Думи в главата ви – как те ви казват „да се фъксинирате“ (ВИДЕО НА ДЕЙВИД АЙК – БЪЛГАРСКИ ПРЕВОД)

/

Последното седмично видео на Дейвид Айк от онзи ден съдържа много важна информация, която българският народ трябва да знае. Става дума за това, че по технологичен начин се вкарват мисли в главите на хората да ходят да си бият ГМО-инжекцията. И то на хора, които знаят за ПЛАНдемията и са твърдо против тези неща. И хората не подозират, че това не са техните мисли. Това се случва в различни страни в света, както Айк обяснява и цитира. Не сме изненадани, че се случва и в БГ, особено заради НАТО, ЕС и фактът, че тук сме доста по-будни.

Words In Your Head – How They Are Telling You To ‘Get The Vaccine’ Videocast

Думи в главата ви – как те ви казват „да се фъксинирате“

Видео предаване на Дейвид Айк

10 септември 2021г.

Бележка от преводача: преводът започва от 4 м. и 27 с. 

ВИДЕО

ВИДЕО-ТРАНСКРИПТ

Това, което прикова вниманието ми беше когато чух една история, тук на остров Уайт (Англия), за един младеж, който през цялото това време е бил против официалната версия на събитията, поставял я е под съмнение и със сигурност е бил е против фалшивата „фъксина“. Този младеж прави доставки на човек, който познавам. Той работи като доставчик. Младежът спрял да идва за 2-3 седмици. Собственикът на магазина е искал да знае защо този младеж не идва вече. Искал е той да идва и да доставя, защото никога не носи маска и е срещу всичко това. Искал е той да идва, а не останалите доставчици, които носят маски и всичките други неща. Когато младежът се появил след 2-3 седмици и след като приятелят ми го попитал къде е, той казал, че е бил болен. Като го попитал защо е бил болен, се оказало, че той си е сложил фалшивата инжекция.

Точно това наистина ме заинтригува относно тази история. Младежът казал:

„Не знам защо се „фъксинирах“. Внезапно реших, че ще отида да ми я бият. Срещу всичко, което смятах досега, и мисля и сега. И когато отидох до мястото, на които ги бият, се зачудих: как дойдох дотук, какво правя тук? „. И са го инжектирали. И се е разболял много заради нея. Младежът е казал, че няма да си слага другата, следващата.

Помислих си, че това е интересна история. После, чрез синхроничност, попаднах на преживяването на американския радио водещ Джеф Ренс. Ще ви опиша какво Джеф казва:

„За пръв път понаучих за този скрит метод за повлияване, когато се случи на мен преди около 2 седмици.“

Той също внезапно е получил импулса отнякъде да отиде да си сложи инжекцията. А той е яростно против „фъксинацията“. Ето историята на Джеф с неговите думи:

„Бях на бюрото си както винаги и ми се появи тази мисъл да отида да се „фъксинирам“. Отне ми само няколко секунди да схвана нещата и веднага разбрах с осмислянето на тези мисли, че те със сигурност не са мои, а идват отвън. Още повече, имах едно съпътстващо чувство на светлина или направо на радост за 1-3 секунди. След това на моето радио предаване тази вечер описах какво ми се е случило и помолих хората да ми кажат дали те или някой, който познават, е преживявал същото. Получих общо около 12 доклада, които на практика казваха същото: от горещи противници на „фъксинирането“, те имаха нормален ден или вечер, когато изведнъж им дойде мисъл да отидат да се „фъксинират“. Бяха зашеметени направо. И всеки, който попитах, каза, че също едновременно с това са изпитали чувство на огромно облекчение от стрес, или щастие, което един от тях описа като „еуфория“. И той каза, че атаката е от 2 етапа: 1) мисълта; и после 2) хубавото усещане да я подчертае. Може би това е било освобождаване на допамин или просто дадена честота, която да активира емоцията на щастието. Има внезапни микро изстрели от хитро програмирани електромагнити полета, които вероятно се излъчват от клетъчната мрежа. За вече „фъксинираните“, съобщението ще работи като ги подтикне да получат и подсилващите/бустери „фъксини“. Това е много комплексна атака върху незнаещите. Разбира се, технологията я има отдавна. Съобщението не е гласово, а е мисловно. ….казва, че повечето хора няма да се усетят, защото когато мислят, те смятат, че мислите им произлизат от тях.“

