За 16 дни от експерименталните инжекциони течности са починали над 12 000 здрави хора: Европейската агенция по лекарствата (ДОКЛАД)

Споделям линк с доклад на ЕМА, който се състои от 1761 СТРАНИЦИ, повтарям 1761 СТРАНИЦИ и на всяка страница са описани случаи на ЗДРАВИ ХОРА, КОИТО СА ПОЧИНАЛИ ВСЛЕДСТВИЕ НА „ВАКСИНАТА“ ( ТОВА НЕ Е ВАКСИНА, А ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ) .

Ковид-клакьорите, моля за вашето мнение за тези ФАКТИ?
След като си продадохте вярата за шарени хартийки едва ли ви е останала съвест, но все пак да питам – за съучастие в престъпление да сте чували?

Стойчо Кацаров, как се следи бройката на починалите след поставянето на ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ? Знаете ли за броя на починалите здрави хора в Европа след подобна интервенция? А в България колко са?

За върховете – на лицемерието и на гьонсуратлъка

Ще започна с върховете на лицемерието. Европейският парламент предложил резолюция за създаването на фонд за обезщетение на жертвите на ваксините срещу COVID-19! Предложение за резолюция на Европейския парламент относно създаването на Европейски фонд за обезщетение на жертвите на „ваксините срещу COVID‑19“

Повтарям – ЖЕРТВИ НА ВАКСИНИТЕ СРЕЩУ COVID-19. Това са здрави хора, които са пострадали, защото са били принудени да станат част от експеримента на фарма-мафията.

Кое е шокиращото в тази новина ли? Ами първо, че Европейската комисия с парите на данъкоплатците закупи огромни количества ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ, но освен това освободи производителите на тези течности от всякаква отговорност. И си го признава, апропо: „Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не  е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност“.

След като установили, че имало фатален изход от поставянето на тези ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ, решили, че не лошо да обезщетят пострадалите, но забележете ОТНОВО С ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. А печалбите на фарма-мафията простете за какво ще се харчат? Нека да се опитам да направя непълен списък на дейностите за които ще отидат: лобиране (подкупване) на брюкселски чиновници , за да се наложат като задължителни тези ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ, изготвяне на ПР кампании за въвеждане на гражданите, че тези ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ са ваксини, купуване на политици-мъпети, които се жалват, че някой „много си натиска за нещо“ и не на последно място да си напазаруват вилнеещи инФЛУенцъри, които да призовават нон-стоп здравите хора да се включат в експеримента на фарма-мафията.

Тук споделям, част от текста на тази резолюция, а цялата можете да прочетете тук: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/B-9-2021-0475_BG.html

„В. като има предвид, че по данни на Европейската агенция по лекарствата ваксините срещу COVID-19 са имали фатален изход в Европейския съюз за около 5000 души, като от тях

– 4198 – за тази на Pfizer[2],

– 1053 – за тази на AstraZeneca,

– 392 – за ваксината Moderna,

– 138 – за ваксината Janssen;

Г. като има предвид, че Европейската комисия е договорила споразуменията за закупуване и не  е пожелала фармацевтичните лаборатории да поемат своята отговорност; като има предвид, че членовете на

ЕП не са имали достъп до договорите по време на преговорите;

  1. призовава Комисията за създаването на фонд за обезщетение на жертвите на ваксините срещу COVID-19“

Обърнете внимание, че са посочили 5000 души – смъртни случаи към дата 14.10.2021 г. Докладът на ЕМА за смъртните случаи от ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ към дата 30.10.2021 е,  че те са 17 610.

ДОКЛАДЪТ НА ЕМА ВИЖТЕ ТУК

Възможно ли е от 14.10.2021 до 30.10.2021 бройката от 5000 да скочи на 17 610? Това означава, че за 16 дни са регистрирани НОВИ 12 610 СМЪРТНИ СЛУЧАЯ!

Излиза, че след 14.10.2021 на ден от ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ само в Европа (България няма инструмент за отчитане на тази бройка) са умирали по 788 човека, които преди да станат част от този експеримент са били здрави?

Не забравяйте факта, че към системата за отчитане на нежелани реакции и смърт се подават към 1% или 2% от случаите. Можете ли сега да умножите тези цифри по 99%?

Дали някой учЕн занимаващ се с изследване на плъхове, някой холестеролен математик или инФЛУенцър ще ни разтълкуват тези факти и ще ни обяснят, че всичко е в реда на #новотоНЕнормално да виждаме такива цифри на починали?

Няма да го направят. Най-много да ме блокират след като ги тагна с тези факти. Тези хора след като са се продали за шарени хартийки на практика са станали гьонсура̀ти. Пишат само това, което им се нареди и не изпитват никакво неудобство да тласкат хората да стават част от един експеримент, който може да има фатални последици за тях. На мен не ми е жал за тях, а за хората, които ще се подведат по призивите им.

Ние сме пленници на система, която няма нищо общо с демокрацията. Тя е измислена от робовладелци, които са нямали никакви намерения да дават права на участниците в нея, но за сметка на това са им създали илюзията, че могат да направят нещо. Тази фалшива илюзия поражда безсилие и нормалните хора се чувстват хванати в капан, без да виждат изход. Един от изходите е нова обществена система в която хората да могат да влияят и да управляват институциите, а тези, които са в институциите да бъдат слуги, които да изпълняват волята на гражданите.

 Интересно ми е да чуя идеи или предложения за такава система, защото ние всички имаме #СИСТЕМЕН ПРОБЛЕМ и трябва да го решим!

…………………

*гьонсура̀т

Значение на думата гьонсурат

м. Разг. Нахален, дебелокож човек, който не изпитва чувство на неудобство, притеснение или вина, в каквато и ситуация да се намира.

Думата е псевдотурцизъм, т.е. дума, която се състои от турски по произход

словообразувателни компоненти, но не е и никога не е била налице в турския език.

Автор: Таня Тодорова

«Над 1700 страници описани смъртни случаи след еликсирите, извадени от базата данни на EudraVigilanice (базата данни за странични реакции след бодене)! Повечето са докладвани от медицински лица. Има множество на неродени бебета, след като майката се сиропира, както и на деца под 17 год. Към всеки един случай има и линк към самата база. Над 1700 страници! Хиляди умрели хора! (който си направи труда да гледа “Tozinameran” е INN номера на Пфайзер/Бионтек)», -Информиран избор.

«Отдавна чаках, но най-сетне взе да се изяснява. Защо ли ще правят фонд за обезщетение от експериментални течности на пострадалите от тях!? Нали са се подписали, че е за тяхна сметка и отговорност! Явно не е точно така. Подписа на невежия, не значи нищо! И така – четете с наслада! Какво са ни били замислили и какъв е резултатът. », – Георги Тодоров.

 

 

ПО ТЕМАТА

Шокиращи данни от ЕМА: 30 551 смъртни случая и 1 163 356 увредени от експерименталните инжекционни течности до 13 ноември 2021 г. (ДОКЛАД)

Шокиращо: Европа официално отчита 691% (близо 7 пъти) увеличение на «внезапна смърт» сред децата, откакто Европейската медицинска агенция одобри експерименталните инжекционни течности за деца (ДОКЛАД)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Всеки 9 от 10 смъртни случая от СОVID са вследствие от убийствата с експерименталните инжекционни течности чрез «синдром на придобита имунна недостатъчност» (ДОКЛАД) ОБНОВЕНА

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Последно от ЛЮБОПИТНО