Д-р Джоузеф Меркола: Защо не разследваме рязкото увеличаване на внезапните смъртни случаи на спортисти? (СПОРТИСТИ МАСОВО УМИРАТ НА ТЕРЕНА-ВИДЕА)

/

От д-р Джоузеф Меркола, 18/02/2022

С всеки изминал ден списъкът на хората, които страдат от трагични последици от иРНК инжекциите за COVID, става все по-дълъг.

Данните показват (https://openvaers.com/covid-data), че към 28 януари 23 149 души са починали след инжекция за COVID. Освен това има 13 575 съобщения за хора с парализа на Бел, 41 163 души с трайни увреждания, 31 185 души с миокардит, 11 765 души със сърдечни пристъпи и 3 903 жени, които са загубили бебетата си след поставяне на инжекциите.

Много от тези хора и техните истории са останали скрити за обществеността. YouTube, Instagram, Facebook и други платформи за социални медии цензурират личните истории и видеоклиповете на хората, които документират своите наранявания и трайни увреждания, така че тези, които четат само основните медии, не са наясно с огромните вреди, които се нанасят в името на науката.

Има обаче група хора, чиито увреждания и смърт са станали публично достояние. През последните шест месеца редица професионални и непрофесионални спортисти припаднаха и починаха на терена. И все пак основните медии изглежда приемат това с лекота и се държат така, сякаш случващото се е напълно нормално.

ВИДЕО

Но, както описва Мат ле Тисие в първите секунди на горното видео, това далеч не е нормално. Ле Тисие е футболна легенда. Уменията му на терена му спечелват прякора „Ле Бог“, след което напуска спорта и става спортен коментатор, последно в Sky Sports.

Както описва в интервюто, той е загубил работата си заради това, че е проговорил и е обърнал внимание на големия брой необясними случаи на внезапна сърдечна смърт при професионални и непрофесионални спортисти по целия свят.

СПОРТИСТИ МАСОВО УМИРАТ НА ТЕРЕНА

ВИДЕО1

В горното видео Red Voice Media пита: „400 спортисти са се колабирали и са починали само през последните 6 месеца?“, след което казва „малки истории за мистериозно умиращи напълно здрави спортисти“.

ВИДЕО2

По време на интервюто от горното видео Ле Тисие е попитан за мнението му относно нарастването на броя на сърдечните случаи в света на спорта, на което той отговаря (23:30 – 24:35).

„Никога не съм виждал нещо подобно. Играх в продължение на 17 години. Не мисля, че за 17 години съм видял човек, който да е напуснал футболното игрище със затруднено дишане, да се е хванал за сърцето, да има сърдечни проблеми…

През последната година беше просто невероятно колко много хора, не само футболисти, но и спортисти като цяло, тенисисти, състезатели по крикет, баскетболисти, само колко много от тях просто се сринаха. И в един момент със сигурност трябва да кажете, че това не е редно, че трябва да се разследва.“

Ле Тисие признава, че е възможно да има и други фактори, които да са причинили това огромно увеличение на сърдечните случаи при спортистите. Той споменава, че спортистите може да са имали COVID, което може да е следствие от заболяването, а може и да е резултат от ваксината. Но той твърди, че това трябва да се разследва, а не се прави.

Това може да ви накара да се запитате защо здравните експерти не обвиняват инфекцията, а всъщност напълно игнорират проблема. Възниква въпросът: дали вече знаят отговора?

Ле Тисие продължава да говори за безопасността на играчите и как спортът предпазва играчите от прекалено дълги или прекалено много мачове, но те гледат как играчите се сриват на терена и очевидно се държат така, сякаш това е нормално. Нарича „огромно неизпълнение на задълженията“ това, че никой на ръководна позиция не призовава за разследване (25:25 и 26:38 – видео2).

„Абсолютно отвратително е, че те могат да седят и да не предприемат нищо по отношение на увеличаването на броя на спортистите, които припадат на игрището. И това не е само това, което съм забелязал през този сезон. Отново повтарям, че в кариерата си не си спомням нито един мач да е бил спиран заради спешен случай в публиката, спешен медицински случай в публиката…

Бих искал някой да проучи това и да каже: „Чакайте малко, можем ли да се върнем назад през последните 15 или 20 години и… да погледнем колко пъти се е случвало преди 10 години и колко пъти през последната година.“ Гледал съм много спортове и много репортажи за футбола и никога не съм виждал подобно нещо – толкова много мачове, които са били прекъсвани заради извънредни ситуации в публиката.“

Интервюиращият изтъкна, че корелацията не означава непременно причинно-следствена връзка, с което Ле Тисие се съгласи, но подчерта, че е необходимо разследване, за да се установи дали това е така. „С просто око виждам, че това се случва много по-често, отколкото в миналото. Не може да съм единственият, който вижда това“ (27:25 – видео2).

КОИ СА ТЕЗИ СПОРТИСТИ

Въпреки че огромен брой професионални и непрофесионални спортисти са се сринали на терена, те не са просто цифри. Има голяма вероятност всички те да имат едно общо нещо – да са се възползвали от инжекцията за COVID.

Този четириминутен видеоклип представя компилация от спортисти, които „внезапно“ колабират в рамките на шест месеца.

Кайл Уорнър е един от тези спортисти. Той е на 29 години и е на върха на кариерата си като професионален състезател по планинско колоездене. След като през юни 2021 г. получава втора доза от иРНК инжекцията на Пфайзер, той получава толкова тежка реакция, че до октомври все още прекарва много от дните си в леглото.

ВИДЕО3

В стремежа си да разпространи информацията, че инжекциите за COVID-19 невинаги са толкова безопасни, колкото са ви карали да вярвате, през ноември 2021 г. Уорнър споделя опита си с пенсионирания преподавател по здравни грижи Джон Кембъл. Уорнър, който е в своите 20 години и е във върхова физическа форма, все пак е тежко увреден от инжекцията.

„Вярвам, че там, където има риск, трябва да има и избор“, казва той (1:01 – видео3). Но в момента хората са подведени. „Хората са принуждавани да вземат решение въз основа на липса на информация, а не да бъдат убедени в решението си въз основа на пълна прозрачност на информацията (41:51 – видео3).“

Историята на Уорнър не е по-различна от тази на много други: както Кембъл научи в това интервю, много лекари не желаят да признаят, че инжекциите за COVID-19 може да са свързани с оплакванията на пациентите от уврежданията. Въпреки че здравните служители започнаха да признават, че миокардитът може да е свързан с инжекциите, те продължават да пренебрегват други нежелани реакции.

МАЛКО ВЕРОЯТНО Е ПОСТРАДАЛИТЕ ОТ ВАКСИНИ ДА ПОЛУЧАТ ПОМОЩ

Проверяващите фактите бързо отричат възможността огромният брой смъртни случаи и увреждания при професионални и непрофесионални спортисти да са свързани с инжекциите за COVID, но балсаматорите разказват друга история:

ВИДЕО4

От 2004 г. насам погребалният директор Ричард Хиршман е професионален балсаматор, сертифициран от борда на директорите, и понастоящем пътува до няколко погребални дома, за да балсамира тела. Той се появи в предаването „Д-р Джейн Руби“, за да сподели някои шокиращи открития, които е видял в работата си през последните няколко месеца (00:48 – видео4).

В средата на 2021 г. той забелязва, че някои хора, починали от инфаркт и инсулт, имат странни съсиреци във вените и артериите си. Той показа снимки на влакнести съсиреци, които е извадил от телата на пациентите, някои от които са дълги колкото човешки крак, и обясни, че нормалните съсиреци обикновено се разпадат при боравене с тях. Тези фиброзни съсиреци, които според него се срещат все по-често, запазват целостта си и могат да се манипулират, без да се разпадат.

За съжаление, независимо дали умират или не, когато става въпрос за получаване на помощ за човек, който смята, че е пострадал от инжекциите за COVID, е малко вероятно да я получи без интензивни усилия.

Една от причините за това е, че макар хората все по-често да призовават за подкрепа на пострадалите от ваксини, единственият начин да получат обезщетение в САЩ е чрез неясната Програма за обезщетение на пострадали от контрамерки (Countermeasures Injury Compensation Program – CICP).

Ще дам малко информация, исковете за обезщетение за увреждания, свързани с обикновени ваксини, в САЩ се разглеждат в рамките на Националната програма за обезщетение за увреждания, свързани с ваксини (National Vaccine Injury Compensation Program – NVICP).

Първоначално създаден като система за решаване на искове за увреждания, този американски закон в крайна сметка защитава фармацевтичните компании изцяло от отговорност, а ако спечелите в този „съд“ за ваксини, плащанията идват от специален фонд, създаден само за тази цел, като предпазва производителите на ваксини, техните застрахователни компании и доставчиците на ваксини от скъпоструващи плащания за увреждания и смъртни случаи, причинени от ваксини.

