Международен съд по общо право: Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест, тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите (ВИДЕО + СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ)

/

 

Международен съд по общо право:

Големите фармацевтични компании, правителството и църковните лидери са изправени пред арест, тъй като съдът ги осъди за геноцид и забрани инжекциите

 

Център за убийства: болница „Р. У. Лардж“ в Бела Бела, Британска Колумбия, място на убийствени експерименти за тестване на лекарства и стерилизация на деца от Католическата и Обединената църква, Pfizer, Glaxo

 

 

Брюксел и Ванкувър:

Международният съд, който принуди папа Бенедикт да напусне поста си през 2013 г., нанесе удар на корпоратокрацията COVID, като осъди висши служители на Pfizer, GlaxoSmithKline, Китай и Ватикана за престъпления срещу човечеството.

Съдът осъжда седемдесет и пет лица на доживотен затвор, конфискува активите им, прекратява дейността на корпорациите им и законно забранява по-нататъшното производство, продажба или използване на техните ваксини за COVID като „продукти на медицински геноцид и масово убийство“.

 

След четиримесечен съдебен процес, проведен в съответствие с международното право, съдиите от Международния съд по общо право (ICLCJ) издадоха днес историческата си присъда и решение, както и заповеди за арест и експроприация срещу обвиняемите.

Сред осъдените лица са Алберт Бурла и Ема Уолмсли, главни изпълнителни директори на фармацевтичните компании Pfizer и GlaxoSmithKline, Си Дзинпин, президент на Китай, „папа“ Франциск (Хорхе Берголио), „кралица“ Елизабет (Уиндзор) и Джъстин Трюдо, министър-председател на Канада.

Според Службата за връзки с обществеността на Съда,

„Случаят е свързан с чудовищно престъпление, което се предава от поколение на поколение, и с неговото също толкова мащабно прикриване. В продължение на години най-високопоставените служители на църквата, държавата и корпорациите лично са разрешили и са се възползвали от системните мъчения, трафик и убийства на деца в смъртоносни експерименти за тестване на медикаменти с цел производство на „ваксина“ за COVID като част от престъпен заговор за принуждаване на човечеството към робство. Този заговор убива невинни, търгува с оръжие, наркотици, деца и човешки органи и заглушава или унищожава онези, които заплашват да го разкрият.
Нашият съд сложи правен край на този заговор, като обяви за виновни лицата и корпорациите и забрани по-нататъшната продажба и употреба на „ваксините“ за COVID, които са продукт на медицински геноцид и масово убийство на деца.“

Присъдата и решението на Съда включват голям брой хора, като проследяват корените на режима COVID до планирания от Ватикана и английската корона геноцид над коренното население в Канада, включително в убийствените „индиански интернати“.

Съдът установява, че обществените противници на този геноцид, особено Кевин Аннет, са били постоянно обект на унищожение от страна на осъдените подсъдими, които са отговорни за убийството на петнадесет активисти и за няколко неотдавнашни опита за убийство на Аннет.

„Нашите заповеди дават право не само на нашите шерифи и полицаи, но и на хората навсякъде по света да изпълнят присъдата на Съда, като арестуват осъдените престъпници, конфискуват имуществото им и спрат продажбата и употребата на „ваксините“ за COVID, произхождащи от геноцида“, казва Съдът.

„Убийците на деца вече не могат да избягват правосъдието, използвайки привилегиите на изпълнителната власт или на корпорациите, или като се крият зад камуфлажа на измислени кризи в общественото здраве.“

Присъда и решение на Международния съд по общо право, 15 януари 2022 г:

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Източник: Murder by Decree
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ВИДЕО

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че експерименталните инжекционни течности ще стерилизират 70% от населението ? (ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА 2-МИНУТНО ВИДЕО НА Д-Р АРНЕ БУРКХАРД)

Помните ли видеото от 2020-та година, в което проф. Джон Бел каза, че „експерименталните инжекционни течности