Едно писмо, задължително за четене

Твърди се, че негов автор е Нийл Фъргюсън от Имперския колеж във Великобритания, който е автор на лъжливите и фантасмагорични досегашни „модели на плaндeмиятa“, а сега описва следващите сцени на koвидалния театър и инструктира сподвижниците си какво да говорят и какво да правят, за да осигуряват покорството на обикновените британци и даже на премиера и министрите му.

Нека започна с изричното уточнение, че изобщо НЕ гарантирам автентичността на въпросното писмо. Може да е пълен фалшификат, за което подсказват някои подробности. Но може и да е истинско писмо, за което свидетелстват други части от съдържанието му.

След превода на писмото ще предложа част от моите аргументи „за“ и „против“. Във всеки случай, дори то да е фалшификат, авторът е намерил остроумен начин да поднесе описание на задкулисните среди, създаващи фалшивата здравна криза. Така че си струва да се прочете, ако не за друго, само заради неговата просветляваща същност по някои въпроси.

Правдиво или не, скоро ще разберем. В това писмо се засягат планове, които евентуално ще или няма да се случат още в рамките на следващите два месеца. Благодарности на Любомир Запрянов, който ме насочи към източника.

* * *

Превод на писмото

До: Д-р Франк Атъртън, д-р Майкъл Макбрайд, д-р Сюзан Мичи, д-р Грегър Смит, д-р Ричард Тейлър, сър Патрик Валанс, д-р Джонатан Ван Там, Крис Уити

От: Нийл М. Фъргюсън

Дата: 14 юни 2021 г.

Относно: Следващите стъпки — постоянен локдаун на Великобритания (за лично ползване и поверително)

Предвид предстоящото решение и изявлението, което ще бъде направено по-късно днес от премиера, във връзка с 4-седмичното удължаване на локдауна във Великобритания, имаме относително кратко време да се възползваме от възможността да финализираме следващите си стъпки в процеса.

Остава все така критично всичко да следва сценария, а ние да помним общата ни цел. Беше трудно и ще става по-трудно, но в случай че останем единни и че успеем да убедим по-голямата част от страна, че правим това от добри подбуди, ще можем да продължим с втора част на „плана“. Накратко, това ще бъде преминаване към постоянен локдаун на страната от 15 юли, четвъртък, а причините за това действие ще бъдат новите Индийски и Непалски „варианти“ на „вируса“ (който, както знаем, е просто преименуване на сенната треска).

Този „вирус“ вече беше много доходоносен и плодотворен за нас и няма пречка, заради която не можем и в бъдеще да печелим във финансов и имиджов план. Все пак трябва да гарантираме, че за това разполагаме с пълното и абсолютно сътрудничество както от правителството, така и от медиите, като използваме слогана, че е „просто е прекалено рисковано да се отпуснем през лятото“. Можем да „оформим“ увеличаването на тези „варианти“ например с:

• Протестите против локдауните (ще е идеално това да се повтаря в светлината на наскорошните събития)

• Футболните мачове от Евро 2021 в Англия и Шотландия

• Местата, където има струпване на хора през летните месеци — крайбрежните курорти (Блекпул, Борнемут, Брайтън, Скегнесс и пр.), както и увеселителните паркове (Алтън Тауърс, Торп парк, „Светът на приключенията“ в Чесингтън и пр.), а също провинцията и „туристическите центрове“

Ако успеем да наложим посланието, че тези „варианти“ [на „вируса“] ще се умножат и напълно ще сринат здравната система, ако не се действа незабавно, тогава публиката ще се покори, а покорната и безропотна природа на масите ще бъде решаваща за устрема ни към „финалната права“ и следователно ще сме свършили своята работа по промяната на страната. След това ще зависи от други да налагат локдауни, като част от плана на Калерги и СИФ/Шваб, поради други причини, каквито са Околната среда и Водната криза (2022-23 г.), Недостиг на храни (2023-24 г.) и Глобалната икономическа криза и масовата инфлация (2024-25 г.), които ще кулминират през 2025 г. с финализирането на плана на ООН, СЗО и съвместния глобален план на СИФ и Калерги.

Макар да знаем, че ще има съпротива срещу всичко това, трябва да се погрижим съпротивата от всякакво естество да се държи при абсолютен минимум, а това се отнася до всеки слой на обществото — от обикновените мъже/жени на улицата до премиерите и лордовете. Макар над 70% да подкрепят нашите действия (благодарение на манипулациите в YouGov), имаме твърдо решена и страстна група от тъй наречените „борци за свобода“, които са целеустремени да ни разгромят при всяка възможност. Стартирането на новия канал GB News само наля масло в този огън, затова моят план е да упражним колкото се може повече натиск над компаниите за социални медии във Великобритания, за да задействат следните процедури незабавно и за да предпазват нас и начинанията ни:

• Блокиране/бан/изтриване на абсолютно всички постове и потребители, които се опълчват на Научния консенсус.

• Уебсайтовете да ограничават/отказват достъпа на хора от гореспоменатата група, включително анулиране на техните акаунти.

• Данни за противниците на локдауните и техните лидери да се препращат на полицията и да бъдат арестувани за подстрекаване към омраза, насилие и гражданско неподчинение (законодателно това вече е уредено в Coronavirus Act 2020).

• На всеки родител/настойник, който открито заяви, че той или неговото семейство няма да се ваксинира, децата или възрастните му роднини да бъдат изведени за постоянно от дома му и/или той да бъде отстранен от имота, независимо дали е собственик или има договорни отношения.

Копие от тези предложения, озаглавено „Борбата с ковид дезинформация 2021“, вече беше разпратено до Ник Клег (Facebook), Джак Дорси (Twitter), Сюзан Войчики (YouTube) и Сундар Пичай (Google/Alphabet). Също така научих, че премиерът има намерение да предприеме по-строги мерки против движението на антилокдаун активистите, включително разполагане на армията и всяка улица във Великобритания да бъде охранявана строго и сурово от полицията през задаващия с локдаун от юли.

Бях уведомен от [компанията] Serco, че скоро ще пуснат гривни „Стой у дома“, които ще служат като електронни тагове, и че ще бъдат направени задължителни за всяко домакинство в страната. Всички собственици, наематели и пр. ще са длъжни по закон да ги носят. Тези гривни ще работят с новата технология 5G и ще уведомяват ССС (Централния команден щаб), ако някой индивид е напуснал своето „ограничено пространство“, а наказанията ще варират от 50,000 британски паунда до задържане под стража „за безсрочен период“.

Първата партида такива гривни ще бъде въведена през август в Лондон, Бирмингам, Нотингам, Кардиф, Белфаст, Суонзи, Манчестър, Нюкасъл, Глазгоу, Единбърг, Ливърпул, Лийдс, Шефилд, Норич, Кембридж, Йорк, Ексетър и Карлайл. Втората партида ще се въведе следващия месец, а третата — през ноември, като ще покрият далечните и труднодостъпни области на Великобритания. По план тези гривни ще бъдат налични и активни в цяла Великобритания не по-късно от 1 декември 2021 г.

Щом накараме хората да свикнат да ни се подчиняват, можем да прекършим всяка съпротива на новите промени, идващи във Великобритания. Но ние трябва винаги да изглеждаме като „приятели на хората“ и да се държим, сякаш сме взели присърце най-добрите им интереси, така че те да не мислят различно от онова, което ние искаме. Трябва да накараме медиите да прокарат представата, че понеже са умрели твърде много хора (предимно заразявани от единици хора), посланието е: „Винаги стойте у дома, пазете животи и спасете здравната система“. Освен да бъдем учени, ние трябва да поддържаме добър имидж в медиите и да бъдем толкова „гъвкави“, колкото е възможно да бъдем.

По отношение на новите или допълващи „варианти“, бих искал да чуя вашите мнения за следните прототипи:

Столичен „вариант“ (огнище в Лондон)

Протестиращите срещу локдауните и футболните запалянковци, ходещи на мачовете от Евро 2020, ще бъдат обвинени за по-агресивен вариант, който причинява проблеми в белите дробове, сърцето и бъбреците. Това ще позволи ефективното затваряне на Лондон от 15 юли, четвъртък.

Дорсетски „вариант“ (огнище в Борнемут)

Хората, които пътуват от Лондон за Борнемут през отпуската, са разнесли Столичния вариант в тази област и той е мутирал в нов вариант, което означава, че тази област трябва ефективно да се затвори от 19 юли, понеделник.

Пограничен „вариант“ (огнище при англо-шотландската граница)

Хората, пътуващи между двете страни, са разнесли два различни варианта в двете страни, които се смесват и разпространяват/мутират заедно с други варианти. Можем да го припишем и на футболните запалянковци, посещаващи мачовете от Евро 2020 в Шотландия. Това ще означава забрана на пътуванията между двете страни от 2 юли, петък.

Моля, имайте предвид, че за да принуди повече хора да се ваксинират, GlaxoSmithKline (GSK) ще преустанови производството на лекарства за настинка, грип и сенна треска. Същото ще направят Johnson & Johnson, Bayer AG, Sanofi, Merck и др. още от началото на юли. Никой аптекар няма да има право да ги продава.

Трябва да разчитаме на доброволното подчинение сред хората, както и на премиера и неговите министри да ни служат. Всички знаем, че ако това се разплете и провали, последствията ще бъдат ужасни. Ако успеем и в бъдеще да манипулираме мнозинството, това ще направи нещата много по-лесни и ще ни позволи необходимите импровизации (напр.: Ти си „истински патриот“, ако се подчиняваш). Освен това известни групи, като чернокожите, азиатците и „гей обществото“ са невежи и проблематични по отношение на ваксинациите, необходимо е повече за образование на тези групи, за да се покорят и да получат двете ваксини, когато бъдат инструктирани.

По отношение на нашия имунитет срещу бъдещи съдебни преследвания, това ще зависи както от това да запазим добри отношения с премиера, така и от неговото покорство и това на други държавни министри. Той [премиерът] знае какви компромати имаме срещу него и затова той, първо, е вързан и ръководен от нас, но по-важното: налагаме своето. Но ние разполагаме и с буквален билет за „лесно излизане от затвора“, ако заявим, че сме се съобразявали с данните и сме правили най-доброто за хората. Докато тази идея продължава да се повтаря и да ни вярват, както при случая с даването на мидазолам на старците, просто няма да имаме проблеми и ще минаваме между капките.

Ето защо, в заключение, нека поддържаме това през следващите няколко седмици и се постарайте да изглеждате така, сякаш действате само в най-добрия интерес на Великобритания в борбата срещу „вируса“.

Моля, принтирайте си по едно копие от това [писмо] и го дръжте под ключ. Не забравяйте „базовата сигурност“, защото публиката няма да пострада от това, което не познава. Както обикновено, отричайте, че сте получавали тази информация, даже ако това означава да лъжете познатите си. Не искаме имейлите ни да бъдат хакнати или компрометирани.

(Край на превода)

На горната илюстрация: Списък на други получатели. Те включват още представители на британската аристокрация, медиите, армията и пр. Намирам за излишно да транслитерирам всички тези имена.

* * *

Аргументи ПРОТИВ автентичността

Като пословичен скептик, ще започна с причините да се съмнявам, че това писмо наистина е писано от Фъргюсън:

1. Трудно ми е да повярвам, че някой, който се опасява от хакване на писмата си и инструктира получателите им да ги принтират и държат под ключ, би писал толкова открито за всички тези неща. Чел съм писма на Антъни Фаучи от Америка. Чел съм писма и на Тедрос Главореза от СЗО. Чел съм и писма между служителите на FDA и CDC. От всички тях се разбира, че са манипулатори и лъжат за „вируса“ и „добрите намерения“, но НИКОГА в толкова прав текст.

2. Силно съмнително е, че Фъргюсън би се хвалил как дърпа конците на премиера в писмо с многобройни получатели. В същото време обаче говори за поддържане на „добри отношения“ с Борис Джонсън. Съмнително е, че всички тези получатели на писмото стоят толкова високо в задкулисието, че да се говори пред тях по такъв начин за формалния лидер на Великобритания.

3. Алтернативно, ако всички получатели на писмото са чак толкова „посветени“ в „плана“, защо е нужно да им се „напомня“, че срещу Борис Джонсън има компромати? Защо е нужно да им се напомня от кого е планът (ООН, СИФ, Шваб и другите), както и какво включва година по година?

4. Уточнението, че гривните, които щели да станат задължителни, ще използват 5G, ми се струва произволно вметнато. Сякаш да предизвика ответна реакция сред читателите на писмото. А такава търсена реакция по-скоро би дошла от конспиролозите в протестите срещу локдауните, което подсказва кои са реалните целеви читатели и че авторът на писмото всъщност е по-вероятно да е един от тях.

5. Подобно е и с вметката за мидазолама, даван за по-бързо елиминиране на старците. И тя звучи произволно. Явно намерението е да предизвика реакции и „потвърждение“ на популярни конспиративни теории. Направо се чудя как „Фъргюсън“ е пропуснал да спомене флуоридизацията на водата или да се самоизобличи като агент от Галактическия съюз на рептилите.

6. Международните Facebook и Google/YouTube получават инструкции как да цензурират преди BBC и други британски медии, въпреки че Фъргюсън е фактор само във Великобритания и писмото му се занимава изцяло с британските бъднини?

7. Това, което прави писмото най-съмнително, е абзацът за съдебните преследвания. Звучи нелепо от началото до края. Най-малкото защото никой не би „надъхвал“ сподвижниците си, като споменава потенциален съд и затвор. Тези неща се отричат, но самото повдигане на темата действа по-скоро демотивиращо и истинският Фъргюсън няма как да не го знае.

Аргументи ЗА автентичността

1. Нийл Фъргюсън се слави със своята арогантност. Дори поддръжниците му го описват като „надменен“, „безцеремонен“ и „труден събеседник“. Това, че негово писмо не звучи като писмата на Фаучи, Тедрос и пр., не означава автоматично, че писмото не е автентично.

2. Междувременно се появи информация, че задкулисието и британските власти планират ваксиналните паспорти да се използват не само за ограничение на международните пътувания, но и за пътуванията в самата страна. Това напълно кореспондира с описаното в писмото за планирани затваряния на границата между Англия и Шотландия, както и на отделни области в самата Англия.

3. Описва се „вариант“ на „вируса“, който щял да засяга белите дробове, сърцето и бъбреците. Тъй наречените „ваксини“ (експерименталките) най-често поразяват точно тези органи. Колкото по-млад е инжектираният човек, толкова по-голяма например е вероятността да пострада от възпаление на сърцето (кардит). Бъбреците и други органи стават жертва предимно сред населението на средна възраст. А от белодробни „странични ефекти“ масово измират старците. В този смисъл писмото или е автентично, или е писано от някой, който добре е проучил „ваксините“ и знае, че те тепърва ще поддържат „високата смъртност от вируса“.

4. Посочени са конкретни дати за предстоящи събития. Посочени са и конкретни списъци с градовете, в които поетапно ще бъдат въвеждани разни гривни и ограничения. Ако писмото е фалшиво, авторът рискува документът му да изгуби интереса на публиката още през юли и август, ако дотогава не се е случило нищо от описаното.

5. Това с умишленото създаване на дефицит сред някои фармацевтични продукти го има още сега. При това не само във Великобритания. Не ми е много ясно как биха могли да предизвикат по-голям интерес към ковид „ваксините“, ако липсват прахчета против грип и сиропи за кашлица, но в „Новата нормалност“ не трябва да се търси логика.

Ще ми е интересно да прочета и вашите аргументирани мнения в коментарите отдолу.

Автор: Иван Стаменов — Стопанина
Източник: От Извора

МОЛЯ КОМЕНТИРАЙТЕ ПИСМОТО В СТАТИЯТА НА ТОЗИ АДРЕС

Всичко това не го казват „конспираторите“, а самият Борис Джонсън! (ВИДЕО-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

СОVID-19 – прогнозно програмиране на Олимпиадата от 2012 (ГАЛЕРИЯ + ВИДЕА)

Канадски политик оповести шокиращ и строго цензуриран план за COVID-21 (ИЗТРИТО ВИДЕО + ПЛАНЪТ)

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Съдят Pfizer – Патент за дигитален контрол на тестваните и инжектираните за СОVID чрез 5G мрежата и суперкомпютър: Заразяването с СОVID е ставало чрез наночастици и РНК инжектирането също се прави с наночастици и РНК (ПАТЕНТИ+ВИДЕО-БГ СУБ)

Още малко инфо за „ваксиналната“ вакханалия с биологичното оръжие, базирано на иРНК наноплатформа, разработена от DARPA

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности

В поверителен документ на Pfizer за спайк протеина официално се признава за наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни течности (ДОКУМЕНТ)

Поредната “конспирация“ отива в коша.. Документ на Pfizer потвърждава наличието на графенов оксид в експерименталните инжекционни