За маските и учителите (ДА СИ ЗНАЯТ)

Зная, че сте го чели, зная, че знаете всичко, и моля да ми простите, че отново го публикувам, но гледам хиените, как се връщат на лъжливата легенда за маската.

Единственото, което прави държавата, задължавайки хората да носят маски е да върти незаконен бизнес и да пълни хазната и джобовете на черноборсаджиите, използвайки страха на хората.

(На нормалните отдавна е ясно колко е вреден и опасен парцалът. Само на Кунчев и Катранджиев „една жена от Америка“ всеки ден им казва каква била ползата от пачавра на дробовете.)„

Може би е имало момент, в който, заблудени и малообразовани шамани-медици са подвеждали невежите и уплашени хора да сложат едно парче плат на устата си, с идеята това нещо да играе някаква защитна роля. Но това е било по времето на оптичния микроскоп, възможностите, на който не са позволявали наблюдаването на обекти с размер от порядъка на така рекламираните днес вируси. Тогавашната медицинска каста, водена от идеята да доминира, да демонстрира загриженост и компетентност и желание за самообожествяване и контрол е стигнала до гениалния извод, че тоя субмисивен инструмент може да изпълни с религиозна доверчивост нищо не подозиращите прости хорица и те да се превърнат в подчинено и лесно контролирано стадо, което и се е случило. Социалният парадокс на маската, както се оказва, не е загубил актуалност и след сто години. Същата нагла медицинска каста с удоволствие размахва парцаливото знаме на страха и наивни, и нежелаещи да извършват собствено изследване и проучване хорица, се доверяват на наследниците на същите мошеници, като продължават безпросветно и безотговорно да носят социално опасните парцалени намордници. По цял свят. Подплашени от продажната медицинска класа, уплашени конформисти от всички континенти са се нахлузили в пълната с микроби пачавра, водени от наивната вяра, че тоя инкубатор на мръсотия, микроорганизми, гъбички и всякакъв биологичен отпадък, ще ги предпази от вирус, за чието съществуване няма никакво научно доказателство. Нито едно. За промиване на мозъците на наивните и нежелаещи да учат уплашени душици се грижат всички възможни медии, социални мрежи, политици-търгаши и продажни, меркантилни „медици“. Фактът на повторяемост показва, че единствената посока, в която се е развила медицинската наука е още по-изфинена и нагла служба на парите, както и желанието за психотичен натиск и влияние върху нормалните хора. Актуалността на темата се потвърждава и от факта, че всички научни материали, изследвания статии, тестове и медицински факти, отразяващи истината за последствията от маските, методично са премахвани от интернет мрежата. А това се случва, защото маската е една грозна, опасна и смъртоносна лъжа, която отново бива налагана с цел подчинение на хората. Най-отвратителното е, че армията на белите престилки отново е тръгнала на масиран поход срещу човечеството, въоръжена с вирус, който никой още не е видял, тест, който е всичко друго, освен тест и маската, като задължителен елемент от формулата за контрол на населението. Имам една много лоша новина за тия войни на тъмнината. Вие сте на светло.

Наистина има професии, изискващи носене на маски. Но моля ви, бихте ли сравнили стерилната чистота на една операционна, която се почиства и дезинфекцира по пет пъти дневно с органичния бульон на един супермаркет? А страхотната концентрация на биологичен материал в един ресторант или бар? А виждали ли сте хирург да си сваля маската, да си я нахлузва на китката, да я прибира в джоба или чантичката си или просто небрежно да си я подмята в ръце, като играчка? А знаете ли, че според друго едно изследване, от външната страна на маската се акумулират повече микроби, отколкото от вътрешната? Предполагам, е ясно, че пет минути след поставянето, маската вече е напоена с богата биологична маса и едно-единствено докосване и наместване е напълно достатъчно, за да се постави началото на заразна верига, защото след това идва дръжката на вратата в магазина, запалката, която после подавате на приятел, химикал, мишка, телефон, клавиатура. И по тоя начин, от предполагаемата и хипотетична, въздушно-капкова опасност се превръща в сигурна контактна зараза, която вече не е хипотетична, а съвършено реална и неизбежна. Така маската от „предпазно средство“ се превръща в източник на зараза и първото звено на заразната верига. Маската е заразна.

