Статия в най-престижното списание “Нейчър“ прави ваксипропагандата на пух и прах

Вярващите в науката не разбират науката до степен, че я припознават с държавната и корпоративната ТВ пропаганда. Ако разбираш науката, не ти трябва да ѝ вярваш като на владиката. За разбиращите е тази публикация на „Нейчър“, която прави ваксопропагандата на пух и прах. Затова и няма да бъде отразена от корпоТиВитата:

Статията в Нейчър озаглавена: „Шипчестият протеин на варианта А.30 на Sars-Co-V2 е тежко мутирал и изменен и не може да бъде неутрализиран от антитела, индуцирани от ваксината

Резюме за нашенците: Спайк/шипчестият протеин на варианта А.30 на сарс-ков-2 е сериозно мутирал и изменен, като не може да бъде неутрализиран от антитела, създадени чрез експерименталките.

Колко жалко за набодените, че клетките им ще си останат фарма фабрики и ще си бълват спайкове, предизвикващи тромби и други чудеса, но имюнити – йок!

Не е нещо сензационно. Или неизвестно. Затова и нацификатите са със срок 1 година. После – инжекция за нови протеини, и така… до свършека на света. Пускам хронометъра, защото ми е интересно колко време ще отнеме на корпофейса да тури етикет на поста, че това е „частично фалшива новина“. 😉
Ако съвсем изнаглеят, cancel culture може да заличи и „Нейчър“.

И.С.

Междувременно NHS (МЗ на Великобритания) тихомълком миналата седмица премахна Ковид като заболяване и като диагноза от официалния списък със заболявания, защото НЯМА вирусен изолат.

Снимки от официалната страница от миналата и от тази седмица:

ПЛАНдемия на кого? Ваксинираните или чистокръвните? Да видим какво се казва в тази политически некоректна публикация на тежката артилерия Lancet

Прекаралите СОVID имат имунитет – дори без антитела (ДОКЛАД)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

ПО ТЕМАТА

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

Причинителят на СОVID-19 не е вирус

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

Кой създава новите „варианти“ на «вирусите»? – Набодените! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие – д-р Ребека Карли (ВИДЕА)

Знаеш ли какво пише в историята, когато 50 милиона човека си отидат от експериментална ваксина? „Испански грип“ (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница