Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

Когато Втората световна война приключва през 1945 г., победоносните Съюзнически сили постановяват Международен военен трибунал на 19 ноември 1945 г. Като част от Трибунала са проведени серия от съдебни процеси срещу големите военни престъпници и нацистки симпатизанти, заемащи ръководни позиции в политическите, военните и икономическите области. Първият процес, проведен в Нюрнбергските военните трибунали през 1947 г., става известен като „Процесът на лекарите“, в който 23 лекари от германската нацистка партия са били съдени за престъпления срещу човечеството заради жестоките експерименти, които са провеждали върху недоброволни военнопленници. Много от гротескните медицински експерименти са били проведени в концентрационния лагер в Аушвиц, където еврейските затворници са били татуирани с дехуманизиращи номера на ръцете си; числа, които по-късно ще бъдат използвани за идентифициране на телата им след смъртта. Процесът на лекарите официално е озаглавен „Съединените американски щати срещу Карл Бранд и др.“ и се е провел в Двореца на правосъдието в Нюрнберг, Бавария, Германия. Процесът е проведено тук, тъй като това е била една от малкото неразрушени до голяма степен сгради, останали непокътнати от обширните съюзнически бомбардировки по време на войната. Твърди се също, че е избран символично, тъй като е бил церемониалното родно място на нацистката партия. От 23 подсъдими 16 са признати за виновни, от които седем са получили смъртни присъди и девет са получили присъди от 10 години до доживотен затвор. Останалите 7 обвиняеми са били оправдани. Присъдата също така довежда до създаването на Нюрнбергският кодекс – набор от десет етични принципа за експерименти с хора.

Нюрнбергският кодекс има за цел да защити човешките субекти от претърпяването на жестокостта и експлоатацията на затворниците, издържани в концлагерите. 10-те принципа на кодекса са:

1. Доброволното съгласие е от съществено значение.
2. Резултатите от всеки експеримент трябва да са в полза на обществото.
3. Човешките експерименти трябва да се основават на предишни експерименти с животни.
4. Експериментите трябва да се провеждат, като се избягват физически/психически страдания и наранявания.
5. Не трябва да се провеждат експерименти, ако се смята, че причиняват смърт/увреждане.
6. Рисковете никога не трябва да надвишават ползите.
7. За защита на субектите трябва да се използват подходящи съоръжения.
8. Експериментите трябва да се провеждат само от квалифицирани учени.
9. Субектите трябва да могат да прекратят участието си по всяко време.
10. Главният учен трябва да бъде готов да прекрати експеримента, когато има вероятност от нараняване, увреждане или смърт.

Нюрнбергският кодекс е наличен тук  ТУК

Също така ПРИНУДИТЕЛНАТА, НАСИЛСТВЕНАТА И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ НАРУШАВА ЧЛЕН 6 НА ВСЕОБЩАТА ДЕКЛАРАЦИЯ ПО БИОЕТИКА И ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА НА ЮНЕСКО, ПРИЕТА НА 19 ОКТОМВРИ 2005 ГОДИНА.

Член 6, параграф 1:
Всяка превантивна, диагностична и терапевтична медицинска намеса се извършва само с предварително, безплатно и информирано съгласие на съответното лице, основаващо се на адекватна информация. При необходимост съгласието трябва да бъде изрично и може да бъде оттеглено от заинтересованото лице по всяко време и по каквато и да е причина, БЕЗ ПРЕЧКИ или предразсъдъци.

Член 6, параграф 3:
В подходящи случаи на проучвания, проведени върху група лица или общност, може да се търси допълнително съгласие на законните представители на съответната група или общност. В никакъв случай колективно обществено споразумение или съгласието на лидера на общността или друг орган не трябва да заместват информираното съгласие на дадено лице.

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

Източник: Rangitikei Environmental Health Watch

ПО ТЕМАТА

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

След зелените $ертификати нали се сещате коя е следващата стъпка👇

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times