Ето един от малкото високоотговорни лица, който няма да бъде привикан на подсъдимата скамейка на «Нюрнберг 2.0» Новогодишен поздрав за българските политици (ВИДЕО – БГ СУБ)

/

Новогодишен поздрав за българските политици от близка Беларус, където антиковид мерките са най-либералните в света, хората са живи и здрави, няма нито един безработен, улиците светят от чистота, природата е издигната на пиедестал, на пиедестал е всеки отделен човек – мъж, жена, дете, и цялото общество.

Опитаха се да го свалят с цветен преврат, не успяха. Опитаха се да го купят с 1 000 000 000 (един милиард), Лукашенко не продаде народа си.
Не, не препоръчвам диктатура.

Ние тук с вас сме хора свободолюбиви. Длъжни сме да си намерим форма, която да отчете тази наша особеност и в същото време да ни позволи да заработим като едно, за да имаме шанс да оцелеем като независими човешки същества.

• Сърнела Воденичарова

ВИДЕО

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Чуйте го хубаво, докато е жив! Такива ръководители не оцеляват дълго, след като са отказали на МВФ и Световната банка (ВИДЕО-БГ СУБ)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА «ТУК»

Който желае може да се присъедини към групата
«Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

Последно от ВИДЕО

Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест, тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите (ВИДЕО + СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест,

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times