Джеф Ренс включва два имейла измежду хората, които казват, че и на тях им се е случило същото. В единия пише:

„Гледах телевизия и даваха реклами за „фъксина“. Чух в ума си: „Може би просто трябва да си я получа. Сигурен съм, че ще бъда добре и нищо няма да ми се случи.“ Поне такова беше съобщението в главата ми. И след няколко минути аз действително отхвърлих това и си казах: оо, по дяволите не, няма да си я бия. Много съм си добре и без нея. Така и би трябвало да са нещата. Би трябвало да съм свободен от тези неща. Аз съм свободен човек.“

В друг имейл пише:

„Работих в магазина в събота и седях на касата, чакайки даден клиент да реши какво иска да купи. Изведнъж си помислих: „ами, няма да се случи нищо лошо ако се „фъксинирам“. Поклатих глава и се запитах: откъде дойде това?! Мислите просто дойдоха от етера.“

На същия ден гледах видео на американския изследовател Крис Хай и как той говореше, че това му се е случило 3 пъти. И той е твърдо против фалшивата „фъксинация“. Той говори за „мимолентен емоционален подтик, който първоначално ме кара да се чувствам все по-приятно, отпуснат и облекчен първоначално. После осъзнах, че емоция се прикачва към мисълта за „фъксинационна“ игла. Първият път получаваш усещане за облекчение, вторият път беше по-продължителен и получаваш чувство за облекчение и леко чувство за отпускане. А третият път е станал през нощта, в състоянието преди заспиване. И когато Крис Хай е публикувал тази информация, 6 отделни хора се свързали с него, като са му казали, че всички те са изпитали същото. И всички те са психици и следователно са сензитивни към тези неща. Тези хора казали, че според преживяванията им те са имали или видение, или думи в ума си. Единият е получил: оо, просто се „фъксинирай“, всичко ще бъде наред с теб“. И шестимата казали, че са имали много краткотраен импулс, казващ: „фъксинирай се“. И когато видите коментарите на това видео, има и други хора, които казват: да, това се случи и на мен.

И ако сте сензитивни за подобни неща, ще можете да получите някакво съобщение, че чуете думи или ще усетите този импулс. Ами ако не усещате такива неща? На колко хора това послание се вкарва в подсъзнанието, което след това достига до тях като съзнателна мисъл, която те си мислят, че е тяхна и отиват да се „фъксинират“, без да имат никаква представа, че те са всъщност получили такава мисъл, такъв импулс, вкаран отвън в подсъзнанието им?

Хора като Джеф Ренс и Крис Хай, които осъзнават как работят тези неща, веднага ще се усетят и ще си кажат: това не идва от мен. Но колко хора по целия свят, съдейки по коментарите от много различни части на света, са се „фъксинирали“ срещу трезвата си преценка? Станало е, защото по технологичен начин е било вкарано в тях чрез различни методи.

Питате също: ако това нещо действително се случва, а то се случва, с какви други импулси, с какви други възприятия е захранвана колективната психика на човечеството относно други теми? Като: „трябва да вярвате на официалната версия на „къвид“ на правителството. И „трябва да действате в съответствие с нея“, и „трябва да се страхувате“, и всички тези неща. Защото както съм казвал много пъти, ние възприемаме света като предмети с празно пространство между тях. Но няма празно пространство, има поле от енергия, съзнание. Помислете за безжичното поле Wi-Fi. И ако можете да вдъхвате мисли и възприятия в това поле, ще накарате хората, взаимодействащи с това поле, както рибите взаимодействат с океана, да прихванат тези честоти, носещи тази информация, този импулс, и хората ще обработят това в нещо, което смятат, че е тяхната мисъл и мнение, а всъщност е вдъхвано и налагано отвън.

Технологията в наши дни е доста комплексна за постигането на това. Това влияние може да дойде от радиационни полета като 5G, Wi-Fi и тем подобни, но може да стигне далеч по-дълбоко от това, и технология, която достига много навътре в психиката, в системата, обработваща мисловния процес, за да ви накара да вярвате или да възприемете нещо, което всъщност изобщо не са вашите мисли и мнения.

