Д-р Брайън Ардис (СВРЪХВАЖЕН ФИЛМ – БГ СУБ)

Споделете това видео⚠️
То може да спаси нечий живот❕

Излезе документалния филм Watch The Water, в който Стю Питърс интервюира д-р Брайън Ардис за същността на самия ковид, „препаратите за лечение“ и „ваксините

Ардис съм го споменавал и преди в статии и подкастове за отровата Ремдесивир.

Е, оказва се, че самият ковид също е натравяне с военизирана отрова на няколко вида змии. Змийската отрова с лабораторни модификации е и във „ваксините“. Скоро ще бъде и във „ваксините“ не само за ковид, но и в другите. А даже и в „противоотровите“ против змийски ухапвания.

Непременно гледайте филма – всичко вече си идва на мястото. Посочени са имената на злодеите, техните компании и дори се проследява документално как всичко е било подготвяно през годините. Неслучайно д-р Ардис е на първо място в списъка с врагове на Pfizer.

И. С.

ВИДЕО

 

Превод: УРИЕЛ

ДОПЪЛНЕНИЕ

Група учени и експерти по микроскопия излязоха в защита на оповестеното от д-р Брайън Ардис за наличието змийска отрова във „ваксините“. В неразредените флакони на Pfizer всъщност се откриват органични следи от змийска отрова, а кръвта на инжектираните през цялото време е показвала ехиноцитоза – пряко свързана с отравяне със змийска отрова. Информацията е от д-р Джейн Руби, която казва още, че д-р Ардис и микробиолозите вече са влезли в директна връзка помежду си.

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА «ТУК»

Последно от ЛЮБОПИТНО