Д-р Андре Диас: Живеем в измама с безпрецедентни размери! Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди! Ексклузивно интервю с д-р Диас, в центъра на съдебното дело, потвърждаващо статистическата измама (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

Лисабонски съд постановява, че само 0.9% от „потвърдените случаи“ са починали от СОVID, като броя им е 152, а не 17 000, както се твърди

Вследствие на гражданска петиция съдът в Лисабон е принуден да предостави проверени данни за смъртността от СОVID-19, съобщава.

Според съдебното решение броят на потвърдените смъртни случаи от СОVID-19 от януари 2020 г. до април 2021 г. е само 152, а не около 17 000, както твърдят правителствените министерства.

Всички „други“ са починали по различни причини, въпреки че PCR тестът им е бил положителен.

„Живеем в измама с безпрецедентни размери“, пише Диас.

„Данните са от Информационната система за смъртните актове (Sistema de Informação dos Certificados de Óbito – SICO), единствената такава система в Португалия. Позоваването на 152 смъртни акта, издадени „под надзора на Министерството на правосъдието“, е невярно, тъй като всички смъртни актове се издават под надзора на Министерството на правосъдието, което е единствената институция, която ги издава.

В отговор на популярен иск се изискваше съдебна заповед, за да може министерството да отговори, отчаяно да не разкрие измамата.

Всички отговорни за обработката на данните за „случаите“ и „смъртните случаи“ могат да бъдат съдени за престъпление, само ако е останало някакво достойнство в правовата държава“, продължава той.

„Ако тези цифри са от същия порядък и за други страни, а няма причина да се предполага обратното, то тогава чумата е измама с безпрецедентни размери и тук са извършени престъпления срещу човечеството в огромен мащаб.“

Д-р Андре Диас има докторска степен по моделиране на белодробни заболявания от Университета Тромсо в Норвегия. Развива експериментална работа в Института по медицинска статистика и епидемиология на Техническия университет в Мюнхен в сътрудничество с Хелмхолц Зантрум Мюнхен, една от най-престижните институции в света в областта на научните изследвания в епидемиологията.

Източник: America’s Frontline Doctors
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Ексклузивно интервю с д-р Андре Диас, в центъра на съдебното дело за FOIA в Португалия, потвърждаващо статистическата измама с СОVID

По-рано днес публикувах този бюлетин за това, че лисабонския съд признава, че няма доказателства, че масовите смъртни случаи в Португалия са „от СОVID“, а реалният им брой е само 152 в сравнение с над 17 000.

Продължавам с ексклузивно интервю с д-р Андре Диас, който е в основата на случая и който отговори на въпросите по имейл от Португалия.

ВИДЕО

Селия Фарбер: Какво е участието ви в този случай и как се включихте?

Андре Диас: Подкрепих петицията – еквивалентна на искане за свобода на информацията, но такава, която стигна до съда – с епидемиологични и статистически запитвания. Бях първият, който публикува резултата от съдебното решение. Лицата, които са подали петицията и са платили съдебната такса, желаят да останат анонимни.

Фарбер: Вярно ли е, че съдът в Лисабон е приел, че Министерството на здравеопазването е изфабрикувало причините за смъртта? Гражданската петиция принуди Министерството на здравеопазването и след това съдът се съгласи, че петицията е точна. Какво е състоянието на делото в момента?

Диас: Съдът се съгласи, че на два от въпросите: „Колко души са починали вследствие на СОVID?“ и „При колко от тях причината за смъртта е потвърдена с аутопсия?“ са били дадени правилни отговори и по този начин представляват правно обвързваща информация.

Сегашното положение е такова, че медиите се заиграват с отговора, даден от Министерството на здравеопазването, че броят е само част от смъртните случаи. Междувременно министерството е подало насрещен иск, че тези граждани нямат право да искат такава информация, и се опитва да ги спре. В момента вносителите на петицията работят по последващо искане, в което се изискват всички подробности за всички смъртни случаи – анонимни.

Фарбер: Това голяма новина ли е в Португалия?

Диас: Не, медиите напълно пренебрегнаха резултата от съдебното решение и вместо това излязоха с разказ за „четвърта вълна“ в Лисабон, която доведе до налагането на фактическа граница около столичния регион, като на хората се разрешава да пътуват събота и неделя само ако притежават „зелен паспорт“, т. е. сертификат за ваксинация. Зеленият паспорт е инициатива на ЕС „за лесно пътуване между държавите“, която португалското правителство наложи вътрешно – като по този начин унищожи страната, налагайки вътрешна граница – и сега говори за използването му дори за влизане в хранителни магазини. Единствените препратки към съдебния документ бяха от „проверители на факти“, които твърдяха, че той е фалшив, без нито една нова информация, а само констатираха, че съдебният документ и официалните данни са фалшиви.

Съсредоточих се върху 152-те смъртни случая, но съдът също така официално потвърди, че министерството не разполага с данни или справки за съществуването на вируса, опасността, причините за заболяването, дали ваксините са безопасни… В петицията имаше още много въпроси, в които се искаха научни доказателства по всички тези важни въпроси, а те отговориха на всички: „Нямаме нищо.“ Това само по себе си би било повече от достатъчно за съдилищата да отхвърлят всички ограничения като противоконституционни, но нито един участник в управлението не се е опитал да постави правителството под въпрос.

