Д-р Катрин Корб, лекарка от Олденбург, на демонстрация против коронавирусната ваксина (ВИДЕО)

//

Когато истински доктор се изправи да каже истината!

 

 

Част от речта на д-р Катрин Корб, лекарка от Олденбург, на демонстрация против коронавирусната ваксина. Нека я чуят всички лекари и се изправят с лицето си като нея в името на здравето, телесната неприкосновеност и гражданските права на всички ни.

Цялата версия на немски продължава с:

“Намираме се в криза, и изходът от тази криза е преодоляването на страха”
“Хора, които мислят самостоятелно, които са креативни и поемат отговорност за себе си, работят за собственото си лечение и лечението на света, хора които са свързани, имат приятели и се ангажират – не се разболяват толкова лесно. И ако се разболеят, се срещат/справят със собствената си смъртност, осъзнават това, че съществуването им в този свят е крайно, и се помиряват с това. Такива хора не могат толкова лесно да бъдат накарани да се страхуват и върху тях да се упражнява власт.
Това тяло тук – е само на заем, някой ден ще трябва да го върна, но докато живея в това тяло, мисля, чувствам и действам, то е моето тяло, за което аз съм отговорна и никой друг. Не желая връщане към “старата нормалност”, искам да има “нова нормалност” – със свободни, самоопределящи се хора, които поемат отговорност за себе си.

 

АКАД. ВИТАЛИЙ ЗВЕРЕВ, ЧЛЕН НА РУСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ, ШЕФ НА КАТЕДРАТА ПО МИКРОБИОЛОГИЯ НА МОСКОВСКИЯ МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ „И.М.СЕЧЕНОВ“, ЧЛЕН НА РУСКАТА ПРАВИТЕЛСТВЕНА КОМИСИЯ ПО ХИМИЧЕСКА И БИОЛОГИЧЕСКА БЕЗОПАСНОСТ:

ВАКСИНАТА ЗА COVID-19 Е НЕЩО, КОЕТО Е НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНО!

 

Д-р Леонард Колдуел: Ваксините са „нападение със смъртоносно оръжие“ над човека

Ваксината – спасение или оръжие? Зад СОVID-19 се крие сянката на Бил Гейтс! Искат ли “Господарите на парите” да наложат властта си над света, чрез всеобща тайна чипизация

Фреди Меркюри беше убит от смъртоносна ваксина срещу Хепатит В, а не почина от СПИН

Как убиха великия Фреди Меркюри

 

Проф. доктор на медицинските науки: COVID-19 е изкуствено създаден вирус, – биологично оръжие с изключително добро качество

Край на споровете за произхода на COVID-19! Той е изкуствено създаден в САЩ през 2015 г.

Установено е, че ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от БЪЛГАРИЯ