Д-р Деймиън Войчик: „Моите пациенти не са лабораторни плъхове, за да бъдат жертвани в глобален експеримент с ваксини!“ (ВИДЕО)

/

Новозеландският общопрактикуващ лекар д-р Деймиън Войчик говори за медицинската етика, тъй като излизат на бял свят повече доказателства за опасностите от ваксините.

Лекарят се противопоставя на задължителната ваксинация за COVID, позовавайки се на нежеланите реакции в САЩ и задължението към кодекса на медицинската етика.

В открито видео (https://www.covidplanb.co.nz/data-science/an-open-video-from-nz-gp-damian-wojcik/), обясняващо позицията си, новозеландският общопрактикуващ лекар д-р Деймиън Войчик твърди, че е длъжен да говори открито за доказателствата, че ваксината причинява хиляди смъртни случаи.

„Предприемам безпрецедентната стъпка да говоря публично заедно с група медицински колеги по отношение на дълбоките си притеснения относно пускането на ваксината за COVID-19 за всички новозеландци“, заявява д-р Войчик в 15-минутното видео.

Според Войчик лекарите са поставени в трудни условия, когато се очаква да популяризират ваксината, въпреки ограниченото й развитие и доказателства за фатални странични ефекти.

„През петте месеца от 14 декември 2020 г. в САЩ са докладвани 4434 смъртни случая в системата за докладване на нежелани реакции от ваксините (VAERS) в САЩ“, казва той.

„Това е повече от общия сбор за всички други ваксини за всичките предходни 10 години и между 113 и 165 пъти по-висок от годишния процент на смъртност от противогрипна ваксина.“

Войчик обяснява, че съгласно хипократовата клетва, която исторически са положили, лекарите са длъжни да говорят.

„Понастоящем се счита за непрофесионално да обсъждаме рисковете и опасностите в случай, че разубедим нерешителните ни пациенти да получават инжекциите си COVID-19“, казва той.

„Това означава, че нарушаваме задълженията си съгласно кодекса на законодателството в областта на здравето и инвалидността, има огромна разлика между стандартните ваксини в графика, като всички те са имали поне 4 до 10 години клинични изпитвания и няколко години използване на полето и ново лекарство, всъщност нова генна терапия, с малко от тези проверки за безопасност.“

„Струва ми се, че като лекари не можем да бъдем верни на нашия кодекс на медицинска етика и в същото време да мълчим за експериментално лечение, принудени от затвор, страх, заплаха от загуба на препитание, ограничения за пътуване, потенциална загуба на медицинското университетско образование и превишаване на правомощията“, заявява Войчик.

„Заклех се да спазвам хипократовата клетва. Първо: Не вреди. После: Лекувай, ако можеш. И накрая: Винаги полагай грижи“, казва той.

„Някои в Нова Зеландия биха казали, че тази вреда е цената, която трябва да платим, за да спрем пандемията на COVID-19 и да се върнем към нормалното. Моят отговор към тях е: „Не в моята смяна и не на моите пациенти.“

„Моите пациенти са живи хора с имена и семейства, а не лабораторни плъхове, които да бъдат жертвани в глобален експеримент с ваксини“.

Източник: Дейвид Айк

 

ОТНОСНО Д-Р ВОЙЧИК

Д-р Войчик завършва медицинското си обучение в Медицинското училище в Окланд през ноември 1978 г., последвано от практики в болниците Уангарей и Каитаиа и обща практика в Уелсфорд и Равене, Нортланд, Нова Зеландия.
Той също така е бил акушер по общопрактикуваща медицина, предоставящ интрапартуални грижи и разродил няколкостотин бебета.
Като основател и директор на клиниката по екологично здраве в Нортланд, д-р Войчик практикува превантивна, хранителна, екологична, интегративна и семейна медицина. Той се ангажира с етична, безопасна, ориентирана към пациента и доказана медицина.
Д-р Войчик има специален интерес към детоксикацията на метали, предимно за пациенти с хронични оловна и живачна токсичност и е съавтор на две научни статии по темата.

От 2005 г. д-р Войчик изнася лекции по метална токсикология пред докторанти в Австралийския колеж по хранене и медицина на околната среда (ACNEM), който е акредитиран доставчик на продължаващо медицинско образование (CME) в Австралия.

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ВИДЕО НА АНГЛИЙСКИ

 

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница