За профилактика и стимулиране на лечението на инфекция, предизвикана от коронавирус, пийте хлебна сода (РЕЦЕПТА)

Това препоръчва докторът на биологическите науки Ирина Ермакова. Тя е учен със стаж и напълно обосновано препоръчва хлебна сода като средство за лечение на бактериални и вирусни инфекции

 Содата въздейства благоприятно върху здравето, като алкализира организма, доставя до клетките повече кислород и създава условия за борба с вирусите и възпаленията.

Започва се с половин чаена лъжичка, като постепенно дозата стига до цяла лъжичка. Содата се залива с гореща вода, като лекарствата не се спират.

 

Алкализирайки организма, хлебната сода повишава имунитета, с което се стимулира борбата с коронавируса и други повече или по-малко опасни вируси.

Хлебната сода има много полезни свойства, но главното, което създава условия да се пребори коронавирусът е, че благодарение на нейните асептични свойства тя потиска активността на вредните микроорганизми в организма на човека.

 

Освен че нормализира-киселинно алкалния баланс, содата разрежда кръвта, в резултат на което образуването на тромби се свежда до минимум, което означава намален риск от инфаркт и инсулт; хлебната сода извежда от организма отрови, радиоактивни изотопи, тежки метали, отстранява излишната течност от тялото, стимулира разтварянето на уратни, цистинови и оксалатни камъни в бъбреците и жлъчния мехур, подмладява клетките на тъканите, премахва отложенията в ставите, потиска онкологичните процеси, засилва защитните сили на организма. Всичките тези свойства на хлебната сода помагат и в борбата с коронавируса.

 

Рецепта за суха кашлица и тревожни състояния

 

В една чаша горещо мляко се разтварят 15 грама мед и една щипка хлебна сода. Изпива се преди сън. Сухата кашлица се овлажнява и се извежда от организма.

Болки в гърлото

Три пъти на ден се прави се гаргара с разтвор от топла вода, хлебна сода и сол – по пет грама, и три капки йод.

При хрема

3-4 грама хлебна сода се смесват с две чаени лъжички топла вода. С помощта на пипета приготвеният разтвор се капва във всяка ноздра – по 2-3 капки.

При тахикардия

Приготвя се коктейл от половин чаена лъжичка сода бикарбонат и една трета чаша топла вода.

 

В древността на хлебната сода приписвали божествен произход, тъй като тя се оказала уникално вещество, значението на което трудно може да се оцени. Смятали я за достъпен продукт, който боговете са дали на хората в изобилие, за да могат да се лекуват от най-тежките заболявания.

Според учението “Жива етика” същността на содата е близка до огъня. Тя помага да се поддържа баланс в горенето и успокоява възбудените центрове в организма. Теософите наричали естествените содови полета „пепел от Великия пожар”.

От нашите книги ще научите най-новите научни доказателства за лечебната сила на хлебната сода и много практични рецепти, полезни за вашето здраве. Ще научите за методиките на някои големи учени в лечението и профилактиката с хлебна сода.

Учителите в древността наричали содата не само „пепел от Божествения огън”, но и “щит срещу разрухата на тъмата”.

 

СОДАТА Е ИСТИНСКИ ЕЛЕКСИР ЗА:

1. Профилактика и лечение на рак;

2. Лечение на алкохолизъм;

3. Отказване от пушене;

4. Лечение на всички видове наркомании и токсикомании;

5. Извежда от организма олово, кадмий, живак, талий, барий, бисмут и други тежки метали;

6. Извежда радиоактивните изотопи от организма;

7. Алкализира и разтваря всички вредни отложения в ставите, гръбначния стълб, камъните в черния дроб, бъбреците и жлъчния мехур;

8. Очиства организма от отровни вещества, които той произвежда при раздразнение, злоба, ненавист, завист, съмнение, недоволство и други вредни чувства и мисли на човека.

АКО ИСКАТЕ ДА НАУЧИТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ТОВА ОБИКНОВЕНО И ЕВТИНО ЛЕЧЕБНО СРЕДСТВО, ТЪРСЕТЕ КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО „РАСПЕР“ – „ХЛЕБНАТА СОДА: ПЕПЕЛ ОТ БОЖЕСТВЕНИЯ ОГЪН“ И „ОЩЕ ЗА ХЛЕБНАТА СОДА И ЛЕЧЕНИЕТО НА РАК“

В ПЕРИОДА ОТ 29 МАРТ ДО 13 АПРИЛ МОЖЕТЕ ДА КУПИТЕ КНИГИТЕ НА ПОЛОВИН ЦЕНА. ПОРЪЧАЙТЕ НА ТЕЛЕФОН: 0887490238 ИЛИ КАТО ПОПЪЛНИТЕ ФОРМАТА В ОНЛАЙН КНИЖАРНИЦАТА КУПИ.

11 лекари с пробиви срещу рака убити и отвлечени

Последно от СВЯТ

Калифорния фалира!

Калифорния фалира! Щатът е един от първите в Америка, който официално декларира, че отказва да плати