ само в България и Австралия. Както съм посочвал много пъти, това е световно явление. И се дължи на простата причина, че грипът и още няколко заболявания вече са обединени под общото име ковид.

Реших да посветя цяла статия за мутанта „вирусолог“ заради следното нейно откровение:

Ваксините образуват тромбози, защото самият коронавирус образува тромбози и това е логично, щом ваксината сама по себе си имитира болест.

В превод:

• Вместо да се разболеете от оригинала, ваксинирайте се, за да се разболеете от имитацията. — Е, няма да стане, особено с такава плиткоумна маркетингова кампания на фарма боклуците. Аз съм привърженик на маркетинговия закон, че the original is always best!

• Вместо да преболедувате едно заболяване, което не засяга сериозно над 99% от човечеството и има смъртност под 0.2%, мутантът ви препоръчва да рискувате особено рискова и силно смъртоносна тромбоза от ваксините!

И впрочем ваксините няма как да не предизвикват тромбози, тромбоцитопения и други животозастрашаващи състояния, ако знаем, че съдържат Полисорбат 80 и други опасни химикали. Със или без „вирус, който предизвиква тромбози“ (според някои мутанти и тяхната религия).

Това ли е „еволюцията“?!

Не, това е дееволюция, регрес. Да, понякога мутациите имат и такова низходящо изражение. Ясно изразено е при другарката Гломб.

Малките деца не са толкова мощен фактор в разпространението на коронавируса. Ние ги набедихме, че разпространяват вируса. По отношение на тяхното ваксиниране е по-добре да се изчакат проучванията за ваксините.

С нетърпение очаквам да бъдете съдени заради:

1. Самопризнанието, че сте набедили децата в нещо, за което нямат вина.

2. Насърчавате приемането на — признато от Гломб — опасни фарма продукти, преди — отново признато от Гломб — да сте изчакали проучванията.

3. Престъпления срещу човечеството — все тая дали си го признавате.

Ако маймуните ей сега „еволюират на реална скорост“, докато проговорят, щяха да кажат нещо по-умно от доцент Гломб. Убеден съм в това. Затова не е излишно „вирусоложката“, ако не иска да излага повече човешкия род, да се скрие в короната на някое дърво и да запуши устата си с банани.

Автор: Иван Стаменов — Стопанина
Източник: От Извора

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

Последно от БЪЛГАРИЯ