Д-р Андре Диас: Живеем в измама с безпрецедентни размери! Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди! Ексклузивно интервю с д-р Диас, в центъра на съдебното дело, потвърждаващо статистическата измама (ВИДЕО)

Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди

Вследствие на гражданска петиция съдът в Лисабон е принуден да предостави проверени данни за смъртността от СОVID-19, съобщава.

Според съдебното решение броят на потвърдените смъртни случаи от СОVID-19 от януари 2020 г. до април 2021 г. е само 152, а не около 17 000, както твърдят правителствените министерства.

Всички „други“ са починали по различни причини, въпреки че PCR тестът им е бил положителен.

„Живеем в измама с безпрецедентни размери“, пише Диас.

„Данните са от Информационната система за смъртните актове (Sistema de Informação dos Certificados de Óbito – SICO), единствената такава система в Португалия. Позоваването на 152 смъртни акта, издадени „под надзора на Министерството на правосъдието“, е невярно, тъй като всички смъртни актове се издават под надзора на Министерството на правосъдието, което е единствената институция, която ги издава.

В отговор на популярен иск се изискваше съдебна заповед, за да може министерството да отговори, отчаяно да не разкрие измамата.

Всички отговорни за обработката на данните за „случаите“ и „смъртните случаи“ могат да бъдат съдени за престъпление, само ако е останало някакво достойнство в правовата държава“, продължава той.

„Ако тези цифри са от същия порядък и за други страни, а няма причина да се предполага обратното, то тогава чумата е измама с безпрецедентни размери и тук са извършени престъпления срещу човечеството в огромен мащаб.“

Д-р Андре Диас има докторска степен по моделиране на белодробни заболявания от Университета Тромсо в Норвегия. Развива експериментална работа в Института по медицинска статистика и епидемиология на Техническия университет в Мюнхен в сътрудничество с Хелмхолц Зантрум Мюнхен, една от най-престижните институции в света в областта на научните изследвания в епидемиологията.

Източник: America’s Frontline Doctors
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Ексклузивно интервю с д-р Андре Диас, в центъра на съдебното дело за FOIA в Португалия, потвърждаващо статистическата измама с СОVID

По-рано днес публикувах този бюлетин за това, че лисабонския съд признава, че няма доказателства, че масовите смъртни случаи в Португалия са „от СОVID“, а реалният им брой е само 152 в сравнение с над 17 000.

Продължавам с ексклузивно интервю с д-р Андре Диас, който е в основата на случая и който отговори на въпросите по имейл от Португалия.

ВИДЕО

Селия Фарбер: Какво е участието ви в този случай и как се включихте?

Андре Диас: Подкрепих петицията – еквивалентна на искане за свобода на информацията, но такава, която стигна до съда – с епидемиологични и статистически запитвания. Бях първият, който публикува резултата от съдебното решение. Лицата, които са подали петицията и са платили съдебната такса, желаят да останат анонимни.

Фарбер: Вярно ли е, че съдът в Лисабон е приел, че Министерството на здравеопазването е изфабрикувало причините за смъртта? Гражданската петиция принуди Министерството на здравеопазването и след това съдът се съгласи, че петицията е точна. Какво е състоянието на делото в момента?

Диас: Съдът се съгласи, че на два от въпросите: „Колко души са починали вследствие на СОVID?“ и „При колко от тях причината за смъртта е потвърдена с аутопсия?“ са били дадени правилни отговори и по този начин представляват правно обвързваща информация.

Сегашното положение е такова, че медиите се заиграват с отговора, даден от Министерството на здравеопазването, че броят е само част от смъртните случаи. Междувременно министерството е подало насрещен иск, че тези граждани нямат право да искат такава информация, и се опитва да ги спре. В момента вносителите на петицията работят по последващо искане, в което се изискват всички подробности за всички смъртни случаи – анонимни.

Фарбер: Това голяма новина ли е в Португалия?

Диас: Не, медиите напълно пренебрегнаха резултата от съдебното решение и вместо това излязоха с разказ за „четвърта вълна“ в Лисабон, която доведе до налагането на фактическа граница около столичния регион, като на хората се разрешава да пътуват събота и неделя само ако притежават „зелен паспорт“, т. е. сертификат за ваксинация. Зеленият паспорт е инициатива на ЕС „за лесно пътуване между държавите“, която португалското правителство наложи вътрешно – като по този начин унищожи страната, налагайки вътрешна граница – и сега говори за използването му дори за влизане в хранителни магазини. Единствените препратки към съдебния документ бяха от „проверители на факти“, които твърдяха, че той е фалшив, без нито една нова информация, а само констатираха, че съдебният документ и официалните данни са фалшиви.

Съсредоточих се върху 152-те смъртни случая, но съдът също така официално потвърди, че министерството не разполага с данни или справки за съществуването на вируса, опасността, причините за заболяването, дали ваксините са безопасни… В петицията имаше още много въпроси, в които се искаха научни доказателства по всички тези важни въпроси, а те отговориха на всички: „Нямаме нищо.“ Това само по себе си би било повече от достатъчно за съдилищата да отхвърлят всички ограничения като противоконституционни, но нито един участник в управлението не се е опитал да постави правителството под въпрос.

Фарбер: Какво според вас ще се случи по-нататък и какво е значението на това?

Диас: Нищо няма да се случи. Медиите в Португалия имат пълен контрол върху разказа. 80-90% от хората вярват сляпо на техните истории. Те смятат, че Лисабон е подложен на потоп от СОVID, докато в същото време смъртността е най-ниска, откакто записите са електронни. Правителството препоръчва на хората, които посещават сватби, да правят бързи тестове; в същия ден медиите заявяват, че тестовете са задължителни – на следващия ден правителството променя закона, за да ги направи задължителни. Законът [постановява], че маските на открито са доброволни, медиите повтарят, че те са задължителни. 90% от хората ги носят навсякъде, включително и на плажовете.

Тъй като медиите напълно игнорираха решението на съда, правителството и Министерството на здравеопазването ще продължат да се преструват, че има 17 000 смъртни случая, причинени от СОVID.

  • Селия Фарбер

Послепис:

Д-р Диас отговори в последващ имейл:

„Публикувах допълнителни подробности за моето разбиране на съдебното решение“.

Източник: Celia Farber
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

Още една КОН-спиративна теория взе, че стана реалност👇

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

 

CDC: Умираме от грип, а не от СОVID-19

 

CDC и FDA фалшифицираха протокола за тестване за „COVID“, като използваха човешки клетки, смесени с фрагменти от вируса на обикновената настинка (ВИДЕО)

 

Проф. Стефано Монтанари – нанопатолог, за коронавируса СОVID-19: „От коронавирус в Италия са умрели само 3-ма души. Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

 

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

 

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

 

КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР 👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

 

Ковцете се чудят кой ковиджус да си набодат, за да могат успешно да заемат мястото на лабораторните плъхове в експеримента на фармафията

 

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕО)

 

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите❗
Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента❓ Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

 

Ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета❗

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.