Аутопсия потвърждава официално убийствата с тробсините (ДОКЛАД)

Жена от Мичиган умира от кръвни съсиреци след ваксина на J&J, потвърждава аутопсията

60-годишна жена е починала от кръвни съсиреци (Michigan woman’s death caused by rare Johnson & Johnson COVID vaccine side effect, autopsy report says), след като е получила ваксината за COVID на Johnson & Johnson (J&J), според доклада от аутопсията, публикуван на 20 септември от д-р Майкъл Каплан, съдебен патолог в Мичиган (https://med.umich.edu/).

Сандра Джейкъбс „изглежда се е поддала“ на „рядко, но все пак документирано“ усложнение, свързано с ваксината с вирусен вектор – тромбоза на мозъчните венозни синуси (Cerebral Venous Sinus Thrombosis (CVST)) – пише Каплан в резюмето.

Според Johns Hopkins Medicine тромбозата на мозъчните венозни синуси се появява, когато „във венозните синуси на мозъка се образува кръвен съсирек“, който пречи на кръвта да се оттича от мозъка. „В резултат на това кръвните клетки могат да се разкъсат и да изтече кръв в мозъчните тъкани, образувайки кръвоизлив.“

Това състояние е довело до „хеморагичен мозъчен инфаркт“ или инсулт, причинен от мозъчен кръвоизлив, и оток на мозъка, пише Каплан (Michigan woman’s death caused by rare Johnson & Johnson COVID vaccine side effect, autopsy report says).

В смъртния акт, получен след известни затруднения от дъщерята на Джейкъбс, Татум Стритер-Байрон, причината за смъртта е посочена като „усложнения от тромбоза на мозъчния венозен синус“, а като допринасящо за това състояние – „скорошно прилагане“ на ваксина за COVID.

Каплан смята, че начинът на смъртта е „естествен“. Тя може да се счита и за „терапевтично усложнение“, тъй като това е известен проблем на ваксината, пише той. В графата „окончателна диагноза“ Каплан посочва първо ваксината за COVID.

Джейкъбс умира 13 дни след като получава еднократната доза от ваксината на J&J в аптека CVS на 8 април – само пет дни преди федералните здравни агенции временно да спрат ваксината, докато изследват необичайно разстройство на кръвосъсирването, съобщава Michigan Live (Michigan woman’s death caused by rare Johnson & Johnson COVID vaccine side effect, autopsy report says).

Макар да са били необходими месеци, за да се потвърди това, Стритер-Байрон знае от самото начало, че майка ѝ е починала от ваксината.

„Тя беше истински човек. Тя не е нещо, подобно на измислена политическа пропаганда, за която се казва, че не съществува“, каза Стритер-Байрон. „Това не е вярно. Тя съществува. Тя беше истински човек с истински живот.“

Michigan Live потърси Каплан за коментар, но усилията бяха неуспешни. „Заедно с Министерството на здравеопазването на окръг Уоштън решихме да не каним д-р Каплан или службата на съдебния лекар да коментират случая“, пише в имейл д-р Алесия Уилсън, главен съдебен лекар на окръга.

J&J също не отговори на искането за коментар. Лекар от екипа за безопасност на ваксината за COVID на производителя се обажда на репортер, но само за да получи информация за Стритер-Байрон, която до 15 октомври не е потърсена от лекаря.

На 13 април федералните агенции спряха ваксината за COVID на J&J, продавана от дъщерното дружество Janssen, докато разследват възможната връзка на ваксината с потенциално опасни кръвни съсиреци.

По време на заседанието на 23 април Консултативният комитет по имунизационни практики към Центровете за контрол и превенция на заболяванията (CDC) заяви, че е идентифицирал 15 жени (https://www.cdc.gov/vaccines/acip/meetings/downloads/slides-2021-04-23/05-COVID-Lee-508.pdf), диагностицирани с редки кръвни съсиреци, включително три починали. Само две от жените са на възраст над 50 години, като рискът е най-висок при жените на възраст между 30 и 39 години.

Консултативният комитет по имунизационни практики заяви, че връзката между кръвните съсиреци и ваксината за COVID на J&J е „вероятна“, но заключи, че „ползите от ваксината надвишават рисковете“ и препоръча ваксината за лица на възраст 18 и повече години в САЩ съгласно Разрешението за спешна употреба на Американската агенция по храните и лекарствата (FDA).

На 26 април Агенцията по храните и лекарствата (FDA Lifts Pause on J&J Vaccine Inoculations, Adds Blood Clot Risk Warning) измени своето разрешение за употреба на ваксината на J&J, за да отрази риска от редки кръвни съсиреци, и заяви, че ваксинацията може да бъде възобновена незабавно.

Според най-новите данни от Системата за докладване на нежелани събития, свързани с ваксините (VAERS) на CDC, между 14 декември 2020 г. и 8 октомври 2021 г. са получени 22 896 съобщения за нарушения на кръвосъсирването. От тях 15 190 доклада са свързани с Pfizer, 5 092 доклада – с Moderna  и 2 551 доклада – с J&J.

Като се изключат чуждестранните доклади – тези, които са подадени във VAERS извън САЩ – са получени 10 131 съобщения за нарушения на кръвосъсирването. От тях 4 407 доклада са свързани с Pfizer, 3 654 доклада – с Moderna и 2 018 доклада – с J&J.

The Defender съобщава за многобройни случаи на кръвни съсиреци след ваксинация за COVID:

> Джесика Бърг Уилсън, 37-годишна майка, която умира от предизвикана от ваксина тромботична тромбоцитопения (Vaccine-induced Thrombotic Thrombocytopenia (VITT) and COVID-19 Vaccines: What Cardiovascular Clinicians Need to Know), след като получава ваксината за COVID на J&J като условие за доброволческа работа в училището на детето си. (Exclusive: Healthy Young Mother Dies of Vaccine-Induced Blood Clot. Then Twitter Censors Her Obituary.)

> 18-годишната тийнейджърка Ема Бърки е поставена на респиратор и претърпява три мозъчни операции заради кръвни съсиреци, след като получава ваксината на J&J. (18-Year-Old Undergoes 3 Brain Surgeries From Blood Clots After J&J Vaccine)

> Здравата 35-годишна Ан Вангест умира от мозъчен кръвоизлив 11 дни след поставянето на ваксината за COVID на J&J. (35-Year-Old Woman Dies of Brain Hemorrhage 11 Days After Receiving J&J Vaccine)

> 43-годишният Брад Малагари получава инсулт от кръвни съсиреци часове след поставянето на ваксината за COVID на J&J. Инсултът му причинява неспособност да ходи, да говори и парализа на лявата страна на тялото. (Healthy 43-Year-Old Man Suffers Stroke From Blood Clot Hours After Receiving J&J Vaccine)

> 17-годишният Еверест Ромни получава кръвни съсиреци след първата си доза от ваксината на Pfizer. (Teen Hospitalized With Blood Clots in Brain After First Dose of Pfizer Vaccine)

Ваксината на J&J е свързана и със синдрома на Гилен-Баре – „сериозно, но рядко“ неврологично заболяване (Guillain-Barré Syndrome Fact Sheet), при което имунната система на организма погрешно атакува част от периферната нервна система – мрежата от нерви, разположена извън главния и гръбначния мозък. Синдромът на Гилен-Баре може да варира от много лек случай с кратка слабост до парализа, която може да доведе до невъзможност за самостоятелно дишане.

Американската агенция по храните и лекарствата стигна до заключението (FDA Attaches Warning of Rare Nerve Syndrome to Johnson), че ползите от ваксината са по-големи от опасностите, но добави предупреждение в информационните листовки за медикамента, предназначени за доставчици и пациенти.

Организацията Children’s Health Defense призовава всеки, който е преживял нежелана реакция към която и да е ваксина, да подаде сигнал.

Автор: Меган Редшоу
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

 

БЕЛЕЖКА НА РЕДАКТОРА

 

ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ВСИЧКИ ЧИСЛА ОТ VAERS ТРЯБВА ДА СЕ УМНОЖАТ ПО 99! ЗАЩОТО СПОРЕД ОФИЦИАЛЕН ДОКЛАД СЕ ДОКЛАДВАТ ПО-МАЛКО ОТ 1%.
ДОКЛАДЪТ ВИЖТЕ ТУК: Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS)

 

Остана ли някой боклук в България, който да не се е обявил в подкрепа на лъжата и дискриминацията?

ТОЧНО ИВАН КОСТОВ НАПРАВИ БОЛНИЦИТЕ ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!

ЗНАЙТЕ, ЧЕ НЕ В ЕС, А В СВЕТА НЯМА ДРУГА СТРАНА, ОСВЕН БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО БОЛНИЦИТЕ ДА СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!

Ф А К Т .

 

👉Пл@нд€ми@ втора част (ДОКУМЕНТАЛЕН ФИЛМ-БГ СУБТИТРИ)

👉План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

👉За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

👉Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

👉Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

👉Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

👉Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

 

Румен Сорос активира С0VID геноцидът в България! По план (ОБНОВЕНА)

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

 

ДЕПОПУЛАЦИЯТА И СТЕРИЛИЗАЦИЯТА ОНЛАЙН В РЕАЛНО ВРЕМЕ!

 

КАТО СТАНА ДУМА ЗА АУТОПСИИ ВИЖТЕ 100ЙЧО, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

БОМБА! Зад завесата на ваксините: Светило в световната медицина цитира „информатори“ в CDC, които твърдят, че инжекциите вече са убили 50 000 американци (ВИДЕО)

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност (ВИДЕО-БГ СУБ)

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

ВИДЕО: Лекари от цял свят излизат с потресаваща информация за съдържанието и въздействието на експерименталната течност в инжекциите! Как да спасим народа си от фарма-геноцида в момента? Сигнал до Главния прокурор на Република България

Над 7 800 лекари и учени обвиняват създателите на политиките за СОVID в „престъпления срещу човечеството“ – лично д-р Робърт Малоун, създателят на иРНК (mRNA) технологията за ваксини чете Декларацията на лекарите! (ВИДЕО)

 

Д-р Алим – mRNA (иРНК) технологията може да убие хората за 2 години (ВИДЕО – БГ СУБ)

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница