За бъдещето, което ни очаква: Процедурата за възстановяване на СССР (ВИДЕО)

//

Конституцията на СССР, както и самият Съветски Съюз никой не е отменял. Само органите са премахнати, но Конституцията остава. И в нея са прописани органите на властта на СССР. Можем да поемем върху себе си задълженията по тези органи на властта. Върховният съд на Русия може да стане Върховен съд на Съветския Съюз. Впрочем, той такъв и се явява. Просто тези документи трябва да се публикуват.

На територията на Украйна ще се сформира паралелно управление по линия на Москва. По закон! На международната общност ще обясним, че възстановяваме границите си от 1945 година, които всички те признават. И забраняваме преместването през границата на тази територия войски на НАТО, сили за спецоперации, хора от ЦРУ, накратко, затваряме периметъра. За това не е нужно там да се пращат граничари. За това просто трябва да се обясни на Вашингтон, че не бива да прави това.

Сега за бъдещето, което ни очаква.

Когато говорим за неща, като суверенитет, Отечество, не сме ги измислили ние, а става дума за стандартна технология за движение на човечеството по релсите на историята. На тия релси или оцелявате в бранене на Отечеството и нацията, във войни с крайно напрягане на силите, или ако се откажете, ставате храна за рибите, за другите нации. Така е било устроено човечеството винаги, нарича се конкуренция на нациите.

Какво е бъдещето. Веднага щом Русия оздравее, тя ще възстанови принципите за стандартното устройство на всяка нация, всяко Отечество, всяка държава. Тези принципи се базират на международното право, тоест на резултатите от 1945 година. Съответно на тези резултати се базират и принципите, по които ще се възстановяваме. Референдумът миналата година запусна този процес с поставяне в Конституцията на право приемственост и право продължение на Съветския Съюз. Автоматически този процес означава, че у нас се появяват международно признати права върху цялата територия на СССР. Естествено, не в лицето на Руската федерация, а на Съветския Съюз, и ние като негов правоприемник в основата на Съюзна държава. Защо ние сме правоприемници? Защото столицата на СССР по Конституцията на СССР е Москва.

Конституцията на СССР, както и самият Съветски Съюз никой не е отменял. Само органите са премахнати, но Конституцията остава. И в нея са прописани органите на властта на СССР. Можем да поемем върху себе си задълженията по тези органи на властта. Върховният съд на Русия може да стане Върховен съд на Съветския Съюз. Впрочем, той такъв и се явява. Просто тези документи трябва да се публикуват.

Ние, като място, където се намира столицата на СССР, отговаряме по принцип за възстановяването му. Как ще го правим. Това няма да бъде един общ процес по целия Съветски Съюз. Ще бъде по горещите точки. Тоест там, където е война.

Преди всичко Украйна, възможно и Грузия. За там ще има отделни съдебни решения за възстановяване на периметъра и формиране органи на властта на Съюзната държава, която е СССР. Тоест, в практически план, на територията на Украйна ще се сформира паралелно управление по линия на Москва. По закон! На международната общност ще обясним, че възстановяваме границите си от 1945 година, които всички те признават. И забраняваме преместването през границата на тази територия войски на НАТО, сили за спецоперации, хора от ЦРУ, накратко, затваряме периметъра. За това не е нужно там да се пращат граничари. За това просто трябва да се обясни на Вашингтон, че не бива да прави това.

Вашингтон не праща войски във Владивосток, защото спазва нашите граници. А защо мислите, че не би спазвал границата например в приграничния украински град Чоп, където се събират 3 държави – СССР, Унгария и Словакия? Той ще уважава границите ни, не защото уважава нас, а защото това е баланс на силите. А балансът на силите ни е достатъчен, за да обезпечим непроницаемост на нашите граници за САЩ. Не обезателно по целия периметър. За начало по горещите точки, както споменах Украйна, Грузия. Това е логично.

След това се запуска процес в съответствие с 1945 година, съдебна процедура, определяне територията на Украйна. Територията на Лвов например, е длъжна да се върне в състава на Съюзната държава. Тоест, започва процес за непосредствена реализация на двувластие, което ще започне да работи с украинските елити и с народа, формирайки от тях нова власт, вече в съюзен формат. Какво направиха болшевиките – на територията на Украйна имаше 2 републики, които след това се обединиха. Например Донецк и Луганск влизаха във втората република, източната, а западната беше с Киев, Лвов тогава го нямаше. И сега процесът може да бъде такъв. С решение в Москва, в западна Украйна се сформира република и на тази република по международното право ѝ се обезпечава периметъра и се формира държавно строителство. Има и други възможни варианти. И после нашият Бабич, специализиран в това направление, започва да изгражда система за възстановяване на властта на единното Отечество на територията на Украйна. Русия има геополитическия статус да проведе тези решения – силата на ядреното оръжие и особените отношения с американците, произтичащи от това. Не е необходима никаква война, това е чиста дипломация. Бабич – това война ли е, който работеше в Минск и формираше съюзната държава? Не, закрива се периметъра, прекратява се движението на капитали, освен през Бабич и започва формиране съюзни органи на властта на територията на Украйна, при това в 2 части – западна и източна. Това е всичко.

Сега за икономиката.

Днес Русия дава 7% от световния БВП, а получава 1.5%. Докато при САЩ е обратното – потребяват 2 пъти повече, отколкото произвеждат.
С възстановяване суверенитета на Русия, автоматически икономиката ще нарасне 4 пъти, просто заради изменение принципите, по които е формирана. Тоест, сега нашите активи принадлежат на американците и върху тях те ни печатат своя долар, а след това тези активи ще принадлежат на нас и върху тях ние ще печатаме своята рубла. Колко време трябва да напечатаме новите рубли върху нашите активи? – не много. Мигновеното, за няколко месеца 4 кратно повишаване на БВП от 1.5% до 7% означава повишаване в ход ръста на икономиката 4 пъти и 4 кратен ръст на инвестициите. И това е без формиране на национална икономика, а просто с изменение на параметрите ѝ.

Тоест, сега сме част от американската икономика, и след национализирането и деофшоризацията ѝ, веднага получаваме 4 пъти повече. Досега американците вземаха 7-те процента и 1.5% от тях даваха на нас. Ние ще вземем всичките 7% и ще престанем да плащаме тоя данък на САЩ. За няколко месеца заплатите в Русия ще се вдигнат 5 пъти при запазване на цените.

В бюджетниците веднага, а в икономиката след 4 кратно по-големите инвестиции при същото количество работници и същите цени. И задача на държавата е да проследява за пропорционално подобрение в социален план. Скоро Путин подписа повишаване на минималната заплата, тогава ще подпише неколкократно повишаване.

В резюме, за да стане ясно на хората, откъде е банкета. Обърнете внимание на днешното устройство на Руската икономика. В съвкупност нашите активи принадлежат на чужденци – офшорници и американци. Нашите активи се управляват от този, чиято юрисдикция са офшорните зони, а това е АНГЛИЙСКИЯТ СЪД. На свой ред той е защитен от блока НАТО. Досега тези активи са обезпечавали 7% от оборота на долара, на нас разрешават само 1.5% през борсата чрез обмен долари на рубли. Когато ние променим правилата, обявим суверенитет, деофшоризация, национализация на Централната банка и валутната система, национализация на съдебно-правовата система и вземем тези активи в национална юрисдикция, преставаме да даваме тия 7% от световния БВП и веднага ги монетизираме в рубли, без да обменяме на борсата даваните ни долари за рубли. Рублите няма да се пускат от борсата, а от банковата система като кредити под залог на руските активи. По същество премахваме посредника. И от този момент тези активи ще бъдат контролирани от нас. А контрол, това е политика.

Текстът е от 12 минути (1:02:15 до 1:14:50) видео на Евгений Фьодоров,

НЕОФИЦИАЛЕН ГОВОРИТЕЛ НА ПУТИН

• Член и бивш Заместник Председател на Комитета по бюджет към Думата;

• Член на Централния Политически съвет на Единнaя Россия;

• Действителен държавен съветник на РФ;

• Кандидат на икономическите науки;

• Воювал в Афганистан;

• Полковник от запаса;

• Координатор на НОД –

НАЦИОНАЛНО-ОСВОБОДИТЕЛНО ДВИЖЕНИЕ С ЛИДЕР ПУТИН

ВИДЕО

  •  Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times