Срещу израелското правителство е заведено дело в Международния наказателен съд за нарушаване на Нюрнбергския кодекс заради Рfizеr ваксината на Бил Гейтс за «насърчаване и принуждаване към участие на хора в медицински експеримент»

Срещу Израел е подаден иск в Международния наказателен съд за принудителни ваксинации

 

Срещу израелското правителство е заведено дело в Международния наказателен съд за нарушаване на Нюрнбергския кодекс – насърчаване и принуждаване към участие на хора в медицински експеримент – ваксинация с нов тип лекарство, ваксината на „Пфайзер“ получила разрешение само за спешна употреба, а нейният дългосрочен ефект и безопасност са неизвестни.

Това нарушава един от принципите на Нюрнбергския кодекс – съгласие за участие в медицински експеримент. Друго грубо нарушение е споразумението между „Пфайзер“ и израелското правителство, че информацията за действителните резултати от ваксинациите ще бъде класифицирана, а в замяна корпорацията ще доставя приоритетно ваксини на Израел.

Жалбата е подадена от сдружение „Анаша Емет“, което заяви, че спрямо гражданите се упражнява много силен натиск.

Отбелязва се, че досега никога преди не е била използвана масовата имунизация с въвеждането на синтетична матрична РНК в тялото. Предишните ваксини се основават на въвеждането на отслабен патоген. Тоест върху хората се изпитват нови технологии, без да ги информират за това. Те си мислят, че това е обичайна ваксина. Това нарушава един от принципите на Нюрнбергския кодекс – съгласие за участие в медицински експеримент.

Всъщност жителите на страната са се превърнали в „опитни зайчета“, според делото.

Властите крият това, умишлено създавайки атмосфера на страх и принуда. Също така властите не публикуват доклади за броя на починали или пострадали на ваксината. Освен това Министерството на здравеопазването на страната открито признава, че 41% от ваксинираните полицаи, военни, образователни и медицински работници страдат от сериозни странични ефекти.

От друга страна, има силен натиск върху гражданите. Например, сдружението на производителите заплашва да изпрати всеки служител, който не е ваксиниран, в неплатен отпуск.

На неваксинираните е забранено да посещават обществени места, заплашени са да не им изплащат обезщетения за безработица.

Много публични личности открито призовават за наказание за неваксинираните. И парламентът прие закон, създаващ черен списък на неваксинираните. Всичко това противоречи на Нюрнбергския кодекс и израелското законодателство. Ищецът изисква „незабавно да се спре медицинският експеримент и ваксинацията на израелски граждани“ и да се спрат всички дискриминационни процедури. Той се позовава на решението на Европейския парламент относно изключително доброволния характер на ваксинацията.

След началото на ваксинацията в Израел, смъртността рязко се е увеличила.

ДОКУМЕНТЪТ В PDF ФОРМАТ ВИЖТЕ,ТУК:
Violation of the Nuremberg Code by the Government of Israel and additional factors

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

 

 

 

 

СВЪРЗАНИ С ИЗРАЕЛ ПУБЛИКАЦИИ

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа:Инжектираме ви с „операционна система“‘‘

 

Д-р Франсис Бойл Създател на “Bio Weapons Act”: COVID-19 е оръжие за биологична война: Истинската история на COVID-19

 

 

 

 

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница