Защо не работят ваксините против Полиомиелит

/

Те не само не предпазват от болестта, но повишават опасността от заразяване, и то от най-страшната паралитична форма

Развенчаване на митовете относно полиомиелита и ваксината срещу него

Мит 1. Полиомиелитът се предизвиква от един известен причинител и срещу него има ваксина.

Това не е така. Парализата при полиомиелита предизвиква цяла група ентеровируси. Преди време поставяли диагнозата „полиомиелит“ при всякакви случаи на паралич, дори в лека форма, без да разбират от какво са предизвикани. Ваксината е конкретно срещу полиовируси и само срещу тях. Но ентеровирусите са над 100.

Мит 2. Полиомиелитът е фатална болест. Когато човек се зарази, остава инвалид за цял живот.

Това не е така. Над 90% от срещите с ентеровирусите, включително и с полиовирусите, преминават във вид на лека простуда. Малко над 1% от случаите на полиомиелит са тежки паралитични.

Мит 3. Ваксинирането победи полиомиелита. Това не е вярно. Това е „игра със статистиката“. Преди въвеждането на ваксинирането полиомиелит наричали всички случаи на паралич, който продължава над 24 часа. След въвеждането на полиоваксинирането с диагнозата „полиомиелит“ регистрират само случаи на парализа, която продължава 60 дни.
За случаите с парализа до 60 дни въвели термина „остър вял паралич“, предизвиквани от същите ентеровируси. Тези заболявания са съществували, съществуват и днес, независимо от ваксините срещу полиомиелит.

Мит 4. Ваксината срещу полиомиелит е безопасна. Това не е вярно. Ваксината срещу полиомиелит е много опасна, тъй като може ваксинираният да се разболее от паралитичен полиомиелит. Това означава, че ваксинираният ще се разболее от полиомиелит. Здравото дете ще заболее от полиомиелит. В половината от случаите – в най-тежката паралитична форма, след което ще остане инвалид.

Полиомиелитът, с който ваксинираният се заразява след ваксиниране, се предизвиква от три типа ваксинационен полиовирус. Възниква в период от 4-30 дни след ваксинирането. При деца, които са контактували с ваксинирани с оралната полиоваксина, инкубационният период може да достигне 60 дни. При деца с нарушен имунитет следваксинационният полиомиелит може да възникне след 6 месеца.

Превод: издaтeлcтвo PACПEP

ПО ТЕМАТА

Ужасът на полиомиелитната ваксина! Разследващият журналист Нил. З. Милър: “Те умъртвяват маймуни, изтръгват им бъбреците и след това отглеждат върху тях вируса на полиомиелита, след което го атенуират – отслабват…“

Установено е, че ваксини за тетанус имат добавен стерилизиращ химикал, за да се извършва расов геноцид срещу африканци

Експерт по ваксините разкрива защо тимерозалът (живак) НЕ е необходим във ваксините

Безпрецедентно! Международният комитет на лекарите – Против принудителното ваксиниране

Ваксините причиняват заболявания на нервната система

Бил Гейтс – Главният антихрист на планетата

Италианското правителство призова за арест на Бил Гейтс (ВИДЕО)

Гейтс нямал намерение да избива човечеството с принудително ваксиниране и неговата ваксина против полиомиелит не е парализирала индийски деца 

Да се ваксинира или да не се ваксинира е гражданско право, личен избор на всяка личност 

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Филантропските практики на Гейтс – „жестоки“ и „аморални“! Как Бил Гейтс сложи ръка на Световната здравна организация

Проф. д-р Ръсел Блейлок : Онова, което не ви казват за ваксините, може да ви убие

Бил Гейтс и елитът не ваксинират децата си (ВИДЕА)

Ваксините – Рак в инжекция

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от БЪЛГАРИЯ

„Който играе – печели/пичели….“

Най-лошата неграмотност е политическата „Най-лошата неграмотност е политическата неграмотност. Политически неграмотният не чува, не говори, не