Защо не бива да се страхуваме от коронавируса?

 

Онова, което прави коронавирусът с нашата планета, не се поддава на логическо обяснение – масова психоза! Безусловно, когато се появява нова инфекция, вниманието се изостря, тъй като не е известно как ще се държи вирусът по-нататък. Защо не бива да се страхуваме от коронавируса?

 

 

Първо, този вирус не е нов; семейството на коронавирусите е открито още в средата на миналия век. Днес се наброяват около 40 разновидности. По други данни – и повече.

Той се предава от човек на човек като всяка друга респираторна вирусна инфекция.

Като всеки друг вирус коронавирусът свободно броди по света.

Действително, той предизвиква усложнения, като всяка друга инфекция. Тези усложнения понякога водят до летален изход при лица с букет от хронични заболявания, подобно на много други инфекционни болести.

Вярно е, че за лечение на коронавируса няма лекарства; има препарати, които действат на едно или друго звено на имунитета.

Засега няма и ваксина срещу вируса. Но ваксината не е лечение.

Каква е тази масова истерия, която е обхванала жителите на планетата? Защо светът не настръхва от статистическите данни, например за починалите от сезонен грип? От него всяка година умират над половин милион души! И се разпространява много активно, но срещу него има ваксина. С него сме свикнали.

Човекът от древността се страхува от неизвестността. Но дали си струва?

Вярно е, че са нужни предпазни мерки, особено за възрастните.

Новият коронавирус SARS-CoV-2 има сходство със специални рецептори, които имат в големи количества възрастните, чиято имунна система не е като при младите; организмът им освен това е отслабен от хронични болести.

Но тази категория хора трябва да се страхуват от всяка инфекция, тъй като всеки вирус или бактерия могат лесно да сринат имунната им система.

Опасенията обаче трябва да бъдат дозирани. Те не бива да прерастват в паника и да се трансформират в страх.

Тези силни емоции се съпровождат със синтезирането на голямо количество хормони на надбъбреците – кортизол, адреналин, норадреналин. А парасимпатиковите части на вегетативната нервна система, които имат задачата да нивелират тези агресивни хормони, могат и да не се справят и тогава атакуват и без това отслабените от хроничните заболявания органи.

Страхът е много вреден за всички!

Волю или неволю ние всички гледаме световните новини. А те са, меко казано, негативни. Искаме или не искаме, адреналинът ни се повишава. Той може да се неутрализира с физическо натоварване. Така го е заложила майката Природа.

Затова да не се вцепеняваме от ужас, а да дадем възможност на хормоните да излязат, да ги впрегнем в работа – миене на под, на прозорци, бърсане на прах, работа с тренажор, клякане, лицеви опори, тибетски упражнения .
Така се повишава имунитетът и се увеличават резервите му.

Издателство PACПEP

 

⚠️ The simpsons predictions ⚠️ #CoronavirusHoax #WakeUpSheeple #Agenda21 #Depopulation #MediaLies #VaccinesKills #5G #NewWorldOrder #TimeIsClicking

Публикувахте от Yves White в Неделя, 22 март 2020 г.

 

Така , още една от илюминатските карти ( КАРАНТИНА ) за игра падна , след няколко неуспешни опита последните години за…

Публикувахте от Mitko Marashev в Понеделник, 23 март 2020 г.

 

https://www.cia.gov/library/abbottabad-compound/06/0656E0017C5A226C916B973129795A83_Smoking.Gun.Proof.-.Illuminati.Planned.to.Bring.Down.Our.Culture..3.of.5.pdf

 

Под масова психоза

 

Вашият коментар

Your email address will not be published.

Предишна Статия

По света: Епидемията атакува стремително (ВИДЕО)

Следваща Статия

Марица няма да падне

Последно от СВЯТ

Don`t copy text!