САЩ: СОVID концлагери със закон

Законопроектът A416 на Ню Йорк: СОVID концлагери в Америка

Преди шест месеца, сред паниката и шума около избухването на Ковид пандемията, правителството на Нова Зеландия направи съобщение, което остана предимно незабелязано от основните медии. Това беше политическо решение, за което целият западен свят трябваше да скочи на оръжие, но по това време обществеността все още обработваше пандемичния хаос. Нова Зеландия въведе това, което можем да определим като Ковид затвори – Медицински „карантинни съоръжения“, където ВСЕКИ гражданин, заподозрян, че е носител на Ковид, може да бъде задържан, без какъвто и да е процес, докато правителството счете за необходимо. Не само това, но тези лагери биха попаднали под юрисдикцията на военните. С други думи, новозеландската реакция на Ковид тихомълком бе превърната във военно положение.

Хипертоталитарните мерки бяха приложени при наличието на само 22 смъртни случая в цялата страна по това време. Медиите аплодираха реакцията на Нова Зеландия през последните седмици, аргументирайки се, че политиката с твърда ръка днес, би означавала повече свобода и по-добра икономика утре, когато броят на инфекциите бъде намален. Както обаче предупреждавах от началото на пандемията, ограничителните мерки са проектирани да продължат вечно.

Може да ни бъде разрешено „частично отваряне“ и кратки моменти на облекчение, но Ковид ограниченията нямат нищо общо с общественото здраве, а с подчиняване на населението. Вирусът не е нищо повече от полезна криза, която да се използва като обосновка за тиранията.

Понастоящем Нова Зеландия е изправена пред по-нататъшни ограничения за пътуване поради откриването на „Ковид мутация“ във Великобритания. Правителството посочи, че всеки признак на подновена инфекция отново ще бъде посрещнат с пълно затваряне. Гражданите, които смятат, че вече са преминали пропастта и са на ръба на свободата, са измамени.

В моята статия „Ламтежът на тоталитарните бъдещи глобалисти за целия свят е разкрит„, публикувана през август, заявих:

„Вярвам, че причината Австралия и Нова Зеландия да бъдат насочени първи към такова ниво на ограничения е, че са почти напълно обезоръжени и нямат средства да се защитят от превишените правомощия на правителството. Въпреки това виждам признаци, че подобни мерки ще бъдат изпробвани и в САЩ. В щати като Ню Йорк има програми за установяване на контролни пунктове, които спират и проверяват превозни средства, влизащи в щата. Тук ще започнат и по-тежките ограничения. „

Изглежда прогнозата ми може да се осъществи по-рано, отколкото си мислех. Законопроектът А416 на щатското събрание на Ню Йорк е изровен от леви депутати и съдържанието му е доста ужасяващо. За да обобщим, A416 дава диктаторски правомощия на губернатора на Ню Йорк да задържа и затваря всеки гражданин, определен като „заплаха за безопасността на общественото здраве“ по време на ВСЯКА вирусна епидемия. Тази сила може да се тълкува много широко, може дори да включва хора, които отказват да приемат Ковид ваксината. Законопроектът също така позволява хората да бъдат затваряни в „медицински заведения“ или други заведения; с други думи, карантинни лагери.

Първоначално законопроектът беше внесен през 2015 г. по времето на избухването на ебола, но беше отложен, когато тази конкретна криза не случи. Ковид пандемията му даде нов живот и това изобщо не е изненадващо. Както видяхме веднага след 11 септември, всеки път, когато голяма криза набира сила, правителството се стреми да ускори драконовските закони, които обществото никога не би толерирало в миналото; закони, които преди са събирали прах, но днес изведнъж са изтласкани на преден план.

Написах статия по време на страха от ебола преди няколко години, озаглавена „Епидемията от ебола би била благоприятна за глобалистите“, в която посочих, че пандемията може да бъде използвана като перфектно прикритие за прилагане на мерки в стил „военно положение“. Бях особено обезпокоен от възможността съпротивата срещу ограничителни мерки при вируси да бъде слаба и това да даде на правителството свобода да започне да арестува свободолюбиви хора, които се противопоставят на налагането на колективизма. Те биха успели да постигнат това дори без прекалено голямо възражение от страна на обществото.

За щастие, смъртността при Ковид е само 0,26% , а съпротивата срещу ограничителните мерки нараства всеки ден. Американците просто няма да се примиряват още дълго с нарушенията на своите граждански свободи.

Според мен законопроектът на Ню Йорк е лакмус за останалата част от страната. Властимащите ще се опитат да видят първо каква съпротива ще получават в силно ляв щат и ако успеят да наложат A416, те ще се опитат да приемат подобни законопроекти и в други, контролирани от демократите щати. Ако Байдън поеме президентството през следващия месец, очаквайте федерална версия на законопроекта не след дълго.

