Естественият имунитет продължава да работи сред 97% от хората дори 14 месеца след последното боледуване от СОVID

Катарски учени публикуваха свое проучване, което категорично доказва, че естественият имунитет продължава да работи сред 97% от хората дори 14 месеца след последното боледуване от ковид

 Противно на лъженаучните твърдения, разпространявани от фармацевтично заплатените „държавни здравни служби“, естественият имунитет – за разлика от ваксиналния! – е напълно ефективен дори срещу омикрон и неговите варианти.

Проучването на Катарския университет, публикувано на 7 юли тази година, се подкрепя и от данни на американския Център за контрол и превенция на заболяванията (CDC).

В доклада си Morbidity and Mortality Weekly Report (MMWR) от 28 януари експертите на CDC бяха заставени да признаят, че естественият имунитет е поне 3 пъти по-ефективен от „ковид ваксините“ и значително по-рядко води до болнично лечение на хората.

И израелско проучване определи естествения имунитет като по-добър от ваксиналния и предпазващ от следващи варианти.

Иван Стаменов / От Извора

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от