Д-р Робърт Малоун казва на Робърт Ф. Кенеди-младши: „Не слушайте „порнографския страх“ за маймунската шарка (ВИДЕО)

Не слушайте „порнографския страх“ и не се страхувайте от маймунската шарка, казва д-р Робърт Малоун на председателя на организацията Children’s Health Defense Робърт Ф. Кенеди-младши по време на интервю за предаването „RFK Jr. The Defender Podcast“.

Малоун е експерт по иРНК ваксини и откровен критик на реакцията на САЩ срещу пандемията от COVID-19.

Книгата му „Лъжите, които правителството ми каза, и по-доброто бъдеще, което идва“  ще бъде издадена през септември.

„Тук изобщо нямаме епидемия [от маймунска шарка]“, казва Малоун. „Това, което имаме, е огнище, което е лесно проследимо“, каза той и посочи, че първоначалното огнище е проследено до две събития в Белгия и Испания.

„Пресата неправомерно разпространи някои страхове“, каза Малоун. Той цитира репортаж на CNN, който е видял по телевизията и в който са използвани стари изображения на дребна шарка, „като изображения на маймунска шарка“.

Според Малоун Алиансът за ваксини „Гави“, финансиран от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, също е подвел обществеността, когато е публикувал статия за маймунската шарка, в която се посочва 10% смъртност.

„Казваха, че 1 на 10 души ще умре от нея“, каза Малоун. „Това е абсолютна порнография на страха.“

В същата статия той посочва, че Gavi е включила статистически данни от Световната здравна организация, според които смъртността при маймунската шарка е 3.4%. Други оценки на смъртността варират между 1 и 10%, което е широк диапазон.

„Мисля, че терминът за това е „дезинформация“ както от страна на Gavi, така и от страна на CNN“, казва Малоун. „Трябва да бъдем много внимателни, за да не позволим на другите да използват страха като оръжие за контрол или манипулация, защото мисля, че това се случва в този случай.“

Маймунската шарка е реална и всеки, който я хване, трябва да вземе предпазни мерки, казва Малоун.

„Рационална политика в областта на общественото здраве е да се проследяват контактите, да се установи кой с кого е контактувал“, казва той.

Кенеди-младши изтъкна, че маймунската шарка, която се разпространява чрез близък контакт със заразен човек, “е много, много трудно да се хване“.

Хората, които имат симптоми на маймунска шарка (главоболие, треска, подути лимфни възли, болки, болки в гърба и слабост), трябва да си останат вкъщи и да избягват контакти с други хора, тъй като ще бъдат заразни около 25 дни, докато се образуват корички по лезиите, които също са симптом на това заболяване, каза Малоун.

Малоун казва, че маймунската шарка е била в САЩ и преди: през 2003 г. тя се разпространява чрез популациите на прерийните кучета, след като в страната са внесени африкански плъхове. Вирусът произхожда от Африка и от години заразява хората там.

На своята страница, публикувана на 31 май, Малоун изразява загриженост, че „една от многото „работни хипотези“ относно произхода на този конкретен вирус трябва да бъде, че той е продукт на лабораторна манипулация“.

Освен това, пише той, произходът на епидемията е в съответствие с планирането на сценарии за „военни тренировки“ като например „Събитие 201“ – настолна симулация от март 2021 г. на смъртоносна глобална пандемия, включваща модифициран вирус на маймунска шарка, въведен сред човешкото население през май 2022 г.

Моделирането в това упражнение предвижда 3.2 милиарда случая на маймунска шарка и 271 милиона смъртни случая до 1 декември 2023 г.

Малоун обаче пише:

„Тези видове модели трябва да бъдат или хвърлени на боклука, или да продължат да горят в сметището като ненаучни спекулации, които твърде често се използват от разпространителите на порнографския страх като CNN, MSNBC, NYT [и] Washington Post…

Направете си изводите сами и направете собствена проверка.“

Бел. прев. – следва видео с продължителност 26:07 мин.

Автор: Сюзън К. Олмстед, 31/05/2022
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Как Бил Гейтс спонсорира разработката на коронавируса

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

190 научни институции и лаборатории от целия свят потвърждават, че СОVID-19 наистина НЕ съществува!

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница