Защо утихна в права линия Шумановият резонанс? Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?

Много странни неща се случват през последните месеци. Тези от вас, които гледат интервютата с Елеазар Хараш в Портал12, спомняте ли си как в едно от тях бе дадено упражнение за концентрация в точка, заобиколена от окръжност 10 см, нарисувана с пергел? Няма нищо случайно, и то се навързва разбираемо днес. И това е едно от малкото неща. Именно с такова упражнение се тренират волево алфа вълните на мозъка.

Защо утихна в права линия Шумановият резонанс през последните 2 дни? Уредите за измерване с датчици поставени главно в Русия и Европа – работят нормално, но вълновите отчитания са необичайно спокойни, както се вижда от графиките по-долу. Линията на Шумановия резонанс е буквално права! Това е исторически феномен, откакто се правят измервания на Шумановия резонанс.

В Портал12 разгледахме детайлно данните от мониторинговите данни на SR системата за наблюдение на космоса в Томския научен университет, разположен в Сибир. Оказва се, че през последните 48 часа Шумановия резонанс е буквално в „права линия“ и то на ниво главно – алфа вълни, започвайки средно от полунощ на 2-и Септември и без изменение до момента.

Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?

Това може да е един от сигналите (тестовете), но не е задължително. Според официалните научни изследвания магнитното поле на Земята намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За около два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване.

НАСА обяви официално преди 2 седмици, че е регистрирала мистериозно и много силно отслабване на магнитното притегляне в определена голяма зона в южната хемисфера.
То е свързано и с продължаващите няколко дни изключително силни земетресения в Чили. Зоната с рязко намалено магнитно поле е над Южна Америка и Южната част на Атлантическия океан.

Центърът на отслабването на магнитното поле е именно Чили. Въпросната дyпĸa постепенно ce разширява и магнитното поле отслабва все повече, вoдeйĸи до сериозни притеснения, заявиха от НАСА. Явлението e наречено „Южнoaтлaнтичecĸa аномалия“ (ЅАА).

Стабилизираните вълни в Шумановия резонанс се отразяват различно на спецификите на всеки мозък: при някои хора има главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни нервни сънища, човешкият организъм и сетива стават изключително чувствителни, даже прекомерно чувствителни. Структурата на ДНК със сигурност претърпява изменения, а интуиция, телепатия и отваряне на третото око ще са стимулирани за по-сензитивните и искрени души.

При състояние на съзнанието на границата между алфа и тета вълните (между 7 и 8 Hz) се случват изключителни прозрения и персонални свръхсетивни преживявания. Именно в този честотен диапазон са вълните от Резонанса на Шуман.

Важно е да се знае, че в честотния спектър от 2 до 8 Hz се позволява докосване до невидимото. Не навлизане, не проникване, но – реално докосване. Това се случва по различен начин според всяка индивидуална душа. Тук ключова роля играе усърдието на молитвата и общият натрупан Молитвен Дух. Тук е и мястото, където се срещат вълните на персоналния – вътрешен резонанс и Резонансът на Шуман.

  •  Портал12

ПО ТЕМАТА

Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА

Атлантида (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ С ПРЕДИСЛОВИЕ ВИЖТЕ ТУК 👇 Атлантида (ПЪРВА ЧАСТ) Атлантида (ВТОРА ЧАСТ) От Крис Томас

«Какво се случва?» ДОКЛАДЪТ UAP | Пентагонът ще отвори официален офис за изследване на НЛО (доклади). След доклад от юни, в който правителството на САЩ призна, че не може да обясни повечето неидентифицирани въздушни явления, Министерството на отбраната заяви, че ще увеличи усилията си, създавайки официален офис за изучаване на подобни събития. В памет на Проф. Лъчезар Филипов (ОСМА ЧАСТ-ВИДЕО)

  ВИДЕО   СПОДЕЛЕТЕ

Фейсбук страница