Мая Манолова

Доц. Минчо Христов с покъртителна информация за Мая Манолова (ВИДЕО)

/

 Минчо Христов, нищо лично за Мая Манолова, но нека хората да знаят, че в 40-ото народно събрание тя прокара престъпния чл. 417 от ГПК.
👉Мая Манолова е вносител на серия престъпни закони, облагодетелстващи банките, съдебни изпълнители , политическите и финансови олигарси.
👉Аз лично не бих подкрепил човека, който е защитавал банките. Навремето аз прокарах с г-жа Банкова за премахване на наказателните лихви при предсрочно връщане на потребителски кредит. Питайте г-жа Мая Манолова как е гласувала?
👉Също по отношение на банките навремето предложих да се върне наказателната отговорност за раздаването на необезпечени кредити, защото това е основата на това, което стана с КТБ. Питайте Мая Манолова как гласува?

ВИДЕО

ПО ТЕМАТА

Чл. 417 от ГПК предоставя държавен суверенитет на банките

Как се връща разбит живот!? Да обяснят тези, които приеха банките да се ползват от чл. 417!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Мая Манолова предложи Пеевски за шеф на ДАНС! Тя е кандидатурата на Пеевски. Тя е човекът на Сарая в Бояна и бъдещ премиер (ВИДЕО)

Предишна Статия

По света живеят малко над 22 млн. българи?

Следваща Статия

Дъвката: Аспартам, каучук и пластмаса – безопасна ли е любимата ви дъвка ? (ВИДЕО)

Последно от БЪЛГАРИЯ

Този, който обявява една твърде възможна и вероятна хипотеза за „конспиративна теория“, т. е. за чиста измишльотина, всъщност упражнява цензура, забранява да се мисли

По-конкретно, обществото има достатъчно основания да смята, че актуалният коронавирус може да е създаден в някоя

Don`t copy text!