За да ви покажа от колко назад във времето това се прави, това е книга, която написах през 1993г. – преди много години. В нея говорих за това и за технологията, която съществуваше тогава. Представете си технологията, която съществува днес, с която се получава достъп до човешката психика на подсъзнателно ниво. И ако човек е чувствителен, това става дори и на съзнателно ниво. Заради причини, които ще разгледам, те не искат вие съзнателно да го преживеете, защото ще се усетите. Те искат вие да не осъзнавате, че това се вкарва в ума ви. Хора като Ренс и Хай са достатъчно сензитивни, имат достатъчно знание за историята на тези неща, че да го осъзнават на съзнателно ниво, но повече хора нямат да се усетят.

Както и да е, това е пасаж от „Бунтът на роботите“, която излезе през 1994г, а я написах през 1993г:

„Брой на седмичния бюлетин Tactical Technology (Тактическа технология) през 1993г. докладва за най-скорошното развитие в руската технология от този вид. (Дейвид: И не е само в Русия, разбира се. Сега е навсякъде.) Докладът беше относно посещението в Русия през ноември 1991г. на Джанет Морис, директор-изследвания на Американския съвет за глобални стратегии – мозъчен тръст във Вашингтон, окръг Колумбия, основан от бившия зам. директор на ЦРУ, Рей Клайн. Ето какво казва статията:

„Руснаците разказаха на Морис за демонстрация, в която група работници са били навън пред болницата, работейки в земята. Персоналът е изпратил на работниците звуков, психо-коригиращ образ, или по-скоро съобщение, чрез машината си, казвайки им да оставят инструментите си и да почукат на вратата на болницата и да попитат дали могат да помогнат с нещо друго. Работниците направили точно това, казали руснаците. Руснаците признали, че използват тази технология за избирането на екипи за специални операции и за подобряването на представянето, и за подпомагане на техните олимпийски атлети, и един екип, разузнаващ Полярния кръг. Бидейки вид инфразвукова трансмисия с много нисък звук, акустично-коригиращото съобщение се предава чрез проводимост чрез кости. Те използват скелета като антена, за да го приеме. Това означава, че тапи за уши няма да ограничат съобщението. Ще бъде нужен защитен екип за цялото тяло, за да се спре приемането. Според руснаците, съобщението заобикаля съзнателното ниво и човек започва да действа според него, като нивата на излагане <на тази честота> са под 1 минута. Морис предвижда, че тази технология ще бъде използвана за военни цели в едно устройство, държано в ръката, и на този етап международната Health Line корпорация планира в близко бъдеще да доведе екип специалисти в САЩ, за да демонстрират още повече възможностите й.“

Отново, тази моя книга беше публикувана през 1994г, а я написах през 1993г.

А написах тази (друга) книга през 1994г и излезе през 1995г (…And the Truth Shall Set You Free (И истината ще ви освободи). И в нея отново разглеждах тази тема. В нея пиша:

„Експерименти показват, че ако хората са подложени на тези вълни за малко над минута, те започват да реагират както им казват съобщенията. В умовете на хората, тези съобщения изглеждат като техните собствени мисли, а всъщност те приемат дължини на вълни, които са отвън психиката им, или които са излъчвани отвън психиката им. В такава ситуация, тези хора се държат точно като закупени роботи. Две такива техники се наричат „радио-хипнотичен интра-церебрален контрол“ и „електронно разтваряне на паметта“. Изследователите казват, че те могат по дистанционен начин да причиняват хипнотичен транс, да изпращат сугестии и да изтриват целия спомен и за инструкциите, и за каквото и човекът да е извършил в отговор на тези инструкции.

Книгата също цитира журналиста Джеймс Боор, пишещ през 1975г., който твърди, че е сдобил с наръчник от 350 страници по темата, от източници от ЦРУ. И част от документа казва:

„Медицински погледнато, тези радио сигнали са насочвани към определени части от мозъка. Когато определена част от мозъка ви получи малък електрически импулс от външни източници, като зрение, слух, се произвежда дадена емоция. Например, гняв от виждането на банда момчета, които пребиват стара жена. Същата емоция на гняв може да се създаде чрез изкуствени радио сигнали, изпратени на мозъка ви от контрольор. Бихте могли веднага да изпитате същия буен гняв без никаква очевидна причина.“

И това е написано през 1975 година.

