Зад „пандемията“ и „самоизолацията“ се извършва преразпределяне на собствеността и напълване на пазара на труда с нови кадри, готови на всякаква работа 

По същество протича планово, вероятно окончателно стригане на овцете от вълците на капитализма.

Известният „филантроп и меценат“ мултимилиардерът Бил Гейтс неотдавна се изказа за тотална чипизация на населението на Земята.

Мотивът за чипиране на човека е „хуманен и чист“, изключителна грижа за здравето на хората и здравето им. Каква грижа само, колко сълзи и сополи! Все едно вълкът да се погрижи за овцете, котката – за мишките, акулата – за сърфингиста, китът – за планктона… асоциациите са безкрай.

Трябва да сме идиоти, за да не разбираме, че привърженикът и пропагандаторът на теорията за „златния милиард“ може да е толкова загрижен за „здравето“ на човечеството.

Какво всъщност се случва

Събитията в света динамично се развиват през 2020 г.
Зад „пандемията“ с коронавируса и зад мерките, свързани с нея, се крие преразпределяне на собствеността и напълване с нови, готови за всяка работа кадри на пазара на труда на базата на вече създаденото електронно робство.

Очевидно е така, тъй като в обществото, където „човек за човека е вълк“, фалиралите граждани и предприятия са жертва на онези, които никога няма да фалират – Федералният резерв и транснационалните компании; милиардерите, завзели ресурсите и властта, ще изкупят евтино целия бизнес на независимите компании и гражданите, предприятия, земи, вили, скъпоценни метали, картини на известни майстори и пр.

Пандемията е война, на всички континенти, с изключение на Антарктида, война на тайната власт и милиардерите със „слабото звено“, т.е. с обикновените граждани, при това без унищожаване на собствеността и загуба на реални материални ценности, което за тях не е маловажно. Хартиените пари са едно нищо, ще напечатат още, колкото трябва; всичко останало ще се изкупува, ще се изкупуват цели колекции, отрасли, хиляди декари, райони, страни.

По същество протича планово, вероятно окончателно стригане на овцете от вълците на капитализма.

Що се отнася до „самоизолацията“, това е затвор за своя сметка, за да не могат хората безконтролно да общуват или да предприемат нещо, тъй като електронните носители контролират и предават аудио, видео и печатната информация, където трябва; а за какво говорят на личните си срещи хората без лаптопи и какво имат намерение да правят, за специалните служби е доста трудно да разберат.

Правителствата и страните работят за тайната власт, против своите граждани и с „извънредните мерки“ поддържат идеята за „златния милиард“, т.е. за съкращаване на населението на Земята.

Борис Климов
Превод: PACПEP

ПО ТЕМАТА

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

 

Последно от ЛЮБОПИТНО