Ако обаче смятате, че сте пострадали от инжекция за COVID, и искате обезщетение за това, трябва да преминете през друг „съд“ за ваксини, ръководен от това, което сп. „Форчън“ описва като „неясна служба в Министерството на здравеопазването и човешките ресурси на САЩ“.

Тази система не само защитава производителите и доставчиците на здравни услуги от отговорност, но и има пречки и ограничения, които правят обезщетението много по-трудно, отколкото чрез NVICP.

В крайна сметка, дори да можете да докажете, че сте пострадали от инжекция за COVID, не можете да съдите фармацевтичната компания, а обезщетението, което получавате от програмата, е ограничено до 50 000 щатски долара за пропуснати ползи и 370 376 щатски долара за неправомерна смърт:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

ДЛЪЖНОСТНИ ЛИЦА СЕ ОПИТВАТ ДА ДИСКРЕДИТИРАТ VAERS

Законът, който защитава Биг Фарма от редовни искове за увреждане от ваксини, е Националният закон за увреждане от ваксини в детска възраст от 1986 г. Процесът на CICP за предявяване на претенции към инжекциите за COVID се извършва съгласно Закона за обществена готовност и готовност за извънредни ситуации (PREP), приет през 2005 г., който разрешава на правителството да предприема мерки за противодействие при извънредни ситуации в областта на общественото здраве. Последната декларация по този закон е издадена на 17 март 2020 г. и предвижда:

„. . . имунитет срещу отговорност на определени физически и юридически лица (обхванати лица) срещу всякакви искове за загуби, причинени от, произтичащи от, свързани с или произтичащи от производството, разпространението, прилагането или използването на медицински контрамерки (обхванати контрамерки), с изключение на искове, свързани с „умишлено неправомерно поведение“, както е определено в Закона PREP.“

С други думи, освен ако не бъде доказана умишлена вреда, всяко лице, обхванато от закона, има имунитет срещу искове от граждани. Това не се ограничава само до производителите и Биг Фарма, но може да включва и държавни служители.

Проблемът е, че и двете системи за предявяване на претенции всъщност са в края на процеса и не отразяват всички възможни увреждания, които могат да възникнат.

И така, как можете да определите колко са действителните увреждания, причинени от дадена ваксина? Тогава се задейства друга система: Националната система за докладване на нежелани реакции, свързани с ваксините (VAERS).

Както ще обясня по-късно, всеки може да подаде сигнал до VAERS и именно този ключов компонент се използва от критиците, за да твърдят, че VAERS може да съдържа грешки и дори фалшиви твърдения.

Въпреки че системата разполага с механизъм за отстраняване на фалшивите доклади, високопоставени правителствени служители, като директора на Националния институт по алергии и инфекциозни болести (NIAID) д-р Антъни Фаучи и директора на Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) д-р Рошел Валенски, се опитват да я дискредитират.

Най-вече това се случи по време на изслушване в Сената – 2:49, когато двете лица намекнаха, че ако човек е бил ваксиниран и след това е загинал при автомобилна катастрофа, е възможно това да бъде записано във VAERS като увреждане от ваксина.

Важно е да се отбележи, че системата VAERS се администрира съвместно от CDC и FDA. Въпреки това, както посочва Дейвид Мартин (https://www.davidmartin.world/about/), чиято работа е свързана с етична ангажираност и управление на интереси, свързани с общности и ценности, основани на общността, в откъс от интервю (00:27), публикувано в Twitter:

„Факт е, че колкото и да се опитват да се скрият зад това, което според тях е грешка в базата данни VAERS (Системата за докладване на нежелани реакции, свързани с ваксините), те изглежда не осъзнават, че като казват, че има грешки, нарушават Закона от 1986 г…

Ако се върнете назад и прочетете този закон, ще откриете, че от производителите на ваксини се изисква да поддържат VAERS точна. Това всъщност е законово изискване. Така че, ако ви кажат, че не е точна, те признават, че са нарушили закона.“

По закон VAERS е задължителна система за докладване от здравните специалисти. Системата не е създадена, за да анализира причинно-следствената връзка, а може да се използва като сурови данни за откриване на неочаквани нежелани реакции, които могат да са сигнал за безопасността.

Като цяло системата трябва да бъде поддържана от здравните специалисти и производителите на лекарства като законово изискване за запазване на обезщетението срещу увреждане от ваксина. Мартин посочва (1:40):

„И това е компенсацията за получаването на имунитета. Ако VAERS греши, имунитетът е нарушен, тъй като производителят носи правната отговорност да се увери, че VAERS е точна.“

VAERS Е ПРЕПЪЛНЕНА С ДОКЛАДИ

Всеки може да подаде сигнал до VAERS – както пациентите, така и здравните специалисти могат да използват тази система, за да съобщават за здравословни проблеми, за които подозират, че могат да бъдат свързани с някоя ваксина, включително инжекциите за COVID.

