Защо трябва да ядем насекоми и да се ваксинираме, защо, кое го налага?

Финансовата световна война ще бъде една от главните теми на 2023 година и ще се върви към крах и залез на Запада и по тази точка.
Вчерашният ми пост за финансовото състояние на България и истинската причина за желанието да ни вкарат в еврозоната предизвика много голям интерес, затова днес ще разширя темата още.

Глобалистите живеят ограбвайки другите, те не обичат да работят и да произвеждат нещо сами, това е философията на аристокрацията във феодализма и капитализма, никой да не се чуди къде е произходът на днешните хрантутници. Основната цел на ДД е да ограбва всичко произведено някъде от някого и да го ползва тя. За хората остават огризките. Ако човек се обърне назад във времето, не вижда нищо друго, освен тази философия, която толкова дълбоко е вклинена, че днес хората се раждат със съзнанието, че да има шепа много богати и милиарди много бедни е в реда на нещата и това е то живота. Именно за да поддържат тази илюзия, тъмните жестоко подтискат хората като ги карат да се борят един с друг и да се състезават за благата, като им внушават, че само умните и красивите могат да имат, а глупавите и грозните никога нямат нищо и дори заслужават своя беден живот.

В момента забелязвам вече контурите на валутната световна война. Трите главни валути на Земята влязоха в схватка за бъдещето – долар, рубла, юан. Като респективно разпределението на силите на валутите повтаря това от геополитиката и стратегическата политика на САЩ, Русия и Китай.

Преди да покажа какво представлява реалната агония, която ДД предизвиква в живота на обществата, ще покажа мнението на швейцарската банка Credit Suisse, което е изказано в прогнозата на банката за 2023 година за еврото. Знаем, че прогнозите на глобалистките банки са озвучаване на вече взети решения!!!

„Що се отнася до еврото , се казва, че Европейският съюз и Европейската централна банка не проявяват интерес към насърчаването на еврото до позицията на валутен хегемон. ЕС и ЕЦБ сега са фокусирани върху това да предпазят обединена Европа от колапс и от посегателствата на някои страни да напуснат еврозоната и да възстановят националните си валути.
От своя страна светът не е готов да приеме еврото: „ Еврозоната все още не е зрял фискален съюз и следователно й липсва надежден актив за целия регион като държавните облигации на САЩ. Това означава, че няма високо ликвиден и хомогенен актив, който останалият свят да може да държи като резерв. Липсата на интегриран капиталов пазар и банков съюз са допълнителни пречки, които намаляват ликвидността на еврото .“

Този цитат го оставям без коментар, всеки да си мисли. Значи световния глобалистки център НЕ ВКЛЮЧВА ЕВРОТО В СПИСЪКА С ВАЛУТИ ЗА БЪДЕЩЕТО И НЕ ГО СЧИТА ЗА НАДЕЖДНО!

Към момента бюджетният дефицит на САЩ е 1,3 трилиона долара. Вътрешният дълг на САЩ е 31 трилиона долара, 121 %. Ето това е сметката. Тези липсващи пари, това са липсващите в държавата пари, са именно това, което глобалистката Дълбока Държава е вземала от хората за себе си. Затова има дълг, недостиг и дупки в бюджета, които се компенсират с печатане на банкноти и различни видове финансови трикове, които са се настанили в живота като икономическа наука.
Почти неизчегъртваеми са вярванията, че световната икономика има едни или други проблеми. Не, единственият проблем е именно този – досега тайният елит на света просто прибира произведените блага за себе си.

Например, Бил Гейтс закупил акции от Бионтех/Пфайзер и спечелил стотици милиони на борсата само от тези акции. Знаем с какво се занимават посочените фирми. И сега Бил Гейтс казва – Аууу, много е страшно, идват нови пандемии, ще трябват нови ваксини! Е как няма да трябват?🤣 Направо са ужасно нужни за…..джоба на собственика на СЗО.

Ако някой се чуди къде отиват откраднатите от народите пари, ще кажа. Отиват за финансиране на всички идиотщини, които живеем и това продължава с десетки години. Медиите се купуват. Науката се купува, по този показател ставаме свидетели на невероятни „научни открития“, чакам „доказателството“, че Слънцето изгрява от запад.

Хитинът в насекомите води до смърт за човека: US National Center for Biotechnology Information

Последно от СВЯТ