Мисля, че времето на повторно преработения законопроект не е случайно. Фактът, че в момента се прокарва отново в Асамблеята на Ню Йорк във време, когато има толкова голяма съпротива срещу Ковид ваксините, предполага, че целта ще бъде да се използва заплахата от Ковид лагерите като инструмент за сплашване на обществеността, за да приеме едва тестваните ваксини. Анкети, направени през 2020 г., показват, че по-голямата част от американците се колебаят по отношение на безопасността на ваксините и поне 30% планират да се откажат от тях.

С потенциални опасности от смъртоносен автоимунен отговор или безплодие, причинени от експериментален медикамент, кой може да ги обвини?

Подозирам, че ако такъв тип закони бъдат въведени в някой щат, да не говорим за множество щати, ще има сериозна реакция. Консерваторите ще продължат да се преместват в по-свободни окръзи и щати, като взимат със себе си своя бизнес и данъчни долари. Тогава левите щати ще се опитат да ограничат преместването на хората или ще се опитат да наложат финансови санкции, както законодателите в Калифорния опитаха.

В крайна сметка създаването на Ковид лагери ще доведе до бурна реакция. Това е неизбежно.

Бих казал на левите депутати, че това е път, по който те не искат да тръгват. И установеният елит не би бил в безопасност от гнева, който много американци ще изпитат, когато са изправени пред принудителни ваксинации или затвор заради вирус, от който над 99% населението не е засегнато. Има определени линии, които няма да им позволим да преминат и това е една от тях.

Постепенното въвеждане на колективистка държава отстъпва място на бързото свободно падане. Както отбелязвах през последните няколко месеца, изглежда, че елитът бърза. Това предполага, че съпротивата от страна на обществеността е много по-голяма, отколкото са очаквали и те започват да се паникьосват.

Законопроектът на Ню Йорк е само привкус на това, което предстои като тиранично законодателство. Нека не забравяме, че следващият етап ще бъдат медицински паспорти за всичко – от пътуване до посещение на кино, до хранене в ресторанти. За да получите медицински паспорт, ще трябва да се подложите на ваксинация и проследяване на контакти (които се проследяват през мобилния ви телефон 24/7). Всеки път, когато бъде открита нова ковид мутация, пригответе се за повече ограничения и нови ваксинации. Вашият стар медицински паспорт ще бъде анулиран и всичко започва отначало.

Цикълът ще бъде вечен и това е по проект. Ковид концлагерите изглежда са дълъг пас, предназначен да ужаси населението. Прилагането на такива мерки ще бъде трудно, но идеята за тях може да се използва за притискане на обществеността към приемане на ваксини и проследяване на контакти.

Идеята, че правителството има законната възможност да ви разследва във всеки един момент и да ви изпрати в някакъв затвор, без какъвто и да е процес, може да внуши краен страх у гражданите. Защо просто не приемем ваксината и телефонните приложенията за проследяване, за да можем да спим нощем, нали?

Но това не спира дотук. Подобно на британските съдилища „Star chamber“, където изчезваха гласовете на противопоставящите се в дните преди Американската революция, законите, които позволяват едностранно лишаване от свобода, също могат да бъдат използвани като оръжие срещу КОГОТО И ДА БИЛО, по каквато и да е причина. Всичко, което правителството трябва да направи, е да твърди, че имате Ковид, дори и да сте били ваксинирани и ако ви смятат за проблем, просто можете да бъдете грабнати един ден.

Въпреки това, колкото по-сурови са мерките, толкова „по-галванизирани“ ще се чувстват американците в своя отказ да се подчинят. Колкото повече бунт срещат елитите, толкова повече те ще се опитват да се обърнат към „закона“, за да легитимират своята престъпност, но това няма да им помогне в дългосрочен план. Всичко това е доста предсказуемо, поради което законодателството не ме тревожи особено. Мисля, че дори и да бъде прието, това само ще вдъхнови по-голямо обединение на свободолюбивите хора; ще има ефект, обратен на този, който елитът цели.

Автор: Брандън Смит
Източник: Alt-Market Project
Превод: Измамата Ковид19

ПО ТЕМАТА

САЩ одобриха тромбсината на Pfizer

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от СВЯТ

Войната в Украйна – кървав заговор срещу славяните: Крим, Хабад-Любавич, Небесен Йерусалим, Юдейски Преврат 2014, Хабад и Путин, Предателство в Кремъл, Постановъчна война. Операция „Z“ (Zion/ Цион)

Крим Днес предаването на Крим от РСФСР в състава на Украинска ССР през 1954 г. мнозина

The Bulgarian Times

Фейсбук страница