Защо утихна в права линия Шумановият резонанс? Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?

Много странни неща се случват през последните месеци. Тези от вас, които гледат интервютата с Елеазар Хараш в Портал12, спомняте ли си как в едно от тях бе дадено упражнение за концентрация в точка, заобиколена от окръжност 10 см, нарисувана с пергел? Няма нищо случайно, и то се навързва разбираемо днес. И това е едно от малкото неща. Именно с такова упражнение се тренират волево алфа вълните на мозъка.

Защо утихна в права линия Шумановият резонанс през последните 2 дни? Уредите за измерване с датчици поставени главно в Русия и Европа – работят нормално, но вълновите отчитания са необичайно спокойни, както се вижда от графиките по-долу. Линията на Шумановия резонанс е буквално права! Това е исторически феномен, откакто се правят измервания на Шумановия резонанс.

В Портал12 разгледахме детайлно данните от мониторинговите данни на SR системата за наблюдение на космоса в Томския научен университет, разположен в Сибир. Оказва се, че през последните 48 часа Шумановия резонанс е буквално в „права линия“ и то на ниво главно – алфа вълни, започвайки средно от полунощ на 2-и Септември и без изменение до момента.

Подготвя ли се Земята за обръщане на полюсите?

Това може да е един от сигналите (тестовете), но не е задължително. Според официалните научни изследвания магнитното поле на Земята намалява непрекъснато, което предсказва скорошно обръщане на полюсите. За около два-три дена Земята ще остане без магнитно поле, което да я защитава от излъчванията на Слънцето и космичните радиации. В този момент тя ще смени и посоката на въртене. Добрата новина е, че в този момент Земята ще се намира в огромен фотонен облак, който ще я предпази от унищожаване.

НАСА обяви официално преди 2 седмици, че е регистрирала мистериозно и много силно отслабване на магнитното притегляне в определена голяма зона в южната хемисфера.
То е свързано и с продължаващите няколко дни изключително силни земетресения в Чили. Зоната с рязко намалено магнитно поле е над Южна Америка и Южната част на Атлантическия океан.

Центърът на отслабването на магнитното поле е именно Чили. Въпросната дyпĸa постепенно ce разширява и магнитното поле отслабва все повече, вoдeйĸи до сериозни притеснения, заявиха от НАСА. Явлението e наречено „Южнoaтлaнтичecĸa аномалия“ (ЅАА).

Стабилизираните вълни в Шумановия резонанс се отразяват различно на спецификите на всеки мозък: при някои хора има главоболия, голяма умора, електрически усещания по тялото, схващания на мускулите, грипни симптоми, интензивни нервни сънища, човешкият организъм и сетива стават изключително чувствителни, даже прекомерно чувствителни. Структурата на ДНК със сигурност претърпява изменения, а интуиция, телепатия и отваряне на третото око ще са стимулирани за по-сензитивните и искрени души.

При състояние на съзнанието на границата между алфа и тета вълните (между 7 и 8 Hz) се случват изключителни прозрения и персонални свръхсетивни преживявания. Именно в този честотен диапазон са вълните от Резонанса на Шуман.

Важно е да се знае, че в честотния спектър от 2 до 8 Hz се позволява докосване до невидимото. Не навлизане, не проникване, но – реално докосване. Това се случва по различен начин според всяка индивидуална душа. Тук ключова роля играе усърдието на молитвата и общият натрупан Молитвен Дух. Тук е и мястото, където се срещат вълните на персоналния – вътрешен резонанс и Резонансът на Шуман.

  •  Портал12

ПО ТЕМАТА

Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN

Дупки В Небето – H.A.A.R.P. (ФИЛМ-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Ефект на Джанибеков (УНИКАЛНО ВИДЕО)

13 неща, които не знаете за скаларните оръжия

Последно от ЕКЗОПОЛИТИКА