До щаба и правителството: Незабавно озаптете Светия Синод! Чухте ли – незабавно! Още сега – на минутата!

Българската църква ще се окаже най-големия развъдник на Короната.

ЗАЩОТО РАЗРЕШАВА И НАСЪРЧАВА:

• ЦЕЛУВАНЕ НА ИКОНИТЕ!
• ДАВАНЕ НА ПРИЧАСТИЕТО С ЕДНА И СЪЩА ЛЪЖИЧКА НА ВСИЧКИ ПРИЕМАЩИ ГО!

За втори път в последната седмица ми се налага да призовавам Светият синод да бъде озаптен след идиотското изявление на негови представители, че в Храма болестта не влиза и всичко ще се прави с поред ритуалите.

Реагирайте незабавно и брутално!!!
Уважавам вярващите!
Но тези идиоти и идиотите, които си лепят устните върху нединфекцираните икони и ближат една съща лъжичка под благословията на отците, стават обществено опасни!
Утре хиляди от тях ще разнасят заразата наляво и надясно – сред близки, познати, съседи, съкварталци, в магазини и обществен транспорт.

Неофициално съм информиран, че експертите на Щаба на правителството четат внимателно профила ми и дори в Щаба е направена извадка и резюмета на всичко публикувано за Короната от януари насам.

Казвам ви:
НЯМА НИКАКВО ВРЕМЕ ЗА ГУБЕНЕ!
ОЗАПТЕТЕ НЕЗАБАВНО СВЕТИТЕ ОТЦИ.
НЕЗАБАВНО, НА МИНУТАТА С НАМЕСАТА НА ПОЛИЦИЯТА!

Бележка: по време на Чумната пандемия в Европа по разпореждане на Ватикана е наложен отказ от редица ритуали, вкл. от лъжичката и чашата. В редица региони дори са спрени богослуженията. Онези средновековни векове се оказват по-мъдри от 21 век в България!

 Григор Лилов

Короначумата у нас: изпусната ли е вече ситуацията или да? Прогноза за България, оптимистичния вариант! Призив към бизнеса и властите у нас!

Короначумата: какво би следвало да се случи ако мащабът на Китай се приложи към България (СЦЕНАРИЯТ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница