Зеленият дигитален сертификат, финансовият преврат и глобалната агенда в ЕС

Сента Дюпоа (Senta Depuydt) интервюира Катрин Остин Фитс и Валери Бюго (Valérie Bugault)

Докато въпросът дали пандемията би служила на глобален дневен ред беше смятан за немислим и конспираторски само преди година, сега той открито се обсъжда като „прекрасна възможност“ за „голямо нулиране“, водено от съвместните усилия на ООН и Световния икономически форум (СИФ).

Това нулиране, наречено още „4-та индустриална революция“, има за цел да доведе нашия свят до централизирано и дигитално общество, контролирано от изкуствен интелект и да постигне целите на устойчивото развитие (Агенда 2030), опаковани в зелена „екологична“ сделка.

Самият Клаус Шваб, основателят на СИФ в Давос, заяви, че „това трябва да доведе до сливане на нашата физическа, дигитална и биологична идентичност“, с други думи осъществява трансхуманистката мечта на глобалния ЕЛит. За да постигнат целите за „тяхното“ по-добро общество, първо трябва да инсталират пълна система за наблюдение, която да контролира човечеството. Тук идват зеленият паспорт и финансовото нулиране.

Сента Дюпоа, журналист на свободна практика от Белгия и президент на европейския клон на организацията Children’s Health Defense, обсъжда зеления паспорт (дигиталния здравен сертификат) с две необикновени жени – Катрин Остин Фитс и Валери Бюго.

Катрин Остин Фитс е финансов анализатор и инвестиционна съветничка, която е описала американските и международни измами във финансови и правителствени институции, докато е била помощник-секретар в Департамента на жилищното строителство и градското развитие на правителството на САЩ. Катрин подробно описва световната програма за управление и пари в известните си Solari Reports, на уебсайта си и в много видеоклипове и в момента ни предупреждава за тоталитарния стремеж на това не толкова „велико“ нулиране.

Валери Бюго е от Франция. Тя е доктор по право от Парижкия университет и е работила като фискален адвокат, преди да се съсредоточи върху геополитическия анализ на нашата валутна система, разбира се с перспектива за националните и международните политики.

Днес обсъждаме следните три въпроса:

1. Как програмата за реагиране на пандемията е свързана с финансово нулиране, управлявано от централните банки?

2. Как Зеленият паспорт е инструмент за поемане на контрола над хората както на индивидуално, така и на ниво държава?

3. И какво можем да направим, за да променим това?

Сента Дюпоа: Първо, и трите имаме нещо общо: всички знаехме, че голямата криза и Голямото нулиране предстоят за 2020 г. Дори мислех, че ще бъде обявена голямата пандемия в началото на предизборната кампания в САЩ. Това беше логично, гледайки напъна за глобална ваксинация, използвайки аргументите на агендата на Глобалната здравна сигурност за „заплаха за здравето“ да потъпкат конституционните права по цялата планета. Катрин и Валери и двете видяхте, че това идва от пълния провал на настоящата икономическа система и финансовия балон, водещ до „края на валутите“ и плановете за международен икономически преврат със система за криптовалута, управлявана от централните банки.

Валери Бюго: Да, настоящата икономическа система, основана на създаването на дълг, позволи на централните банкери да ограбят парите на нашата нация със съучастието на нашите правителства. Това се управлява от банкерите на Лондонското Сити, а също и от Федералния резерв в САЩ. Настоящата тенденция е да се инсталира централизирана дигитална валута, контролирана от Европейската централна банка, и да се наложат техните политики още повече върху нашите държави.

Франция, Германия и Италия и техните държавни лидери, особено Макрон и Меркел, приемат техните поръчки директно от този финансов глобалистичен ЕЛит. Макрон е бивш банкер на Ротшилд, а Марио Драги, новият министър-председател на Италия, е бившият директор на Европейската централна банка [2011-2019].

Сента Дюпоа: В ЕС бяха предприети различни стъпки в посока на това „глобално нулиране“ като отговор на пандемията. През април рамката за ускорен достъп до инструменти за борба с COVID-19 или ACT-ускорителя (Access to COVID-19 Tools Accelerater), предложен от СЗО (who.int/initiatives/act-accelerator), ЕС (ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/IP_20_1581), Франция и фондация „Бил и Мелинда Гейтс“, беше гласуван от парламента на ЕС и даде „специални правомощия“ на Европейската комисия, за да ускори законодателството и финансирането на ваксините за COVID-19 и дигиталните решения. Това им позволи да дадат отмяна на оценката на риска от регламента за ГМО за ваксините за COVID-19 (eu-issues/six-associations-seek-annulment-of-the-eu-regulation-on-gmo-covid-19-vaccines) и да подпишат договори с нулева отговорност и нулева прозрачност с производителите на ваксини. Освен това Европейския съвет упълномощи ЕК да даде огромен заем на капиталовите пазари за план за възстановяване на стойност 750 млрд. евро, наречен „ЕС от следващо поколение“ (Nextgeneration EU) от името на държавите-членки. Заемът идва с условия за дигитални и „зелени“ политики и с намерението на ЕС да започне да получава подходящи ресурси и пряка данъчна сила върху гражданите или бизнеса на Съюза. Паралелно с това Европейската централна банка започна да се подготвя за дигитално евро (ecb.europa.eu/pub/pdf/other/Report_on_a_digital_euro pdf).

Валери Бюго: Абсолютно, но от друга страна в Германия нараства движението на съпротивата. Мнозина си спомнят какво се е случило при Ваймарския режим, когато подобно печатане на пари провокира неконтролируема инфлация и голям икономически колапс, който накрая води до възхода на нацизма. Редица германски индустриалци не искат историята да се повтаря и те се борят с този глобален преврат на ниво институции на ЕС. Съдът в Карлсруе блокира одобрението на заема „Nextgeneration EU“ от 750 млрд. (consilium.europa.eu/en/infographics/ngeu-covid-19-recovery-package), като заяви, че е противоконституционен. И около дузина други държави все още не са го ратифицирали, така че все още има поле за действие и възможност за блокиране или поне забавяне на този ход. На теория те се нуждаят от единодушно одобрение от всички държави-членки. Сега те се забавят с плащането на ваксините и програмите за подкрепа.

За съжаление не виждаме същото във Франция, хората все още мислят, че ще получат пари за подкрепа от правителството, а също така обсъждат въвеждането на система за универсален доход. Те нямат същото съзнание като германците, те не осъзнават, че ще трябва да платят за този огромен дълг, по един или друг начин.

Катрин Остин Фитс: Виждали сме същите тактики, използвани в САЩ, където федералното правителство създава дълг за щатите и залива страната с долари, докато Федералният резерв работи за внедряване на система за дигитална валута.

Зеленият паспорт (Зеленият дигитален сертификат) всъщност е свързан с това да имаш начин да контролираш хората и да създадеш пряко тоталитарно управление на човечеството. Разбира се, парите са перфектен инструмент за налагане на всичко. Система с пряк контрол, при което вече няма да има нужда от банки, полиция или съдилища. Това всъщност вече се случва в Китай, например, с тяхната „социална кредитна система“, при която начинът, по който се държите или това, което казвате, обуславя достъпа ви до пътуване или до закупуване на определени стоки или капацитет за получаване на заем и т.н.

На глобално ниво това е Агенда ID2020, която свързва самоличността, данните за акаунта, здравните данни и системата за проследяване за постоянно наблюдение на всеки индивид 24/7.

Забележка: Понастоящем това се прилага в Индия със системата Aadhar, използвана за дигитално банкиране, която сега съхранява и записи за ваксинации. И докато някои политици от ЕС „предупредиха“ срещу евентуална загуба на основните свободи, когато обсъждаха зеления паспорт публично или в социалните медии, в същото време одобриха бързото му проследяване. (например, Гай Верхофстад).

Сента Дюпоа: Информацията, която имаме от вътрешни лица от ЕС, потвърждава притесненията ни относно последиците от Зеления паспорт. Очевидно Съветът на ЕС и ЕК се стремят да наложат ваксините за COVID-19 на цялото европейско население до 2023 г. След приемането на Зеления дигитален сертификат останалите „опции“ като pcr тест и доказателство за имунитет, сега предполагаемото „зачитане“ на индивидуалните права на неваксинираните ще бъдат премахнато, вероятно с делегиран акт. Всеки би получил иРНК ваксини веднъж или два пъти годишно и разбира се, това би засилило използването на Зеления паспорт.

Катрин Остин Фитс: Трябва да знаем какво има в тези флакони. Ще трябва да вземем проби от ваксините за COVID-19 от цял свят, да създадем хранилище и да ги анализираме, за да видим какво има в тях. Главният учен на Модерна открито заяви, че ваксините им „хакват софтуера на живота“ и той сравнява инжектирането на тяхната иРНК технология с изтеглянето на нова операционна система в компютър. В останалото не знаем дали вкарват някакъв чип, но пък и нямаме гаранция, че не го правят. Преди няколко години италиански екип извърши независим анализ на няколко ваксини и откри много наночастици, които не трябваше да бъдат там. Трябва да зададем тези въпроси.

Сента Дюпоа: Това беше работата на Гати и Монтанари от нанодиагностика с мощен електронен микроскоп. Те идентифицираха наночастици от метален произход в различни ваксини по време на разследване, възникнало след смъртта на италиански военен персонал, изпратен на мисия в чужбина (medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.pdf). Резултатите от тях показват токсичността, свързана с тези наночастици и повишен риск от рак и смърт. Това се различава от полиетилен гликоловите (PEG) наночастици, използвани във ваксините за COVID-19 като „платформи“ за доставяне на генетичните кодове на иРНК вътре в човешките клетки. И двете могат да навредят и да навредят на нашите клетки, но PEG наночастиците с „липидно покритие“ и ваксините за COVID-19 също трябва да бъдат анализирани с други инструменти, различни от електронен микроскоп, например те биха могли да бъдат подложени на дълбоко геномно секвениране от следващо поколение.

Забележка: В скорошно предаване на NBC, „60 минути“, Мат Хепбърн пенсиониран полковник от военната програма на DARPA обясни, че мислят да използват микрочип, който да се вкара под кожата, за да открие „химични реакции в тялото и да сигнализира за ранни признаци на COVID-19 [бел. прев. – в оригиналния текст е посочен и линк към предаването, но цензурата на Фейсбук го блокира]. Според него се използва гел, подобен на тъкан, който постоянно наблюдава и тества кръвта на индивида. За разлика от други ваксини, ваксините за COVID-19 или по-скоро инжекциите на операция Warp Speed са проектирани като военна операция, управлявана от DARPA, най-вече извън контрола на американските здравни служби и не отговарят на изискванията на Закона за свобода на информацията (FOIA).

Сента Дюпоа: Почти невъзможно е да се получи независим анализ на ваксините. Протоколът, разработен от Министерството на отбраната и Интерпол, изисква да се съберат всички празни флакони и да се съхраняват в заключен контейнер след употреба. В родната ми Белгия хората дори нямат право да питат каква ваксина ще получат. Как изобщо можете да споменете за информирано съгласие? Как съобщавате за вредите от ваксината? Как бихте получили нещо от застраховка? Това е невероятно.

Валери Бюго: В момента те все още не са готови с технологията да внедрят това дигитално наблюдение в централизирана система за контрол, но хората трябва да са наясно с всички различни експерименти, които се правят върху тях на всички нива – телесно, социално, икономическо. Криптовалутата е експеримент, иРНК ваксини са друг експеримент и комбинирането им заедно е отново нов експеримент.

Забележка: Поразително е, че IBM работи с Moderna, за да създаде дигитална здравна карта (2021-03-04-Moderna-and-IBM-Plan-to-Collaborate-on-COVID-19-Vaccine-Supply-Chain-and-Distribution-Data-Sharing). По време на Втората световна война IBM отговаряше за създаването на индивидуални идентификационни записи, включващи данни за здравето, расата и др. Компанията организира дискриминацията на здрави „съществени“ хора от ненормални, слаби индивиди и по-късно евреите, които да бъдат „неутрализирани“ (гледайте интервютата на Вера Шарав и Наоми Улф „Обратният билет за фашизма“ (videos/naomi-wolf-at-the-german-corona-investigation-committee).

Alphabet, компанията, която финансира Google, също финансира разработването на ваксини. В Израел Пфайзер се договори да има достъп до всички данни за ваксинацията (israel-reveals-what-patient-s-data-it-gives-pfizer-as-part-of-covid-vaccine-deal). В Европа Майкрософт ще управлява „центрове за здравни данни“, централизиращи националните здравни досиета. Microsoft също така кандидатства за патент, свързващ сигнали за биологична и физическа активност със система за криптовалута. При дистопичен сценарий алгоритъмът, наложен от Гейтс и неговата клика от „филантропи“, може например, да контролира как да възнаграждава или санкционира трудова дейност, употребата на упойващи вещества или лекарства, честотата или разстоянието или вида на физическия контакт с други хора и при това денонощно, дори у дома.

Ако обезлюдяването е на дневен ред, това със сигурност би улеснило този глобален преврат, защото все още се нуждае от огромна инфраструктура, за да постави всичко това на място и ще бъде по-лесно, ако има по-малко хора, които да контролират. Тук трябва да попитате кой прави всичко това. Казвам, че трябва да погледнете онези, които управляват морския транспорт и пътищата на икономическите потоци. Отново можем да мислим за Лондонското сити. Въпреки че, както Катрин също посочи в докладите си, това вече се разпростира върху контрола върху космоса и сателитните мрежи за дигитална комуникация. Тук имаме известна битка между САЩ и Китай.

Катрин Остин Фитс: Когато проследявате кой всъщност стои зад всички тези инициативи, можете да видите, че винаги има едни и същи лица. Имаше интересно видео, наречено Monopoly – Follow The Money за Голямото нулиране, направено от холандски екип. Те разгледаха как шепа големи корпорации доминират във всеки аспект от нашия живот – храни, технологични продукти, енергетика, фармация, транспорт, новинарски корпорации, банки и т.н. Всички те водят до същите гигантски инвестиционни компании като Vanguard, Blackrock, Warren Buffet или фондация „Гейтс“. Така че по някакъв начин те вече притежават всичко, но сега искат да направят една крачка по-напред и също така да поемат постоянен контрол над живота ни. Така те създават проблеми, осигуряват решения и променят правилата.

Сента Дюпоа: И така, какво можем да направим, за да ги спрем?

Валери Бюго: Мисля, че в момента има прозорец от възможности. Те трябва да натискат всичко много бързо, но са забавени от различни форми на съпротива, които вероятно не са очаквали. В Русия и Китай има сериозен отпор. Тези правителства са инфилтрирани от глобалната елитна мрежа и например, хора като Джак Ма, който притежава Али Баба (китайския Амазон), се присъединяват към тях, но част от тях също се съпротивляват. И в двете страни се случва една и съща битка между глобалисти и националисти. Това вероятно е причината администрацията на Байдън да настоява за нещата в района на Донбас и за възможна война между Украйна и Русия.

В Европа програмата за ваксинация се проваля, приемането е ниско и бавно в различните страни, хората не вярват на ваксините, имате проблеми с Астра Зенека и т.н. И фактът, че съдът в Карлсруе се противопоставя на ратифицирането на заема от ЕС е огромен. Ако други държави биха последвали това, то ще бъде голям удар върху плана на ЕЛита. Това решение беше прокарано от ядрото на германската икономика, националните индустрии, бизнеса и местните банки, които осъзнават докъде води това – все повече и повече дългове. Те трябва да дадат пример. Също така в Южна Европа населението е в критична ситуация, в Италия или Гърция хората вече не могат да издържат семействата си. Не могат да чакат още дълго, ние сме на ръба на граждански войни. Държавите и институциите на ЕС могат да се сринат.

Сента Дюпоа: Да, но институциите на ЕС и ООН ще се опитат да се възползват от възможността да установят централно управление на ЕС. Европейската комисия обсъжда предложение за „Европейски здравен съюз“, който да има „общ отговор на заплахите за здравето“ (europa.eu/strategy/priorities-2019-2024/promoting-our-european-way-life/european-health-union_en). ООН, СЗО и ЕС обвиняват „егоистичното“ поведение на различните нации и липсата на координация между европейските държави-членки, за да обяснят настоящото бедствие. Затова те искат да централизират препоръки като маски, локдауни, социално дистанциране, системи за наблюдение, програми за ваксинация и искат това да бъде обвързващо за страните членки. Те също така искат нова европейска агенция, наречена Health Emergency Response Agency (HERA) (europa.eu/commission/presscorner/detail/en/QANDA), и възможност за прилагане на правомощия, може би с нещо като европейска „санитарна полиция“. Другата стъпка в централния контрол е призивът на Чарлз Мишел, председател на Европейския съвет и световните лидери да разработят пандемични договори, за да „хармонизират мерките“ на международно ниво под управлението на ООН и СЗО (news.un.org/en/story/2021/03).

(Чарлз Мишел започна своята политическа кариера като кмет на малкия белгийски град Вавр, седалището на „ваксините ГлаксоСмитКлайн“, един от най-големите обекти за производство на ваксини на планетата).

А в Германия Ангела Меркел сега се опитва да централизира властта в ръцете на федералното правителство, като иска отнемане на автономията на различните провинции. Това е близо до случилото се преди войната, същите механизми. Така че наистина сме в средата на тази битка за демокрация срещу централизираната власт.

Катрин Остин Фитс: Трябва да децентрализираме. Хората трябва да си върнат парите, да ги извадят от големите банки. Избягвайте световните банки, избягвайте глобалните банкери. Ако сте на вечеря с главния изпълнителен директор на Джей Пи Морган Чейс, станете и напуснете масата! Имах няколко инвеститори, които се преместиха заедно в по-малки банки, което изглежда надеждно.

Другото важно нещо е да инвестирате в икономика, която поддържа живота. Подкрепете местното производство на храни, водоснабдяване и енергоснабдяване, ресторанти, предприятия, иновативни технологии, здравеопазване. Възстановете общността си и възстановете големите корпорации. Ние също трябва да продължим да използваме пари, криптосистемата не е безопасна.

И друг голям проблем е данъчното облагане. Нашите данъци се използват, за да ни фалират, не можем да продължаваме по-нататък така.

Валери Бюго: Написах изцяло ново предложение за реформа на фискалната система и с удоволствие ще го споделя и обсъдя с вас. Но според мен основният въпрос е контролът върху създаването на пари. Трябва да имаме граждански контрол над това. Със сигурност знаете, че Джон Ф. Кенеди се опита да промени това и да върне контрола върху създаването на пари в ръцете на Конгреса, подписвайки Изпълнителна заповед 11110 малко преди убийството му.

Катрин Остин Фитс: Разбира се, да се върнем към основите. Това е, което обсъдихме и в Базел, другият финансов капитал, домакин на Банката за международни разплащания, „банката на централните банки“. Имахме среща с няколко групи и експерти по този въпрос и Световният алианс за свобода дори реши да включи това в своята харта за правата на човека като „свобода от принудителни и експлоататорски кредитни системи“ (worldfreedomalliance/Handbook_No_1_March_2021 pdf).

Някои нови политически партии като JFK21 в Дания също приемат това като основен въпрос.

Валери Бюго: Според мен изборите и политическите партии не работят, те не променят нищо.

Проблемът е липсата на реален демократичен надзор в политическата организация. Представителството в нашата Парламентарна асамблея и сегашното „разделяне на властта“ просто не го позволяват. Той е проектиран като измама от самото начало, като взима по-лошото и от британската, и от френската системи, за да позволи на банките да запазят контрол над нещата, като същевременно дават илюзия за демокрация на хората.

Сента Дюпоа: Имате предвид движението Gilets Jaunes или Жълтите жилетки и Referendum d’Initiative Citoyenne, което има за цел да пренапише конституцията и да има реална форма на демокрация. Вярно е, че в момента няма начин да санкционираме избрани членове, които предават своите избиратели и просто се измъкват, като правят обратното на това, което са обещали. Същото е и за хората на публична длъжност.

Катрин Остин Фитс: Да, тъкмо обсъждахме въпроса за отговорността на предишна среща днес. Как можем да накараме отговорните лица да вземат решения? Да се върнем на зеления паспорт, виждаме, че граждани, политици, лекари, учени (например Covid4ethics) цяла част от гражданското общество сега са готови да се изправят пред хората с последствията от техните решения. Така че някои изпращат известия за отговорност с препоръчана поща до членовете на Европейския парламент и други политици, за да ги предупредят, че ако хората умрат от ваксините, те могат да носят лична отговорност и да бъдат преследвани за гражданско и наказателно обезщетение за непозволено увреждане.

Сента Дюпоа: Това обещава вълнуващи събития и е свързано с инициативите на Райнер Фюелмих, германският адвокат, който ръководи „разследващата комисия по въпросите за COVID-19“. Той стартира международна правна офанзива с адвокати от цял свят, за да започне съдебни дела и да изгради досиета на отговорните хора за „Нюрнбергските процеси след COVID“. Как да реформираме нашата политическа система и да накараме хората да бъдат отговорни? Ами мисля, че това са идеални въпроси за следващите ни интервюта!

Катрин Остин Фитс: Да, това наистина е дискусията, която трябва да водим навсякъде в момента.

Сента Дюпоа: Абсолютно! Благодаря ви много Катрин и Валери, очаквам с нетърпение нашите по-нататъшни дискусии.

Сайтът на Катрин Остин Фитс: solarireport.com
Сайтът на Валери Бюго: valeriebugautl.fr
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ПО ТЕМАТА

Експерименталките за С0VID-19 са незаконни! Нарушават европейското законодателство

 

ПЛАНдемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред

 

Много хора си мислеха, че могат да останат по средата на пътя и сега това, което е ясно, е, че трябва да вървиш с култа, или трябва да вървиш с ИСТИНАТА. Пътят по средата го няма и така всеки трябва да избере кой път иска.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Английската дума «agenda» [агендата/адженда] се превежда като «дневен ред». «AGENDA 21» е «Дневен ред 21» или понякога по-прикрито «План за действие в 21 век»

 

ВИДЕО: Израел планира да чипира населението си (ОБНОВЕНА) Израел ще сканира генетично жигосания добитък

• COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)
• ID = Identity (Документ за самоличност)
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект)

Те искат децата ви, защото само така могат да наложат новата финансова система (ВИДЕО – БГ СУБ)

Договорът за вечна пандемия и трансхуманизъм на СЗО и извънредното положение като новото нормално (ВИДЕА – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница