Една от най-първите жертви на Джефри Епстийн казва, че Тръмп, Клинтъните, Дершовиц и Ротшилд са всички замесени (ВИДЕО)

/

Публикувано на 23/04/2020

В чисто ново интервю Мария Фармър споделя нови подробности за времето си с починалия сериен насилник Джефри Епстийн, както и за това, кой смята, че защитава дългогодишното доверено лице на Епстийн, Гислайн Максуел. Съобщено е, че Фармър е първата жертва на Джефри Епстийн, след като тя разказва историята си в полицията и ФБР в Ню Йорк през 1996 г.

Деянията на Епстийн станаха новини на първа страница през лятото на 2019 г., когато той беше арестуван и обвинен за злоупотреба с десетки млади момичета в домовете си във Флорида, Ню Мексико, Ню Йорк и Париж. Епстийн почина при предполагаемо самоубийство през август 2019 г., докато е в ареста по нови обвинения за сексуални престъпления, заведени в Ню Йорк.

От 2019 г. Мария Фармър започна да говори по-открито за малтретирането си от страна на Епстийн и за малтретирането на 15-годишната си сестра Ани. Фармър заяви, че злоупотребата е извършена в имението за 47 милиона долара, собственост на финансиста и бивш приятел на Епстийн, Лесли Уекснър, главен изпълнителен директор на Limited Brands и Victoria’s Secret. Фармър твърди, че е била малтретирана както от Епстийн, така и от Максуел.

Сега Мария Фармър предоставя нови подробности за времето си с Епстийн и как ФБР и корпоративните медии не успяха да разкажат цялата й история. В скорошно интервю с журналистката Уитни Уеб, тя разказва подробно как често е виждала Доналд Тръмп, Бил и Хилари Клинтън и адвокатът на Епстийн Алън Дершовиц да се свързват с Епстийн. Аудиото на интервюто на Уеб можете да чуете тук:

„Най-лошото беше, че посочих всички. Назовах всички, които смятах, че по това време са съзаклятници. Затова посочих Алън Дершовиц, Доналд Тръмп, със сигурност Клинтъните“, заявява Фармър в аудиото.

„Това бяха хора, които виждах да идват и да си отиват, за които знаех, че са част от това. Наистина разбрах, че това е много страшно нещо за децата и виждам между 5-10 момичета на ден да се качват по стълбите нагоре.”

По отношение на съучастничката на Епстийн Гислайн Максуел, Мария Фармър заяви, че Максуел е израснала с британското кралско семейство, предоставяйки фото доказателства за очевидната връзка през целия живот.

„Тя ми каза, че баща ми е бил много влиятелна личност. Тя имаше френски, английски, израелски и американски паспорт”,

заяви Фармър за Максуел и починалия й баща Робърт Максуел, за който се подозира, че самият той е агент на британски или израелски разузнавателни агенции.

Последните разкрития на Фармър идват само дни след като федерален съд постанови, че сделката на Епстийн не може да бъде отменена и неназованите съзаклятници няма да носят отговорност за действията си.

В огромно откровение Фармър посочва с пръст прословутото богато и частно семейство Ротшилд.

„По-късно, когато ми говореше, тя казва, че Ротшилд са били най-големият закрилник на нейното семейство“,

казва Фармър на Уеб. Фармър твърди, че е получавала смъртни заплахи от семейство Ротшилд и вярва, че Максуел е скрита във Великобритания, за да не се позволи да бъде призована като свидетел или обвинена в престъпления, свързани със серийното насилие от Епстийн.

Фармър също така твърди, че Вики Уорд, бивша писателка на Vanity Fair, а сега работеща за CNN, е тормозила семейството й, след като Фармър сподели историята си. Според Мария Фармър Вики Уорд разказала на сътрудника и съзаклятник на Епщайн Гислайн Максуел за опитите й да разкрие сексуалното насилие, извършено от мрежата на Епстийн-Уекснър-Максуел.

Фармър отбелязва, че прислужниците на Епстийн са били почти изключително филипинки и твърди, че жените са били трафикирани от Филипините. В интервюто тя казва на Уеб, че е била свидетел на 5 до 10 момичета на ден, идващи през къщата на Епстийн.

„Къде са тези момичета?“

Фармър обсъди и Лес Уекснър, богатият финансист на Eпстийн и собственик на имението в Ню Олбани, Охайо, където Фармър е била насилвана и възпрепятствана да напусне. Уекснър отрича да е замесен в дейността на Епстийн и дори твърди, че е бил жертва на присвояване на финансите му от Епстийн. Фармър заяви, че когато е говорила с ФБР, тя им казва, че Уекснър е

„главата на змията“,

но предупрежденията й попадат в глухи уши.

Уеб заяви, че

„всеки път, когато е ходила на мейнстрийм интервюта и е споменавала Уекснър, те са го изрязвали“.

Още повече, Фармър казва на Уеб, че Уекснър е бил ръководител на „изнудването на централното израелско разузнаване“ и че Гислайн Максуел отговаря пред Уекснър. Фармър обвини също Уекснър в сътрудничество с ЦРУ и израелския МОСАД.

В предишния ми доклад (People Think Epstein Was a Spy for an Intelligence Agency — and They Might Be Right) за връзките на Епстийн с разузнавателните агенции изследвах историята на Уекснър.

От него:

„Какъв е източникът на богатството на Джефри Епстийн и съществена ли е финансовата му връзка с предприемача, филантроп и собственик на Limited Brands, Лесли Уекснър? През годините някои репортери са изследвали връзката Уекснър-Епстийн и са установили, че Уекснър може да е бил единственият финансов клиент на Епстийн (Jeffrey Epstein: International Moneyman of Mystery) и че са имали интригуващи отношения, които никой не е могъл да разбере. Това, което знаем със сигурност, е, че двамата мъже бяха близки сътрудници в един момент от не толкова далечното минало и разбирането на Лесли Уекснър може да помогне да се обяснят потенциалните разузнавателни връзки с израелския МОСАД.
Уекснър беше смятан за един от най-изявените еврейски филантропи за ролята му в събирането на подкрепа за еврейските филантропски усилия. Едно от тези усилия включва организирането на това, което понякога е било известно като „Учебна група“, но по-известна като „Мега група“. Уолстрийт джърнъл съобщава (Titans of Industry Join Forces To Work for Jewish Philanthropy) през 1998 г., че „Мега груп“ е „група от ЕЛитни еврейски филантропи“, която „е създадена през 1991 г. и е разработена като опит за провеждане на благосклонна филантропска дискусия за належащите проблеми на еврейския народ. Групата мотивира редица индивидуални и съвместни благотворителни инициативи, които, без съмнение, иначе не биха се появили, включително Партньорството за върхови постижения в еврейското образование, Израел по право на първородство, надграждането на националния Хилел и други.“

Групата е основана от Уекснър и Чарлз Бронфман от компанията Seagram. Други изтъкнати членове и присъстващи бяха режисьорът Стивън Спилбърг, бившият управител на хедж фондове Майкъл Стайнхард и председателят на Seagram Едгар Бронфман-старши. Мега груп се събираше два пъти годишно в рамките на двудневни семинари, за да разговарят за филантропията и „еврейството“. (По случайност членовете на семейство Бронфман наскоро бяха признати за виновни (Seagram Heiress Clare Bronfman Sentenced to 81 Months in Prison in NXIVM Case) за участие в секс култа на NXIVM.) Групата беше описана като „слабо организиран клуб от 20 от най-богатите и влиятелни еврейски бизнесмени в страната“. Докато Мега груп вече не съществува, много от първоначалните членове продължават да създават нови групи и продължават да работят по същите причини, които някога са планирали в групата.

Връзките на Уекснър с Израел и МОСАД бяха разкрити допълнително през 2003 г. след изтичане на документ, озаглавен „Анализ на Уекснър: Приоритети на израелската комуникация 2003“ (WEXNER ANALYSIS: ISRAELI COMMUNICATION PRIORITIES 2003). В документа се очертава кампания за връзки с обществеността, популяризираща инвазията във войната в Ирак, демонизираща Саддам Хюсеин и насърчаваща привеждане в съответствие на външнополитическите интереси на САЩ с външнополитическите интереси на Израел. Документът е финансиран от фондация “Уекснър” и е изготвен от фирмата за връзки с обществеността The Luntz Research Companies и The Israel Project. Разделът „Основно заключение“ на доклада предлага 10 препоръки, включително „трябва да се позовавате на името на Саддам Хюсеин и как Израел винаги е стоял зад американските усилия да освободи света от този безмилостен диктатор и да освободи техния народ“.

По-рано Columbus Free Press съобщава (The Wexner War), че „лобистки групи като Мега груп и правителствени инсайдери като Волфовиц и Ричард Пърл участват в системна кампания за идентифициране на израелските интереси за национална сигурност с американските военни и интереси на сигурността. Анализът на Уекснър просто документира тази обширна, често скрита кампания, която заслужава публичен дебат и демократичен дискурс, а не тайни Пи Ар кампании.“

Последните разкрития в сагата за Епщайн предоставят повече доказателства за масово прикриване, включващо американски правоохранителни органи, разузнавателни агенции и високопоставени политици и членове на британското кралско семейство.

Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”
Източник: We Are Change

Кралските семейства в Европа насилвали и убивали деца за развлечение

ПО ТЕМАТА

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница