Един от най-богатите хора в света: Нима не разбирате?! Това не е коронавирус, а война! Предстои изкупуване на половината свят от САЩ за без пари под претекста “борба с коранавируса“!

//

 

Игор Владимирович Рибаков, руски предприемач. В списъка на най-богатите хора в света на сп. Форбс за 2019 г. Има състояние от 1,3 милиарда долара. Собственик на корпорация „Техникол“ и основател на „Рибаков Фонд“. Ето какво споделя той за COVID-19. Това, което казва, е толкова страшно, че ще го разберат малко. И колко е свързано всичко.

«По драматичен сценарий ние имаме не криза, а тройна криза — Био, социална и финансова криза. Ще кажа, че САЩ буквално вчера, взривиха атомна — финансова бомба, това е термоядрена експлозия. Два трилиона долара ще бъдат предоставени на американските корпорации. Искам да си представите, какво са два трилиона долара! Цялата икономика на Русия е два трилиона. Нали разбирате, че тези пари не са обезпечени с нищо! Просто напечатани. Как мислите корпорациите, какво ще направят с тези пари??? Ще изкупят половината свят! Обезценени активи! Просто ще ги изкупят. Имайте предвид, че в САЩ има още 4 трилиона изкупуване ипотечни хартии, така общо стават 6 трилиона! Шест трилиона заделени за борба с коронавирус. Хора това не е вирус! Това е голяма финансова война!»

 

ДОКУМЕНТ: COVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г.

 

 

“За да се осъществи световно правителство, е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората техният индивидуализъм, лоялността им към семейните традиции, националният патриотизъм и религиозните догми.“, – Изказване на Брок Чизълм, директор на “Световната здравна организация“ (към ООН) 6R o b e r t s o n , P. Op. cit., p. 7.

 

Джордан Максуел 1993 г. и Завещанието на Джордж Оруел (ВИДЕО – БГ СУБ)

Истинската цел на Corona World Order ПЛАНдемията: Да се вземат ДНК проби от всеки! Самото тестиране е чипиране!

Кралицата може да върне Британската колония САЩ обратно в общността

The Bulgarian Times