През годините съм писал в книгите си как те са успели да намерят честотите на определени емоции и чувства. Всеки път когато изпитваме радост или еуфория, ние генерираме дадена честота. Защото тези емоции, тези умствени състояния са представени от честоти; те имат своите уникални честоти. И те са успели да изчислят тези честоти и после ги изстрелват и насочват към човека, на когото искат да повлияят, или на група хора, на масите, на които искат да окажат влияние. После тялото, мозъкът разкодира тези честоти, представляващи тези емоционални, умствени състояния в същите такива. И по този начин се повлиява на възприятията и по този начин на поведението, което идва от възприятията, на въпросната цел, била тя индивид, група или маса от хора.

Така че ето по този начин работи това нещо. И забележете какво се създава. Тази „смарт“ мрежа, която се образува и придвижва с всеки изминал ден, в резултат на която има огромно нарастване на клетъчни мрежи, сега отива към 5G. А вече говорят и за 6G и 7G. Тази мрежа излъчва тези честотни полета, тези електромагнитни полета в общността, в населението, благодарение на психопати като Илън Мъск и други, но особено него – като поставено лице. Илън Мъск не е нищо повече от това. Те инсталират хиляди сателити в ниска орбита, които да обстрелват Земята с електромагнитни полета, 5G и прочие. Защото те искат да покрият всеки сантиметър на планетата с това което те наричат „Облакът“ – това електромагнитно поле от радиация, чрез което те могат да правят какво? Да влияят и манипулират на възприятията на населението. Те искат да направят това масово, навсякъде. Това е крайната им игра. Искат да докарат нещата с една стъпка по-далече като свържат човешкия мозък с изкуствен интелект. И тогава ще има директна връзка. И вече потенциално могат. Не потенциално, те могат вече да причиняват това, което онези хора описват, че им се е случило на тях самите.

И не е никаква изненада, че тези, които са яростно против тази фалшива „фъксина“, защото са достатъчно интелигентни и имат достатъчно самоуважение сами да изследват нещата и да осъзнаят какво се случва, са тези, които са таргетирани от тази технология. Те могат да вкарат тази технология в колективното поле и да я приемете по този начин, или да се прицелят в даден конкретен човек. Както казах, отвъд тази 5G и всичката тези електромагнитна технология, която можем да видим, има много, много по-дълбоко нива, по-комплексни нива да се получи достъп до психиката. И това, в което те се целят е човешкото подсъзнание, така че да могат да имплантират мисълта, възприятието и после то да се появява като собствената мисъл и мнение на въпросния човек.

Както съм казвал преди, колко пъти сте чували хората, които са се „вързали“ на официалната версия за „къвид“, да казват: ето е това, което мисля, че се случва“, и това, което излиза от устата им е официалната версия на измамата „къвид“, дума по дума?

Темата за манипулирането на човешкото възприятие и поведение е огромна. Тя идва от много различни ъгли. Това е история от тази седмица:

„Ново оръжие на военноморския флот може буквално да ви спре да говорите“

„Военноморският флот на САЩ успешно е създал специално електронно устройство, което е създадено с цел да спира хората да говорят. Вид несмъртноносно оръжие, новото електронно устройство на практика повтаря гласа на говорещия обратно към него и само на него, докато той/тя се опитва да говори. Устройството беше разработено и патентовано през 2019г., но едва наскоро беше открито според доклад на New Scientist. Главната идея зад оръжието е да дезориентира целта до такава степен, че тя няма да може да комуникира ефективно с други хора. Наричано AHAD (акустично сигнализиране и разстройване), оръжието може да записва реч и веднага да я излъчва обратно на целта в рамките на милисекунди. Подобно на дразнещ брат/сестра, това действие ще разстрои концентрацията на целта и на теория ще ги обезкуражи да продължат да говорят. Разработено е от инженери от Военноморската служба в Индиана. Разработчиците държаха оръжията в ръка и ги раздадоха на екипажа за службата им. Що касае техническите данни на устройството, едно бързо разглеждане на патента му е наистина доста интересно. Според илюстриращо въплъщение на сегашното разкриване на информация, речта на въпросната цел се насочва обратно към тях два пъти: веднъж веднага и веднъж след известно кратко забавяне. Това забавяне създава забавена слухова обратна връзка, която променя нормалното възприятие на собствения глас на говорещия. При нормалната реч, говорещият чува собствените си думи с малко забавяне и тялото е свикнало с тази обратна връзка. Чрез вкарването на друг източник за аудио обратна връзка с достатъчно дълго забавяне, се разстройва концентрацията на говорещия и става трудно да се продължи да се говори. Интересно е, че излъчваният сигнал е върху тесен лъч и ще бъде само чуван от говорещия.  (Дейвид: Всичко това са различни аспекти на същата технология за достъп до психиката.) Това не само ще обърка целта, а в крайна сметка ще й попречи да може да се концентрира и ще я спре да говори. Поведението на целта ще бъде забележимо променено от това действие, вероятно също обърквайки всеки, който слуша таргетирания човек. Казано по друг начин, подобно оръжие ще ви накара да си мислите, че полудявате, както и хората около вас също ще си помислят същото.“

И това наистина е най-модерната форма за контрол над хората: да се контролира човешкото възприятие, което води до контрол над човешкото поведение. Под настоящото видео на сайта ми съм сложил друго и то е едно забележително описание на това колко лесно е да се манипулира възприятието, ако гардът ви е свален.

Това, което стана е, че този човек събира трима от тези, наричани YouTube инфлуенсъри (хора, повлияващи на останалите), интернет инфлуенсъри, Инстаграм инфлуенсъри, хора от този тип, които пробутват продукти. Той ги събра и накратко говори с тях. И той им каза: зад тази завеса е моето изобразяване на промоцията на даден продукт и ще ви я покажа след като направите вашите. И след това той им даде 50 артикула, наистина обикновени артикули, като купа за сос, чиния от ледени блокчета и им каза: имате около 20 различни декора, измежду които да избирате, които да използвате за фон, за да промотирате който и да бил от тези 50 артикула, който всеки от вас избира, за да направи промоцията по Инстаграм. Така че всеки от тях се захвана със задачата. И всеки от тях беше помолен да сложи етикет/хаштаг, който върви с поста в Инстаграм.

Върнаха се след като всеки беше направил своята промоция на избрания от него артикул. Организаторът каза на инфлуенсърите: ще покажа някои от артикулите, просто вдигнете ръка ако сте го избрали. Показа няколко и никой от тях не си ги беше избрал. Показа подноса от ледени блокчета и всеки от тримата си вдигна ръката, че го е избрал, измежду 50 предмета.

После той ги попита кой декор измежду 20-те, мисля, че бяха 20, са избрали, за да промотират избрания от тях артикул. И когато спомена един от декорите, и тримата инфлуенсъри си вдигнаха ръцете.

После ги помоли да покажат етикета/хаштага, който всеки от тях е избрал да сложи към поста в Инстаграм. И мисля, че беше ТrayCool (поднос студен).

И после вдигна завесата да покаже какво беше създал преди те да са започнали каквато и да била работа по това. И беше промотиране на поднос от ледени блокчета, поднос от пластмасов лед, на фона, който всеки един тримата беше избрал.

И етикетът/хаштагът беше TrayCool.

И след това той им обясни как им е повлиял на вземането на решение с ключови активиращи фрази и точки, които той е използвал в обяснението на задачата преди самото й започване.

И сега си представете: вие гледате телевизия в продължение на часове. Какво се излъчва от тази кутия? Какво се излъчва от рекламите по отношение на подпрагови съобщения за получаване на достъп до вашето подсъзнание, което после достигна до вас под формата на това, което вярвате, че е съзнателна мисъл, емоция или мнение.

В 2-3 мои книги съм използвал примери за това подграгово рекламиране, тези подграгови вмъквания. И „подпрагово“ значи под прага, под прага на съзнателния ум. И точно за това е нужно да има хора, които са осъзнати и хора, които са сензитивни към тези неща, да бъдат всъщност съзнателни за нещо, което се опитва да им имплантира мисъл. Защото онези не искат това. Замисълът не е вие всъщност да усещате това и да го разпознавате. Онези искат това да бъде в подсъзнанието, където то като цяло се имплантира в населението, така че вие да не осъзнавате, че това се прави.

Ще ви дам един конкретен пример, който сега ще сложа на екрана.

В този образ се съдържа подпрагово послание. Ако сте виждали този образ в книгите ми, вие веднага ще видите подпраговото послание по причини, по които ще се спра после. Но ако не сте, повечето хора няма да го видят. Опитвал съм това върху много хора и те не го забелязват. Но когато го видите и ви се посочи къде е посланието и какво е то, тогава хората веднага го забелязват. И в този случай, ако погледнете в бялото пространство между растенията, ще видите ясно думата „секс“.

И смисълът е, че веднъж след като това подпрагово послание ви се посочи, когато и отново да видите това послание, подпраговото съобщение, което преди не можехте да забележите, е първото нещо, което виждате. Всеки следващ път! Години по-късно да видите това изображение, и първо ще забележите подпраговото послание. Защо? Защото подпраговото послание е доведено до осъзнатостта на съзнателния ум. И когато съзнателният ум осъзнава подпраговото послание, то спира да има какъвто и да било манипулативен ефект.

И тези от нас, които се занимават с тази информация и тази „конспирация“, („олеле, ама това е конспирация“ – да, това е конспирация) която работи в сенките. Сега, какво наистина са „сенките“? Те са подсъзнанието. Този култ оперира в човешкото подсъзнание, което ние наричаме „сенките“ – мястото, което съзнателният аз не осъзнава, не вижда. И причината, че толкова много хора вече прозряха отвъд лъжите е защото в ерата на „къвид“, заради това, което онези правят, то беше изкарано от подсъзнанието, от сенките, да бъде показано на съзнателния ум. Потресаващо е колко много други хора все още не могат да прогледнат, въпреки че се показа. Обаче толкова много хора прогледнаха, защото съзнателният им ум осъзнава това заради промените в обществото.

И това, което хората правят, които разобличават конспирацията в продължение на години, 30 години в моя случай, е всъщност, че те вземат това, което се случва в подсъзнанието, в подпраговото ниво, в сенките, и го поставят пред съзнателния ум в книги, видеа, лекции и прочие. Така че изведнъж това, което ги е манипулирало подпрагово, е направено ясно видимо, е поставено пред осъзнатостта на съзнателния ум. И какво се случва когато това стане? Толкова много хора, които гледат това видео, са преминали през този процес. Изведнъж, човек вижда нещата! Вижда това, което преди не е могъл да види. И то е очевидно. Точно както думата подпраговото послание „секс“ е очевидно веднъж след като ви е показано.

Трябва да бъдем осъзнати за манипулацията на подсъзнанието. Защото когато сме осъзнати за нея, тя губи своето въздействие. И бих казал на хората: ако имате дадено мнение; например нека вземем темата на това видео. Ако мнението ви е: аз не трябва, аз няма да се подложа на това фалшиво набождане, на тази фалшива „фъксина“, и внезапно получите усещането, че би трябвало да го направите, или каквото и да било друго чувство, мнение или реакция, което в огромна степен противоречи на вашето общо мнение и възприятие, тогава е жизненоважно да бъдете съзнателно осъзнати за това, че това всъщност не идва от вас. То идва от някакъв външен източник, каквато и да е природата на този външен източник. Свързано е с изпращането на честоти, които съответстват на вашите мисли. Когато погледнете аналоговата телевизионна система, какво прави тя? Тя излъчва информация под формата на вълни. И после телевизорът разкодира тази информация, която е под формата на вълни, мислете и за безжичната Wi-Fi мрежа, и я превръща в снимки, плаж и всички тези неща.

Очевидно е, отдавна е очевидно, но само на най-напредналата наука, дори с този пример, че мислите, информацията могат да бъдат предавани чрез вълнови честоти. И точно както телевизорът ги разкодира в това, което виждаме на екрана, така и човешката психика, мозък, разкодираща система, човешките пет сетива, разкодират тази информация и я излъчват в полето или директно към даден индивид, в мислите, мненията или емоционалната реакция, които се пренасят с тази честота. Така че е жизненоважно хората да са много, много осъзнати и с вдигнат гард за всякакви промени, особено внезапни промени в тяхното състояние на възприемане и реакция.

И това навлиза в цялата тази област, за която говоря постоянно, относно култа, каквото име искате да им дадете, психопатите, тази мрежа от психопати-глобалисти. Тяхната цел е да изолират хората в петте сетива и да ги разкачат от връзката им с тяхната по-голяма, разширена осъзнатост, разширено съзнание. И това съзнание оперира извън честотния диапазон на петте сетива. Ама много отвъд този диапазон, който е смешно микроскопично малък. Защото идеята е да се фокусира вниманието на хората само върху 5-те сетива, така че те спрат да бъдат повлиявани от техните разширени нива на осъзнатост, които са отвън влиянието на този култ. И веднъж изолирани в петте сетива, това изолирано тяло-ум както го наричам, може да бъде програмирано чрез възприятия чрез казионните медии, чрез гигантите в Силиконовата долина, които култът е създал, чрез образователната система, която е програмираща система и така нататък, всички тези източници на информация, да програмират тези изолирани пет сетива до едно възприятие, което обслужва дневния ред.

Тези фалшиви „фъксини“, от това, което съм виждал от натрупана информация, опит и мнения на хора, които са изследвали това, тези фалшиви инжекции отчасти са създадени да направят още по-силно откъсването между тялото-ума на петте сетива и разширените нива на съзнанието. Защото разширените нива на съзнанието виждат Голямата картина. Те умеят да дават на тялото-ума от 5-те сетива едно различно описание на това, което действително се случва. И точно на това ниво човек може да види как се навръзват точките; точно на това панорамно ниво на съзнанието. И петте сетива разбира се виждат само точките, те не виждат как точките са свързани по какъвто и да било начин. Точно както петте сетива разкодират реалността като точки, предмети и празни пространства около тях. Те по този начин по принцип виждат света. Те не виждат връзките.

Човек не може да разкодира тази конспирация ако работи само на нивото на 5-те сетива. Не е възможно. Би гледал само точките. И другото нещо, което разраства осъзнатостта е, че те са вашата разширена антена. Така че когато усещате тези промени в мнението си, в гледището си изведнъж отникъде, това ниво на осъзнатост ще ви направи осъзнати за това, което се случва, докато петте сетива регистрират само най-очевидното във физическия свят.

Това отваряне на ума ви към по-великото съзнание, вашето по-велико съзнание, е абсолютно важно за трансформацията от състояние на затвор до състояние на човешка свобода, отвъд всичко, което сме виждали в човешката история. Защото голяма част от това, което е наричано „свобода“ изобщо не е свобода, а е просто илюзия за такава.  Трансформацията от този краен фашизъм, който изпитваме в момента, до истинската свобода е просто разширяването отвъд строгия затвор на 5-те сетива до разширени нива на осъзнаване. Защото тези разширени нива на осъзнаване не могат да бъдат манипулирани. Държането на съзнанието в петте сетива са мечтата на манипулатора.

Така че сметнах за необходимо да говоря за това през тази седмица. Защото считам, че е много важно хората да осъзнаят, че не става дума само манипулация на съзнателния ум, която въздейства върху човешкото възприятие и оттам на човешкото поведение. Това се случва на много фино ниво. И както казах, ако осъзнаете това на съзнателно ниво, това гардът ви се вдига и въздействието спира. Но ако не сте осъзнати за това, тогава могат да ви манипулират докато съществува този свят. Защото е лесна работа да се манипулира неосъзнат ум, фокусиран върху 5-те сетива. Това, което те не искат е разширена осъзнатост. Ето защо те не искат ние да се събудим и те се прицелват в събуждащите на истеричния мащаб, на които са, защото те знаят, че точно събуждащите се съзнания са тези, които ще ги свалят. И ние ще го направим.

  • Превод: Загата

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

ПЛAHдeмия кapтa

Въпреки стотици, а може би и хилядите статии на световноизвестни УЧЕНИ за вредата от 5G на 14.03.2020 г. управляващата “БГ“ ИЗМЕТ използвайки контролавируса и овчекоронодушната паника без никой да разбере тихомълком прокара и ИЗГЛАСУВА изграждането и поддръжката на 5G мрежата у нас, която НЯМА да изисква разрешение и НЯМА да подлежи на регулация в България! Досега знаехме, че смъртоносната 5G мрежа се ползва за стерилизация, контрол на масите и депопулация. Има множество изследвания на учени, които доказват, че микровълновата радиация унищожава човешката репродукция.

5G мрежата е създадена в Израел, но е забранено да се ползва там!

ВИДЕО: 5G е оръжейна система, предназначена да УБИВА хора, казва оръжейният експерт Марк Стийл.

ПО ТЕМАТА

Бивш сътрудник на СЗО разказва за главната цел на 5G (ВИДЕО С ДУБЛАЖ НА БЪЛГАРСКИ)

Учен от ЦЕРН за 5G и ДНК (ВИДЕО – БГ СУБ)

САЩ признаха официално че 5G причинява СОVID-19

Набоден три пъти, показа документ за ваксинация, който съдържа личен код за 5G (ДОКУМЕНТАЛНО + БОНУС ВИДЕО)

Чували ли сте за вирус с електромагнитни излъчвания?
Ако не сте, Ройтерс ще ви каже… 👇

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Дигитален концлагер (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО