/

Доц. Мангъров: Кунчев ми каза да си затварям устата (ВИДЕО)

Мангъров: Кунчев ми каза, че много говоря и трябва да млъкна. Казах „добре“, но не млъкнах


„Случи се нещо с главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев през последните месеци“


„Случи се нещо с главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев през последните месеци и действа неадекватно. Затварянето на страната, маските в училищата – това е липса на мисъл… Те ме потърсиха и ми казаха да си затварям устата“ – това заяви пред bTV началникът на детското отделение в Инфекциозна болница доц. д-р Атанас Мангъров.

„Д-р Кунчев ми каза да си затварям устата. През нощта карам колата, връщам се от преглед. Звъни ми телефона, обажда ми се д-р Кунчев. С него винаги сме били приятели. Казва ми –„Много говориш, аз съм единственият, който се противопоставя на лошото отношение към теб. Трябва да млъкнеш. И аз казах „Добре“, но не млъкнах“, твърди доц. д-р Атанас Мангъров.

В предаването „Тази сутрин“ на бТВ доц. Ангел Кунчев беше категоричен, че не може да става дума за оказан натиск: „Омръзна ми да обсъждам изявления на хора, които в живота си не са виждали болен от коронавирус. Аз няма как да оказвам натиск над него, а и не искам. Работим от много години заедно“. 

„Препоръчах му да не обърква хората. Нека да мисли каквото иска, но когато всички страни вземат мерки, СЗО препоръчва, когато европейски и американски центрове доказват с факти и цифри колко помагат маските, да излезеш и да кажеш „Това е глупост, не го правете“, е объркване на хората и пречи на мерките на държавата да се бори с инфекцията“, коментира още главният държавен здравен инспектор. Той обясни, че не иска да плаши хората, но коронавирусът е реалност и колкото повече хора се спасят – толкова по-добре.

ПО ТЕМАТА

НЕ! на принудителната ваксинация! Вирусолог номер 1 в България: „Никога не бих се ваксинирал“ (ВИДЕО)

Доц. Мангъров поиска отмяна на извънредното положение! Николай Бареков: За подобно интервю биха ни изхвърлили на мига от бтв и нова! Ексклузивно интервю с проф. Мангъров (ВИДЕО)

Доц. Мангъров: Мутафчийски всява страх, Кантарджиев лъже (ВИДЕО)

Робството COVID-19: Лъжите с цифрите — доц. Мангъров и д-р Пасков (ЕПИЗОД1-ВИДЕО)

Предишна Статия

Ако си президент, не ти е необходимо да вдигаш юмрук срещу мафията! Твоят юмрук трябва да бъде вдигнатите ти в ръката документи за корупцията! Имаш пълен и неограничен достъп до всичко в ДАНС, ЦСБОП и Прокуратурата!

Следваща Статия

Октоподът и „полезните идиоти”

Последно от България

Don`t copy text!