Жени в защита на отечеството и народа… А вие мъже, къде сте? Защо не ни защитавате?! (ВИДЕО)

 

Кратки извадки от емоционално изложение на млада жена, работеща от отдавна, във водеща руска клиника:

… Преди т.н. Ковид, често приемахме болни с пневмония. След постъпването им в нашата клиника, те разговаряха и се хранеха. И всички, постепенно се възстановяваха и си отиваха. Но откакто превърнаха клиниката ни, в Коронавирусна, започнаха да се случват странни неща.

Приемаме болни с пневмония, те разговаря и се хранят, но още след няколко дни лечение, положението им бързо се влошава! Защото започнаха да им приписват някакво ново „лекарство“, не само „ремдисивир“ /което просто е отрова/, а „нимбекс“ /нео-релаксант/, лекарство, което никога преди не сме употребявали за такива болни. Преди го употребявахме за отпускане на мускулатурата, преди операции. Дозировката беше 0,8, а ние слагахме на пациентите 1 единица /бел. прев: дали беше грам или милиграм, вижте във видеото/.

А сега веднага слагат /но, избирателно!/ на пациентите три единици, което е 3 флакончета. Поради което, дихателните им мускули, вкл. диафрагмата, се отпускат прекалено. И затова те скоро започват да не могат да дишат самостоятелно, и ги слагат на изкуствено дишане /което в 90% от случаите, ги убива!/…

На медицинския персонал ни забраняват да разговаряме с близките на болните. Те могат да говорят по телефона, само с лекуващия лекар! А той какво им казва, не зная.

ВИДЕО

 

Господи благослови тази отговорна и смела жена!

Превод, Григор Симов

Бел.ред; Женицата след това бе брутално арестувана!..

 

“ Ханс Толзин предложи награда от 100 000 € в брой, ако някой предостави доказателство за съществуването на SARS-CoV вируса! Това беше направено н 22.03.2020. До момента никой още не е взел наградата? Как мислите, ЗАЩО?!

Твърдението, че вирусът на SARS-СОV-2 е съществува се базира всъщност на компютърно построен модел!

Вирусът не е изолиран, какво тогава има във ваксината!?

В заключение: ние сме изправени пред мащабна измама!

Измамата е престъпно деяние. Легалното определение за измама е: „Някаква измамна практика или умишлено устройство, прибегнато с намерение да лиши друг от правото му или по някакъв начин да му причини нараняване.“

Законовата дефиниция на конспирацията е: „Комбинация или обединяване между две или повече лица, с цел да извършат с общи усилия някакво незаконно или престъпно действие“

Изглежда, тези, които твърдят, че сме изправени пред пандемия, не са предоставили никакви доказателства, които да показват, че вирус, наречен SARS-СoV-2, причинява заболяване, наречено СОVID 19. Цялата информация, категорично предполагаща тази възможност, е леснодостъпна в публичното пространство. Всеки може да го прочете. “

Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19!

ВИДЕО-БГ СУБ

Мащабната измама СОVID-19 продължава: SARS-СoV-2 – ъпгрейдната версия HIV.2! Изолат отново няма! На всеки трябва да е ясно и да знае, че никой-никога НЕ Е изолирал СОVID-19! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Шаман от Якутия искал да изгони руския президент от Кремъл

Извънземната намеса в ДНК на хората е война! Но срещу кого? (ВИДЕО)

Ротшилд операция “Червената Симфония“

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

БНБ – Българска Народна Банка е “частна фирма“ (списък на притежаваните от Ротшилд Централни банки по целия свят)

Последно от СВЯТ