Д-р Леонард Колдуел: Ваксините са „нападение със смъртоносно оръжие“ над човека

Д-р Леонард Колдуел е автор на 19 книги, между тях и популярната „Единственият отговор на рака“

Според Института за медицински изследвания в Бад-Нендорф, Долна Саксония, Германия, д-р Колдуел има най-много излекувани пациенти от рак – 93,2%. Той е излекувал от рак над 35 000 души и броят им постоянно се увеличава.

Когато коментира ваксината против човешкия папиломавирус, д-р Колдуел нарича ваксините „нападение със смъртоносно оръжие“.

На първо място, докторът посочва като последица от ваксините безплодието. Заедно с д-р Шери Тенпени, който е един от водещите световни експерти в областта на вредата от ваксинирането, те смятат, че единствената цел на ваксините е да предизвикат безплодие у хората, което е нужно за контрол и съкращаване на населението.

Онези, които създават ваксините, искат хората повече да нямат деца; ето защо разгръщат повсеместни кампании за ваксиниране на деца.

Американският политик Рик Пери веднъж заявил, че има закон, според който всички трябва да ваксинират децата си. След неговото изказване стотици хиляди американски девойки се ваксинирали.

Но никога никъде не е имало такъв закон. Сега всички ваксинирани момичета вероятно ще страдат от безплодие; 90% от тях имат повишен риск да заболеят от рак.
Д-р Колдуел разказва за случаи, в които девойки след ваксинирането изпадали в безсъзнание, хиляди починали от ваксини. Друга голяма част, които се ваксинирали с ваксината „Гардасил“, получили неврологични заболявания. В България след ваксинирането с тази ваксина много момичета имаха здравословни проблеми; има и починали.

Ваксините са токсични

Когато човек се ваксинира, организмът му получава всичките токсични елементи, които се съдържат във ваксината – най-вече канцерогени и живак, който е основната причина за тумори в главния мозък. Живакът е най-токсичният от всички тежки метали. Той действа на всички системи в човешкия организъм: ендокринна, нервна, храносмилателна, кожна и др.

Живачният алуминий е единственият елемент, който без проблеми пресича хематоенцефалистичната бариера.
Хематоенцефалистичната бариера е физиологическа бариера между кръвоносната и централната нервна система.

Главната й функция е да поддържа хомеостазата в мозъка.

Хомеостазата на мозъка е способността му да запазва постоянно своето вътрешно състояние, т.е. да обезпечава саморегулацията.

Това е причината за всички тумори в главния мозък.

Важно е да се каже, че много тумори в мозъка възникват поради живачните пломби в зъбите и имплантите.

Но производителите на ваксини не се вълнуват от тези проблеми; за тях са важни парите. Затова постоянно разширяват пазара на продукцията си и следователно увеличават и печалбите си.

Количеството ваксини постоянно, а също и дозите им.

Защо хората вярват в ползата от ваксините

Д-р Колдуел смята, че голяма част от хората вярват, че ваксините могат да им помогнат да не се разболеят от някоя много опасни болести, включително и от рак.

Но за да не се разболее човек от рак, е важно организмът да се алкализира. Най-лесният метод, както знаят нашите читатели, е обикновената хлебна сода, разтворена в гореща вода, и ежедневният студен душ. Има и много други методи.

Ваксинирането, казва д-р Колдуел, е престъпление, нападение над човека; ваксината никога никого не е защитавала и никого няма да защити в бъдеще, а нанася много голяма вреда на организма.

Ако организмът е алкализиран, вирусите не могат да виреят в него; той оцелява и се храни в кисела среда.

Няма никакви доказателства, че ваксините работят

Всичките тестове и изследвания се провеждат от производителите на ваксини; след това изпращат резултата в Агенцията към министерството на здравеопазването и социалните служби в САЩ. Ако са нужни „независими“ изследвания, те се финансират от производителите на ваксини. Тази агенция твърди, че ваксините са абсолютно безопасни за здравето на децата.
Но има данни, че неваксинираните деца са много по-здрави от ваксинираните.

В повечето страни вярват в изследванията на „авторитетни“ агенции, включително и на СЗО, чийто авторитет се срина в т.нар. пандемия на коронавирус.

Ето какво казва д-р Колдуел:

„Ако платим на някого и му кажем, че ще му дадем пет милиона долара, ако каже, че като боядиса човек главата си в синьо, няма да боледува от рак, той ще проведе абсолютно научно изследване, което ще докаже това твърдение…“

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Американският лекар Д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Масивното прикриване на ваксините потвърдено: Секретни документи доказват, че ваксините причиняват аутизъм

Учен по ваксините на Мерк заплашен със затвор, заради опита си да разкрие масивна манипулация на данни за ваксина и измами

Разкрития на вътрешен човек за ваксините (ИНТЕРВЮ)

Ваксините – Рак в инжекция

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

 

«Има много доказателства, че ваксините причиняват повече зло, отколкото добро», – д-р Дж. Антъни Морис, бивш началник на отдел Контрол на ваксините и вирусологичните проучвания към Комисията по храни и лекарства, САЩ

«Единствената безопасна ваксина е тази, която никога не се използва!», – д-р Джеймс Шанън, Национален здравен институт, САЩ

Ваксините за елита са различни от ваксините за простолюдието

ВАЖНО! КОВИД ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент

Тръмп ще съди доктор Фаучи за измяна и предателство (ВИДЕО)

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Да си дойдем на думата! Правителството на Обединеното кралство публикува оферта за система за Изкуствен интелект (ИИ) за обработка на уврежданията и странични ефекти от ваксината за СОVID-19 описани като ⚠️ «пряка заплаха за живота на пациентите и общественото здраве»!

След €$ и правителството на Обединеното кралство освободи Pfizer от отговорност в случай на усложнения при СОVID ваксината

ВНИМАНИЕ! Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините! Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) обяви ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Кратка Corona World Order история на Pfizer

Вашето оръжие за законен отказ от ваксините!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница