Епидемия и статистически игри: По документи месеци наред у нас нямаше нито болни от Короната, нито умрели от нея. Защо?

Днес завършвам с четвърта част вчерашната трета „3. ЕПИДЕМИЯ И СТАТИСТИЧЕСКИ ИГРИ”.
В нея посочих, че от данните, които политиците представиха за смъртността у нас до 30 април се изгубиха поне 3 468 (три хиляди четиристотин шестдесет и осем) умрели – пенсионери в най-различни възрасти – от 44 години до столетници.
За мен е ясно причината за смъртта на тези хиляди – Короначумата.
За мен е ясно, че всичко, което ни даваха като отчети за епидемията, е фалшиво.
Сега, в четвъртата, последна част ще ви докажа с официални документи защо е фалшиво.

Не миналия месец, а още по-миналия, на 24 март пуснах пост:
„КОРОНОЧУМАТА НЕ СЪЩЕСТВУВА ЗА РОДНОТО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ”
В него посочих, че за лечение на заболял от короновирусната инфекция
ДОГОВОРИ НЯМА!
КЛИНИЧНА ПЪТЕКА НЯМА!
НЯМА ДОСЕГА!
НЯМА И ДА ИМА!.

Оказах се прав.
Коронаболните ги водиха като „грип и други респираторни инфекции”, за да крият и укриват страшните истини за болестта у нас.
Още тогава, през март настоях веднага да се създаде такава клинична пътека – посочвайки не между другото и финансовите разчети, които правят за лечебните заведения крайно неизгоден приемът на такива болни.

Останах си глас в пустинята!
Никъде и никой не ме подкрепи: нито властници, нито техни опозиционни разноцветни политици, нито Щабове, нито Мутафчиевци и Мангъровци, нито експерти, нито здравни специалисти, нито всякакви коментатори, нито която и да е медия или какъвто и да е колега-журналист…

Но в случая най-същественото е другаде.

§ Без клинична пътека няма как да се оформи документално като коронаболен какъвто и да е пациент – жертва на епидемията!
§ Без клинична пътека няма как да се оформи като починал от Короната който и да е. Дори и да са му били направили десет положителни теста и резултати от аутопсията да са доказали неоспоримо болестта!
§ Няма как Короначумата да фигурира в медицинския документ за смъртта му и в акта за него, щом за нея няма клинична пътека, няма документализирано описание и квалификация!

СВЪРШВА ЛИ ГОЛЯМАТА ЛЪЖА?

Преди дни, в края на април, на 27-ми, по указание и разпореждане на НЗОК Районните здравни каси написват съобщения до лечебните заведения, че най-сетне е създадена такава клинична пътека.
Някои от болниците са получили тези писма едва след празника на 1 май и двата почивни дни след него.
Давам един от тези документи.

Какво означава този документ и признанието в него, че тепърва се въвежда клинична пътека – практически сега, от май?

 Означава, че данните за Коронаболните са оповестявани месеци наред наизуст, по нечие разпореждане и преценка, понеже всички заболели са водени документално и официално като грипозни или с респираторни заболявания.
 Означава, че числата за починалите са давани месеци наред наизуст, по нечие разпореждане и преценка, понеже починалите от Короната официално не са оформяни като такива.
 Означава, че властта лъже безобразно.
 Означава, че вкупом политиците, включително опозицията и президентът са й съдействали за тази лъжа, понеже те не могат да не я знаят.

Няма как да не знаят онова, което съм посочил още през март и което съвсем доскоро беше факт.
Факт, известен на всички чиновници в Министерството, на апарата на Здравната каса, на специалистите в Лекарския съюз, на ръководството на всяко болнично заведение у нас, на всеки експерт в медицината.

ДАЛИ ЛЪЖАТА И ЛЪЖИТЕ НАИСТИНА И НЯКОГА ЩЕ ПРИКЛЮЧАТ?

Бележка: А на някои продължава да не им се вярва, че има, наистина има епидемия у нас и е отнесла хиляди животи, както посочих вчера в третата част на тази поредица. От няколко дни насам вече започна да се създава такава официална болнична документация и броят на случаите и починалите започна официално да расте.

Бележка: води се пропагандна война, вкл. и с китайски тролски фабрики у нас, за което вече съм пуснал пост
– Една от лъжите им е, че насила карат доктори и роднини да вписват и да се съгласяват с причина за посочена смърт Короната, дори и да е друга болест. На фона на горното, че такава квалификация въобще не е съществувала официално месеци наред (без което документът е невалиден), ясно се вижда, че това е поредната лъжа, поредния фейк, поредният мит в тази битка за умовете на хората.
– Втората, по-рафинирана лъжа е, че умрели, че дори и заболели от Короната въобще няма. Разбира се, че по документи няма, щом държавата официално не е издавала и отказвала да издаде какъвто и да е документ за това. За да може да ни лъже спокойно, понеже черно на бяло не остават факти за епидемията!

Григор Лилов

Епидемия и статистически игри

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня

70% Продължаваме… 2020 бензина беше 1.52 лв. 2020  пропан бутана беше 0,69 лв.   1 000

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times