Надявам се е ясно, че всичко полепнало по лигавиците на носоглътката и устната кухина, при наложен намордник циркулира между парцала и белите дробове? Всичко, което би трябвало да бъде изхвърлено в атмосферата, където би умряло без своя хазяин, всичко това се полепва по влажния парцал, натрупва се там, обогатява се, развива се и се връща обратно при следващото вдишване. Бихте ли допуснали за момент елементарната анатомична истина, че белите дробове имат двойна функция – при вдишване тая функция е хранителна, при издишване те работят, като отделителна система. Всичко, чието място не е във вашата дихателна система, вие лично, несъзнателно и безотговорно го натиквате обратно в най-важния окислителен апарат на тялото си. Издишаният въздух, който поради маската се вдишва обратно, наподобява екскременти, които, вместо да бъдат изхвърлени, биват сервирани за повторна консумация. Само опитайте да помиришете аромата на издишания през устата си въздух (ако въобще може да бъде наречено въздух тоя аромат на утринна устна кухина). Ужасно е, нали. Е, миризмата съвсем не е най-голямото зло.

Представете си моля, пътя на въздуха, когато сте с поставена маска! Бихте ли потвърдили, че цялото количество въздух, което вдишвате и издишвате минава през „филтриращата материя“ на маската? А може би не? Въздухът винаги минава по пътя на най-малкото съпротивление – покрай шията, бузите и около носа, откъдето увлича всички странни неща, които са полепнали, както по вашата кожа, така и по материята на маската и оттам всичката тая богата аерозолна био-каша от рециклиран въглероден двуокис, целулозни влакна от маската, химикали, с които е обработвана материята, прахови частици, богати на органични и неорганични частици от околната среда, капчици влага, пот и наночастици, които са прекрасен транспорт за всички патогенни микроорганизми отива директно в белите дробове.

Дори да приемем, че професионалната маска N95 блокира около 95% от частици с размер 0.3 μm или по-големи, то размерът на вирусните частици варира от 0.006 μm до 0.014 μm, което от елементарна аритметическа гледна точка показва тоталната безполезност, дори на маска с високо ниво на филтриране. Всички частици с размер по-малък от 0.3 μm могат да са носител на десетки и стотици вируси. През една дупчица на текстила на маската могат да минат от няколкостотин до няколко хиляди вирусни частици наведнъж. Опитите за създаване на филтър за наночастици, с размер подобен на тоя на предполагаемите вируси, след година и половина са изоставени, поради невъзможност да бъде създаден такъв. Истината е, че ако можете да дишате, значи маската не филтрира, а ако филтрира, би трябвало да не можете да дишате. За парцала, препоръчан от СЗО просто няма нужда да се говори. Той не предпазва по никакъв начин от вируси. Нула ефективност по отношение на вирусите. Така че забравете за маската, като защита срещу вирусите.

А, и като казах „най-важният окислителен апарат“ си спомних за откритието на доктор Ото Вартбург – „всички болести са причинени от недостатъчно кислород“. Нали се сещате какво се случва, когато, вместо въздух, богат на кислород се надишвате със собствения си въглероден двуокис, обогатен с наситен от парцала патогенен микробиологичен материал? При поставена маска, количеството кислород, достигащо да белите ви дробове е с 10-25% по-ниско, в зависимост от вида и материала, от който е произведена.

Всъщност нивото на кислород зад маската е чувствително под минималните допустимите здравни норми и последствията може да са крайно неприятни, включително и създаване на благоприятни условия за развитие на така известния напоследък вирус.

Ето там е голямото страшно, защото, се повишават кортизоновите нива, вашата имунна система започва да куца и вие се превръщате в пълноценен пациент. Даже, вие се превръщате в перфектния коронапациент, защото маската създава прекрасни условия за развитие на новия вирус (това го казвам с уговорката, ако има такъв вирус, защото неговото съществуване не е научно доказано) и маската допринася допълнително за известната хипоксия, открита от италианските лекари и определена, като причина за високата смъртност, а не фалшиворекламираната пневмония.

Вероятността да се заразите от някакъв все още неизвестен вирус е нищожна. Вероятността да се разболеете от подобно недоказано нещо е още по-малка. Вероятността да получите усложнение се намира в порядъка около пети-седми порядък след десетичната запетая. Обаче вероятността да получите усложнения и „маскена болест“ от дългосрочно носене на парцал на устата съвсем спокойно клони към 100%.

Дългосрочното носене на маска може да ви възнагради със следните притеснителни последствия:

– Унищожаване на неврони;
– Объркване и неспособност за взимане на адекватни решения;
– Световъртеж;
– Силно главоболие;
– Депресия и параноя;
– Панически атаки;
– Сърдечна аритмия;
– Отслабване на волевите качества;
– Тежко летаргични състояния и апатия;
– Унищожаване на центровете на паметта в мозъка;
– Драстично окисляване на кръвта;
– Драстично клетъчно окисляване;
– Мозъчни инфекции;
– Ракови заболявания, поради ниски нива на кислород в тялото;
– Белодробни бактериални инфекции от всякакъв вид;
– Гъбични инфекции;
– Плеврит;
– Бактериална пневмория;
– Тежък остър респираторен синдром (което си e SARS)

Уверявам ви, че тоя списък съвсем не е пълен.

Дали искам да ви плаша? Еми, аз лично се страхувам, защото заради глупост и невежество, първо ще се разболеят носещите маска, в което няма никакво съмнение, после ще бъдат заразени и нормалните хора, и накрая като следствие, ще обявят нова карантина и ще се опитат да принудят всички да си шибнат „фреш от ковид 19“, от който, както казахме се опитват да ни предпазят вече половин година. Ужким де. Какъв вирус ще изкарат следващата година, никой не може да каже, но вероятността ваксината „фреш ковид 19“ да се превърне в смъртоносна причина при следващ вирус е толкоз голяма, че аз съм абсолютно убеден, че ако има SARS COV2, предпочитам да се заразя от него, отколкото някаква ваксина, натъпкана с всякакви известни и неизвестни биологични и химически боклуци.

Казвайки „боклуци“, ми идва на ум картинката на клиенти в супермаркетите, натъпкали количките с безалкохолни газирани напитки, бисквитки, чипсове, сладкиши и прочее храни-боклуци, полуфабрикати, тестени изделия, колбаси, зърнени закуски, заради които тия хора не се нуждаят нито от вируси, нито от бактерии, за да се разболеят, но са се набутали в“ предпазна маска“, която няма как да ги предпази от собствената им глупост и слабоволие, нито от съответните сърдечно-съдови болести, предизвиквани от тия храни. А те са абсолютен шампион по причинена смърт в световен мащаб. Но никой не обявява епидемия.

Съществува една пикантна подробност. Почти всички болестни последствия, причинявани от маската предизвикват процеси, които се отчитат от PCR, като положителни и дори да имате и най-незабележимата и минимална вирусна или бактериална инфекция, тая „машина за пандемии“ (Кари Мълис) ще отчете, че сте имали или имате контакт с някакъв вирус, бактерия или бацил. За интересуващите се, тоя „тест“ не прави разлика между активен вирус и неактивен вирус. Този „тест“ не прави разлика между различни видове вируси, не може да каже дали е вирус или бактерия. Отчита един резултат, като „позитивен“, но от какво позитивен не може да каже. Тестът не е бинарен. Той не казва „да“ или „не“, което е задължително за диагностичен инструмент, с който се управлява някаква „световна пандемия“. Така че, да си знаете. И най-малката инфекция, предизвикана от маската може да ви направи: асимптоматични, заразени, заразни, вирусоносители, инфектирани, положителни, случаи и прочее шлагери, които медицинската чалготека ежедневно фабрикува, за да ни натика в ъгъла на нашата човечност.