Но тъй като системата е пасивна, дали докладите ще бъдат подадени, зависи изцяло от всеки отделен човек, който се справя с тази отговорност. Докладите трябва да съдържат всички болнични записи и всяка друга съответна медицинска информация.

За съжаление, както Британи Галвин, млада жена, която твърди, че е била увредена от инжекция за COVID, кратко отбелязва във видеоклип, системата не е ефективна и данните може да са крайно остарели:

ВИДЕО5

Това оказва значително влияние върху наблюдението на ефектите от програмата за инокулация на COVID, тъй като е възможно това, което виждате в даден ден в базата данни VAERS, да не е актуално.

Галвин е създала няколко видеоклипа, в които разказва за пътя, който е изминала, опитвайки се да докладва нежеланите си реакции във VAERS.

Във видеоклип, публикуван през януари, тя записва телефонния си разговор със следовател от VAERS, за да обсъди защо докладът ѝ, подаден в края на май 2021 г., все още не е отчетен в системата:

ВИДЕО6

В един от разговорите тя научава, че процесът преминава през много стъпки в различни отдели. Първата спирка за докладите VAERS е в отдел със само 50 служители (6:40 и 7:50 – видео6). След като този отдел попълни пакета с информация, той се изпраща на екип от медицински сестри, които прочитат и преглеждат всяка страница.

Ако служителите имат някакви опасения или ако смятат, че се нуждаят от повече информация, пакетът ще бъде върнат в първия отдел за събиране на допълнителна информация (12:50 – видео6). Галвин изразява загриженост, че има стотици хиляди хора като нея и само 50 служители на VAERS се опитват да обработят тези доклади (19:30 – видео6):

„Междувременно цялото правителство се опитва да принуди всички да получат това нещо. Лъжете хората, като им казвате, че „никой не се е разболял от синдрома на Гилен-Баре“, но аз седя тук и едва ходя, а случаят ми няма да бъде „технически“ докладван, защото CDC все още не е провела разследване, защото болниците се бавят… това е като въртележка и всички ние, хората на тази планета и в тази страна, сме лъгани и това е несправедливо.“

В края на разговора със следователя Галвин научава, че макар докладът ѝ да е подаден през май 2021 г., той не е бил разпределен на никого във VAERS до септември или ноември 2021 г. (20:45 – видео6). Може да минат много месеци, преди докладът за уврежданията й от ваксините да достигне до CDC, за да бъде публикуван.

Автор: Д-р Джоузеф Меркола
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

 

1708 Athlete Cardiac Arrests or Serious Issues, 1204 of Them Dead, Since COVID Injection

ПО ТЕМАТА

500% увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» на играчите на FIFA през 2021 г. (+ВИДЕА)

Боинг преустановява задължителната фaкcинaция 💉💉💉 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите

💉💉💉 Испания отчита бум на «внезапна смърт» по… „неизвестни причини“ ?!

💉💉💉 Ново проучване показва, че експерименталките са причината за 98% от случаите на миокардит при деца

Ванга: «Хората ще падат по улиците без да са боледували» 💉💉💉  ∞

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО) ОБНОВЕНА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност (ВИДЕО-БГ СУБ)

Проф. д-р Сухарит Бхакди с прости думи обяснява какво ще се случи с имунната система на всеки участник в генния експеримент на психопатите (ВИДЕО – БГ СУБ)

Само за година 9 778 души са убити в рамките на 24 часа след експерименталните инжекционни течности ⚠ ДОКЛАДВАТ СЕ ПО-МАЛКО ОТ 1%, А КОЛКО НЕ СЕ ДОКЛАДВАТ❗❓❗

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ)

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Биологичното оръжие СОVID-19 на САЩ: Финансирана от Пентагона НПО прикрива произхода на SARS-CoV-2

Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА)

Кой стои зад глобалните усилия за заглушаване на критиците на „Великото рестартиране“

Вече официално: Аборти и болни бебета от ковид ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Изтекъл документ разкрива „шокиращите“ условия на международните споразумения за ваксини на Пфайзер! Купувачите на ваксината трябва да „обезщетят, защитят и предпазят Pfizer… от и срещу всички искове, претенции, жалби, искания, загуби, щети, задължения, споразумения, санкции, глоби, разходи и разноски…, произтичащи от, свързани с или в резултат от ваксината“

 

Последно от ВИДЕО