За колко и до кога ни продадоха управляващите, за да бъдем „опитни мишки“ на ваксинационната Фармафия?! (ДОКУМЕНТ)

«Българското правителство е позволило на чуждестранна частна компания да извършва изпитване на недоказано безопасен продукт над българското население, като никой не е отговорен за възможните поражения над населението, което е принудено да участва в експеримента, в противовес на всички документи, касаещи личните и базови свободи на личността. Тоя акт наподобява бомбардировка и масово унищожение на невинни граждани в мирно време. Друго сравнение не ми идва на ум.», – Димчо Стефанов Димов

⚠️🐑, БЪДИ ОТГОВОРНА❗️
Сложи си ваксина,за която никой не е отговорен☠️

С каквито и гневни думи да наречем действията на властта и различни медицински лица, които ни разиграват пошлия цирк “Ваксинация”, ви гарантираме, че няма да са достатъчно гневни! От официалните документи на производителя на ваксината, спокойно можем да заключим, че властите и пригласящите им медици са ни превърнали в безплатни опитни “бели мишки” на производителя на ваксината до 2023 година. И с цялата си наглост ни натякват през казионните си медии, че трябвало да се ваксинираме с нещото, за което нищо не се знае и да се превърнем доброволно в опитни “бели мишлета”, че дори да декларираме с подпис съгласието си.

Всичко това намирисва и на огромна корупционна сделка за милиарди долари, които плащаме всички ние. Ето какво е написано в документите, които Европейската агенция по лекарствата е приела:

1

 

2

 

Уточняваме, че името на ваксината е Comirnaty, а както виждате доклада от клиничното проучване трябва да бъде представен декември 2023 година, за да бъдат потвърдени ефикасността и безопасността на ваксината! До тогава властта ни предоставя като опитни “бели мишлета” при това безплатно на ПРУ (Притежател на разрешение за употреба).

  • ОТ УПОР

ДОКУМЕНТ: Comirnaty концентрат за инжекционна дисперсия иРНК ваксина срещу COVID-19 (нуклеозидно модифицирана)

Линк към съобщението за клинично изпитване: Това е фаза 1/2/3, рандомизирано, плацебо контролирано, сляпо за наблюдател, определяне на дозата, избор на кандидат за ваксина и проучване на ефикасността при здрави индивиди:

Линк към поста на един български бащата: С експериментално лекарство убиха сина ми!

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ❗

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Председателят на Българската асоциация по патология Д-р Стоян Алексов: “В света няма нито един умрял от коронавирус!  Абсолютно манипулативно представяне на информацията! Нищо общо с реалността! Трябва да се каже, че хората умират от COVID-19 заради ваксинации!“, ВИДЕО

Последно от ЛЮБОПИТНО