Златната треска за вaкcини и уличаващия запис за ивepмeктинa

Корупцията в медицината, описана подробно в новата книга (The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health (Children’s Health Defense) Hardcover – November 16, 2021) на американския адвокат Робърт Ф. Кенеди-младши, не е нещо ново.

Преди години един от водещите специалисти по ракови заболявания в Обединеното кралство ми разказа как е бил изнудван от Имперския фонд за изследване на рака (ICRF) да запази мълчание по отношение на измамно проучване, спонсорирано от фонда.

Публикувано в Lancet, проучването показва, че пациентите, лекувани по холистичен начин в Центъра за помощ при ракови заболявания в Бристол (http://www.bristolcancerhelp.org/), са се справили по-зле от тези, които са били подложени само на ортодоксално лечение. Това беше научен боклук, целящ да дискредитира благотворителната организация, чиято дейност придоби известност.

Специалистът е бил възмутен, когато се е запознал с проучването, и е заявил на Имперския фонд за изследване на рака, че възнамерява да оспори резултатите от него на предстояща пресконференция. Малко след това му се обажда високопоставен служител, за да му каже, че ако го направи, звеното му ще загуби цялата си субсидия от фонда, което означава, че ще трябва да затвори.

Консултира се с декана на своя медицински факултет и се съгласява да не ходи. Оттогава се тревожи дали е взел правилното решение.

За щастие центърът за помощ се възстановява след атаката и работата му е трансформираща в насърчаване на подходи за лечение на рак, които се грижат за общото благосъстояние на пациента, както и за диагностицирането и лечението на симптомите.

Както обаче подробно описва Кенеди, днес корупцията в медицината е толкова широко разпространена, че застрашава живота и благосъстоянието на всички ни.

Ярък пример за това е отговорът от миналата седмица на доклад (Vaccine ‘dramatically’ increases heart risk, says new study) от САЩ, според който много пациенти, получили ваксините за COVID на Pfizer и Moderna, показват признаци на повишен риск от сърдечен удар.

Д-р Асем Малхотра, консултант от Националната здравна служба, заяви пред GB News (Covid: Report reveals increase in risk of heart attack following the mRNA COVID vaccine), че негов колега от Великобритания, специалист по кардиология, е открил подобни резултати, но не е бил готов да ги публикува поради страх от последиците. „Те няма да публикуват резултатите си, защото се притесняват да не загубят парите за изследвания“, казва Малхотра.

По-късно той заяви пред радио LBC (Dr Aseem Malhotra: THE VACCINE PLAYS A SIGNIFICANT ROLE… IN DEATH!), че с него са се свързали още няколко души, които са изразили безпокойство относно констатациите.

Един от тях беше изтъкнат консултант кардиолог, здрав и в добра форма, без предишни сърдечни проблеми. „Той ми съобщи, че в рамките на 10 дни след като е получил втората доза от инжекцията на Пфайзер, е получил инфаркт – съсирек в лявата предна низходяща артерия, най-важната артерия в сърцето. За щастие, той оцеля и сега е добре.“

Малхотра добавя, че собственият му баща, общопрактикуващ лекар, е починал от сърдечен удар през юли.

Той каза:

„Това беше 73-годишен мъж, който по време на локдауна се хранеше много здравословно – отчасти защото слушаше сина си, който се бори срещу затлъстяването – но също така всеки ден изминаваше 10 000-15 000 крачки. И така, много здрав и активен.
Неочаквано получава сърдечен удар с болки в гърдите. Не разбирах какво се е случило. При аутопсията е установено 90% запушване. Това, което установих много ясно, знаейки всичко за историята на баща ми, е, че той е имал бърза прогресия на коронарна болест.
Нека да не кажем просто, че това може да е от ваксината. До момента, в който данните му станаха достъпни, свеждах всичко до стреса по време на пандемията и загубата на майка ми преди три години. Значи е бил болен, стресиран, живял е сам в пандемията… това също може да е било фактор. Но сега, когато са налице тези данни, се опасявам, че ваксината може да е изиграла значителна роля.“
Радващо е да чуем лекари, които споделят своите опасения по този начин, но книгата на Кенеди показва богатите стимули, които мнозина получават, за да подкрепят „златната треска“ за ваксини – и да не правят нищо, за да й попречат.

Той пише например, че в началото на пандемията д-р Антъни Фаучи, ръководител на американското правителство в областта на COVID, „е използвал крайно неточни модели, които са надценили смъртността в САЩ с 525%“.

Авторът е Нийл Фъргюсън от Имперския колеж в Лондон, а финансирането е от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ в размер на 148.8 млн. долара. „Д-р Фаучи използваше този модел като оправдание за неговите локдауни“, казва Кенеди в книгата си.

Бил Гейтс е основният инвеститор в много от новите ваксини за COVID, добавя Кенеди, а Фаучи се застъпва за ваксина (Moderna), от която неговата агенция и служители очакват доходоносен резултат.

Кенеди описва многобройни проучвания за защитната сила на евтиното, отдавна утвърдено лекарство ивермектин в борбата с COVID и оценки за стотици хиляди загубени животи в резултат на потискането на употребата му.

Съгласно законодателството на САЩ ваксините за COVID не биха могли да получат спешно одобрение, ако беше признато наличието на ефективни методи за лечение на болестта.