Спомняте ли си Хераклит, който казва, че всичко тече и всичко се променя, говорейки за това, че не можем да влезем два пъти в една и съща река? Не можем, защото реката тече, а ние се променяме. Така, както тече реката, така и човешкото същество се намира непрестанен, постоянен процес на промяна и обновяване. Всеки миг се изграждат нови клетки, всеки миг нашето тяло, подобно на хераклитовата река тече и се променя и в това е същността на живота. На върха на всички процеси на промяна в човешкото тяло и в основата на живота се намират два много важни процеса – НЕВРОГЕНЕЗАТА и КЛЕТЪЧНАТА РЕГЕНЕРАЦИЯ, като и за двата процеса кислородът е (щях да кажа от изключителна важност, но звучи недостатъчно важно) задължително условие, без което те са некачествени и непълноценни. При неврогенезата се образуват нови неврони, които биват насочени към нуждаещите се центрове, отговорни за поддържането на живота. Клетъчната регенерация поддържа тялото ни живо и ново. Представете си, че всеки пет месеца ние имаме нов черен дроб! Хайде сега си представете, че за две години цялото ни тяло е ново на клетъчно ниво. След продължително носене не маски и двата процеса, които движат живота, протичат в нискокислородна среда, а това си е напълно достатъчно патогенно и ракообразуващо условие. Всички новообразувани неврони, всички нови клетки, при ниски нива на кислород в тялото, са предвидимо и логично нефункционални, непълноценни, канцерогенни и патологични. Да, за месец не може да се забележи вредата от болестното състояние, предизвикано от маската и това е логично, защото организмът се опитва да съхрани живота, да ви запази живи и здрави. Но, повярвайте ми, че природата не може да бъде излъгана и последствията от „болестта на маската“ ще се проявят с опустошителна сила. Ако се замайвате, ако ви боли глава, ако ви прилошава да знаете, че вашият мозък вече е поставен на сериозно изпитание, последствията, от което няма да са никак безобидни, нито краткосрочни. Моето убеждение е, че много хора ще получат опасни физиологични увреждания от дългосрочно носене на маска.

Отправям официално запитване към представителите на медицинската и учителска касти: Вие знаете ли за страховитите опасности от продължителното носене на маски? Разбирате ли, че детският организъм е в най-голяма зависимост от неврогенезата и клетъчната регенерация и задължавайки децата да носят маски, вие ги разболявате?

В първия момент, след на поставяне на маската, при измерване, няма да бъде отчетено понижено ниво на кислород в тялото, но това не бива да ви заблуждава, защото организмът незабавно предприема компенсаторни действия, с цел съхраняване на здравето си. Най-първото, което се случва, е учестено сърдечен ритъм, промяна в кръвното налягане и, убеден съм, множество защитни процеси, които в момента никой не изследва. Тялото ни започва да действа, като при болестно състояние, защото с нахлузване на маската ние поставяме тялото си в състояние на болест. Абсурдно е хората, които са се разболели от белодробно заболяване да бъдат поставяни на командно дишане и интензивно подаване на кислород, а на здравите хора да бъде наложено да дишат вреден и опасен въздух, който със сигурност ще ги разболее, нали? Само съвършено ненормален уми би допуснал, че от маската може да има някаква полза.

От медицинска научна гледна точка няма нито едно доказателство за ефективността на маските, които не намирам сили да нарека „предпазни“. Не само това. За последните четиридесет и пет години не съществува нито едно медицинско, научно доказателство, базирано на изследвания и опити, което да потвърждава защитната функция на маската. Даже напротив.

