Желаещи за независимост ?

1. Отмяна на всички лобистки и противоречащи си законови актове.
2. Пълна ревизия на „Прехода“. Съдебно преследване, водещо до ефективни присъди на всички политици и съучастниците им, за които се докаже, че са ограбили национално богатство.
3. Реорганизация на прокуратура и съдебната система, за да се създадат реални условия за предотвратяване на корупцията и злоупотреба с власт.
4. БНБ ще стане клон на правителството, солидарно носеща политическата отговорност пред избирателите, Българският лев ще е монополно издаван и контролиран от държавата при плаващ курс, както са валутите на всички суверенни държави
в света днес.
5. Ще облагаме с данъци вредните дейности, не полезните!
6. Ще забраним със закон дейността на фирми с офшорна регистрация в България и финансирани отвън НПО-та от типа на соросоидните и „Америка за България“.
7. Всички млади семейства ще имат достъп до безлихвен жилищен кредит; двегодишен платен отпуск по майчинство, безплатни детски ясли и градина, както и адекватни детски надбавки за всяко дете.
8. Държавно гарантирано здравно осигуряване
здравеопазване, и безплатно образование.
9. ЧСИ ще бъдат забранени със закон, природните ресурси и енергията ще са естествен държавен монопол, а селското стопанство ще има специалната закрила и подкрепа на държавата.
10. Ще преразгледаме и всички действащи концесионни договори.
11. Осигурена от държавата конкурентна среда за частния бизнес без монополи и картели.
12. Намаляване административната тежест на малкия и среден бизнес.
13. Напускайки неизгодните съюзи ЕС и НАТО, България ще провежда независима икономическа и външна политика на базата на двустранните отношения и взаимноизгодното сътрудничество с всички желаещи държави.
14. Задължителна 6-месечна наборна служба за всички здрави мъже при завършване на средното образование.
15. Забрана на частното финансиране на изборните кампании.
16. Народен контрол над властите чрез електронни национални референдуми по стратегически въпроси от национално значение.
• Райчо Марков, България на Труда и Разума

ПО ТЕМАТА..

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Европейският съюз е проект на ЦРУ

Последно от БЪЛГАРИЯ