Защо COVID-19 е фейк в световен мащаб

/

Когато наблюдаваме ситуацията в света с цялата тази „пандемия“ и последиците от нея, сме наясно, че не всичко, което ни съобщават СМИ, е истина.

Коронавирусът е най-обсъжданата тема от няколко месеца. Но почти винаги данните за него са противоречиви, действията на правителствата въобще не изглеждат логични, а статистиката за заразени и починали от вируса хора ни кара да изпитваме недоумение.

Кои са съмнителните факти

1. Коронавирусът започва да се разпространява от Китай

Действително първите случаи новозаболели от коронавируса се появиха в китайския град Ухан; след това СЗО обяви пандемия. Целият свят видя „кадри“, в които хората буквално падат мъртви по улиците. Такова нещо случи ли се в други страни, включително и в България? Т.е. вирусът не е такъв, за какъвто ни го представят.
Никой не обърна внимание на съобщенията на медици, че се увеличава броят на заболелите от пневмония – от декември до февруари, в много европейски страни.
В САЩ се появиха съобщени за масови заболявания „от неизвестна болест“, от която пациентите „се изпращат вкъщи, защото не знаят как да ги лекуват“. Сега може само да се гадае дали тези съобщения са истина и какви са всъщност фактите. Тези съобщения може да са жълтини и измислици, но съвсем правомерно възниква въпросът защо СЗО обяви „пандемия“ фона на незначителния брой на заразените и починалите в световен мащаб?

2. Естествена на ли е природата на вируса?

На този въпрос няма еднозначен отговор, но теорията за произхода на вируса от „прилепи“ ни разсмива.
Как така, през 2020 г., конкретно в град Ухан буквално отникъде се появи „заразен прилеп“? Къде намери прилепът тази зараза?
Нима той е резултат от многобройни мутации на обикновения коронавирус, който науката отдавна познава? Какво би могло да попречи да се „закачи“ изкуствено създаден „продукт“ в тялото на нещастния прилеп?

Лъжат ли цифрите?

Лидери по смъртност от коронавируса са Франция, Испания и Италия, в които медицината винаги е била на ниво. В Русия има смъртност от коронавирус 0,91%, а в същото време тежкоболни хора се изпращат на лечение в Германия, където починалите са 4,44%, или във Франция с чудовищната 15% смъртност. Дори прочутата в целия свят медицина на Израел не успя да спаси 2% от заразените.

Дали човекът от бившите соцстрани има силен имунитет и за него коронавирусът не е нещо по-страшно от обикновена простуда?!

Защо не беше последван примерът на Южна Корея
Още щом беше обявена пандемията, корейците бързо се ориентираха и разгърнаха широко тестване за ковид-19, бързо изолираха болните от здравите и епидемията при тях на практика завърши, още преди да започне.

Сега страната се връща постепенно към нормалния живот.
Повечето страни не последваха мерките на Южна Корея.
От всичко казано до тук, може да се каже, че ковид-19 предизвиква повече въпроси и съмнения, отколкото поводи да се „страхуваме и да си седим вкъщи“.

Издателство PACПEP

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times