От социално-психологическа перспектива ситуацията също е много притеснителна. За психологическите последици може да бъде написана отделна статия. Толкова много и разнообразни са последствията от носенето на артикуларния комуникационен изолатор. Дали можете да говорите? Ама разбира се. Само дето трябва да говорите силно, защото вашият глас е незначителен, не се чува, а лицето, което е неотменима част от съзнателната и пълноценна комуникация между разумните и интелигентни същества, остава скрито и невидимо. Трябва да артикулирате забавено, налага се да повтаряте, да намирате начин да компенсирате липсата на лицево-мимична комуникация, да викате или да се примирите, че не ви разбират. Вече не е така лесно да бъдете разбрани. Елементарната способност да общувате вече представлява проблем. Ментален проблем, защото затруднението да ви разбират се пренася върху мисленето ви. Хаосът от трудното общуване се пренася в съзнанието ви. Настъпва объркване и отчаяние, и постепенно започвате да се примирявате с несподелените мисли, мнения, идеи, разсъждения. Всичко това се развива постепенно и почти незабележимо. Нараства вашата неувереност и се увеличава конформизмът. Вашата социална активност е смачкана.

От друга страна, човекът, който носи маска срещу вас вече не е съседът, приятелят или продавачът, с който сте свикнали да си бъбрите. Хехе. Сега той носи маска, вие носите маска. Ролите са съвършено нови. Роли на опасни хора. Двустранната опасност от зараза създава две много тежки състояния – страх и вина. Страх от това, че той може да ви зарази и подмолно чувство за вина, защото съзнавате, че той се страхува от вас. Лицата са скрити и си давате сметка, че го подозирате в болест или, че той ви подозира в болест. Най-мръснишкото е, че тая социална отрова се разпростира между приятели, близки, роднини. По дяволите! Да, това е дяволска работа, защото доверието и любовта, които са в основата на човешкото общуване са се превърнали в страх и вина. Какво общуване, това е разрушена социална връзка и дълго време след премахването на маските, тая асоциална аномалия ще се влачи, затруднявайки нашето общуване.

„И Господ Бог каза: Не е добре за човека да бъде сам“ Битие 2:18. Не, не е добре да бъде сам, защото човек загубва човешкия си образ. Вече не е способен да общува, вече не е богоподобен, неговата човечност е компрометирана и унижена.

Но дори да приемем, че Бог няма нищо общо, къде отива първобитната общност, в основата, на която стои именно общуването? То бива поробено от страха и вината, а общността бива унищожена, опетнена, плашеща, изолираща. Основата на менталната и морална еволюция е подкопана и човешкото същество загубва свята същност.

Вие вече сте потенциална жертва или потенциален убиец. Вашата социална общност е превърната в смъртно поле, в което вие нямате никакви права. Вие зависите от ОНИЯ, които ви заповядват да поставите маската, да махнете маската, да я носите в театъра, да не я носите тук, да я носите там. Тая маска я превърнаха в апарат за контрол над съзнанието ви. Своеволието, което демонстрират трябва да ви научи, че ще правите това, което ви кажат. Ще го правите, когато ви кажат. Ще го правите, както ви кажат. Вие сте подчинени на тия господари. Вашият живот им принадлежи. И ако се чудите на хаоса в техните заповеди, знайте, че това не е хаос. Това е машина, с която манипулират вашето подсъзнание.

От една страна, продължителното носене на парцала създава усещане за опасност, и както се случва в Испания, хората изграждат чувство на страх и затвърждаване на легендата за идиотския вирус. Маската не създава илюзорно чувство на сигурност, а напротив. Носенето на маска създава манипулативно усещане за опасност, която едва ли не може да бъде избегната с някакво глупаво парче плат. Тук всички са в намордник и продължават да мислят, че има вирус. Изгражда се тотално обществено недоверие и страх. От друга страна, мръсниците ви показват ви, че вашето знание, мнение, стойност, свобода, независимост са незначителни. Маската е превърната в социално оръжие срещу най-човешката дейност – общуването, срещу хората, срещу общността. Оръжие срещу човека.

  • Димчо Димов

ПО ТЕМАТА

Турбо-ГЕРБ! Учебник за Първи Клас: “История на Коронавируса“!..

Съдът в Прага отмени заповедта за носене на медицински маски като незаконосъобразна и вредна за здравето на гражданите

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times