Фарбер: Какво според вас ще се случи по-нататък и какво е значението на това?

Диас: Нищо няма да се случи. Медиите в Португалия имат пълен контрол върху разказа. 80-90% от хората вярват сляпо на техните истории. Те смятат, че Лисабон е подложен на потоп от СОVID, докато в същото време смъртността е най-ниска, откакто записите са електронни. Правителството препоръчва на хората, които посещават сватби, да правят бързи тестове; в същия ден медиите заявяват, че тестовете са задължителни – на следващия ден правителството променя закона, за да ги направи задължителни. Законът [постановява], че маските на открито са доброволни, медиите повтарят, че те са задължителни. 90% от хората ги носят навсякъде, включително и на плажовете.

Тъй като медиите напълно игнорираха решението на съда, правителството и Министерството на здравеопазването ще продължат да се преструват, че има 17 000 смъртни случая, причинени от СОVID.

  • Селия Фарбер

Послепис:

Д-р Диас отговори в последващ имейл:

„Публикувах допълнителни подробности за моето разбиране на съдебното решение“.

Източник: Celia Farber
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ДОПЪЛНЕНИЕ

КАЖЕТЕ ИМ! ВЕДНАГА! На всички #сороспии и техните симпатизанти #дЪбилите, на продажните ни #инФЛУенцъри, на фалшивите математици-експерти, на пишман учЕните дето се занимават с мишки и плъхове, на press-титутките и на всички политически мъпети, които ни продадоха за пари. Италианците в официален доклад на Istituto superiore di Sanità (Висш здравен институт) обявиха, че

от 130 468 само 3783 се дължат на въпросния вироЗ

Кога ще излезе ИСТИНСКАТА СТАТИСТИКА за България?

Това дали ще промени закона за Green Pass в Италия? Не. Защото целта на ПЛАНдемията беше да дигитализира нормалните хора (чрез лъжа, изнудване и принуда). Il Tempo със сензационно заглавие! „Мъртви от всичко друго, но не и от Ковид“ е заглавието. „Сензационен актуализиран доклад на Istituto superiore di Sanità (Висш здравен институт) за смъртните случаи от пандемията: две трети са имали повече от 3 сериозни заболявания“, пише в заглавието. Четем: „Според новия доклад (който не е актуализиран от юли) на Висшия здравен институт за смъртността от Covid (Istituto superiore di Sanità), вирусът, който постави света на колене, е убил много по-малко от обикновен грип. Изглежда странно и без фалшиво изявление, но според статистическата извадка от медицински досиета, събрана от института, само 2,9% от регистрираните смъртни случаи от края на февруари 2020 г. ще се дължат на Covid 19. Така от 130 468 смъртни случая, регистрирани от официалната статистика към момента на изготвяне на новия доклад само 3783 ще се дължат на силата на самия вирус. Защото всички останали италианци, които са загубили живота си, са имали от една до пет болести, които според ISS вече са им оставяли малка надежда.
• Gran pasticcio nel rapporto sui decessi. Per l’Iss gran parte dei morti non li ha causati il Covid

  • Таня Тодорова

 

Не е само ваксината.. Планът е коварен и всичко е свързано.. (НИКОГА НЯМА ДА ПОЗНАЕТЕ КАКВО ИМА В ТЕСТОВЕТЕ-ВИДЕА БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

Още една КОН-спиративна теория взе, че стана реалност👇

Центровете за превенция и контрол на заболяванията (СDC) оттеглят ПСР-теста за COVID-19! САЩ и СЗО отменят PCR: той вече няма да бъде валиден като тест за откриване на С0VID-19

 

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

 

CDC и FDA фалшифицираха протокола за тестване за „COVID“, като използваха човешки клетки, смесени с фрагменти от вируса на обикновената настинка (ВИДЕО)

 

Проф. Стефано Монтанари – нанопатолог, за коронавируса СОVID-19: „От коронавирус в Италия са умрели само 3-ма души. Ще приключи с това, всички да сме длъжни да се ваксинираме.“ (ВИДЕО)

 

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов за анти-медицината и финансово-политическия вирус (ВИДЕО)

 

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“ (ВИДЕО)

 

Кацаров през април: Сертификатът е класически пример за непряка дискриминация (АУДИО)❗ВИЖТЕ И ЧУЙТЕ КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР❗ВИДЕО👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Д-р Стефано Сколио, научен изследовател, кандидат за Нобелова награда за медицина 2018 г.: Вирусът СОVID-19 никога не е бил изолиран (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Президентът на Швейцарската академия на науките проф. Марсел Танър: Няма изолат на СОVID-19 вируса! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Предлагат награда от 1 млн. долара за този, който докаже, че СОVID-19 наистина съществува!

 

Ковцете се чудят кой ковиджус да си набодат, за да могат успешно да заемат мястото на лабораторните плъхове в експеримента на фармафията

 

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

 

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

 

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите❗
Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента❓ Сигнал до Главния прокурор на Република България

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

 

Ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета❗

Не е шега: ваксинации чрез салати, ГМО-комари, наночастици и шипови протеини чрез химтрасета! Неудобните новини и взаимовръзки между привидно несвързаните събития — гответе се за повече терор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times