Книгата включва вълнуващ разказ за размяната на мнения през януари миналата година между д-р Тес Лори, директор на консултантската фирма Evidence-based Medicine Consultancy в Бат, Англия, и д-р Андрю Хил, автор на благоприятен анализ на проучванията с ивермектин.

Впоследствие той направи „съкрушителен“ обрат по въпроса, като заяви, че стойността на проучванията е „с ниска степен на сигурност“ и че са необходими повече проучвания.

Лори се опитва да убеди Хил да участва и да бъде съавтор на незабавен преглед на всички публикувани изследвания на ивермектина в медицинската литература, който да бъде извършен от известната мрежа „Кохрейн“, която използва хиляди доброволци, за да изготвя висококачествени и независими препоръки за лечение.

„Това беше вълнуваща възможност“, пише Кенеди. „При нормални обстоятелства Хил би трябвало да се възползва от този шанс да бъде водещ автор на някои от най-престижните изследователи в света. Въпреки това той не се ангажира с нищо.“

Кенеди пише в книгата си:

„На следващата седмица тя отново се свързва с Хил, този път чрез Zoom. Разговорът в Zoom беше записан.
Д-р Лори поиска от Хил да обясни обратния си завой по отношение на ивермектина, който според собствения му анализ е изключително ефективен. „Как можахте да го направите?“ – попита тя учтиво. „Причинявате непоправима вреда.“ Хил обяснява, че е бил в „сложна ситуация“, защото спонсорите му са оказали натиск върху него. Хил е вирусолог от Ливърпулския университет, който служи като съветник на Бил Гейтс и фондация „Клинтън“. Той казва, че неговият спонсор е Unitaid.
Unitaid е квазиправителствена застъпническа организация, финансирана от фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и няколко държави – Франция, Обединеното кралство, Норвегия, Бразилия, Испания, Република Корея и Чили – с цел да лобира пред правителствата да финансират закупуването на медикаменти от фармацевтични мултинационални компании за разпределяне сред бедните африканци.
Изглежда, че основната й цел е да защитава патентите и правата на интелектуална собственост на фармацевтичните компании – което, както ще видим, е приоритетна страст на Бил Гейтс – и да гарантира тяхното бързо и пълно заплащане. Около 63% от финансирането й идва от допълнителен данък върху самолетните билети.
Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ заема място в борда на директорите и председателства Изпълнителния комитет на Unitaid, а от 2005 г. насам тя е предоставила на Unitaid 150 милиона долара. Различни финансирани от Гейтс заместващи и подставени организации също допринасят, както и фармацевтичната индустрия.
Фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ и Гейтс лично притежават големи дялове в много от фармацевтичните компании, които печелят от тази бумащина. Гейтс също така използва Unitaid за финансиране на корумпирана наука от опитомени и компрометирани изследователи като Хил, които легитимират неговите политически директиви към СЗО.
Четири дни преди публикуването на проучването на Хил, Unitaid предоставя 40 милиона долара на работодателя на Андрю Хил – Университета в Ливърпул. Хил, доктор на науките, признава, че спонсорите са го притискали, за да повлияят на заключението му. Когато д-р Лори го пита кой се опитва да му повлияе, Хил казал: „Искам да кажа, аз, мисля, че съм в много деликатна позиция тук…““

ЕТО СТЕНОГРАМАТА ОТ РАЗГОВОРА МЕЖДУ ЛОРИ И ХИЛ

Лори: Много хора са в деликатно положение, в болница, в интензивно отделение, където умират, и имат нужда от това лекарство.

Хил: Ами…

Лори: Това е, което не разбирам, защото вие не сте лекар. Не виждате хора да умират всеки ден. А това лекарство предотвратява смъртните случаи с 80 процента. Така че 80% от хората, които умират днес, не трябва да умират, защото има ивермектин.

Хил: Както казах, има много различни мнения по този въпрос. Както казах, някои хора просто…

Лори: Ние разглеждаме данните, няма значение какво казват другите. Ние сме тези, на които е възложено да прегледат данните и да уверят всички, че това евтино и ефективно лечение ще спаси човешки живот. Ясно е. Не е нужно да казвате: „Еди кой си казва това, а еди кой си казва онова“. Абсолютно кристално ясно е. Можем да спасим човешки живот още днес. Ако успеем да накараме правителството да купи ивермектин.

Хил: Е, не мисля, че е толкова просто, защото имате изпитания…

Лори: Това е толкова просто. Не е нужно да чакаме проучвания… вече имаме достатъчно доказателства, които показват, че ивермектинът спасява животи, предотвратява хоспитализациите. Това спестява на клиничния персонал да ходи на работа всеки ден и да бъде изложен на риск. И честно казано, шокирана съм от това, че не поемате отговорност за това решение.
И все още не сте ми казали кой ви влияе? Кой ви дава това мнение? Защото продължавате да твърдите, че сте в деликатна позиция. Оценявам, че сте в деликатна позиция, ако ви плащат за нещо и ви казват [да подкрепите] определен разказ… това е деликатна позиция.
И тогава трябва да решите дали да приемете това плащане? Защото в действителност [вие] виждате, че вашите погрешни заключения ще навредят на хората. Затова може би трябва да кажете: „Няма да ми се плаща за това“.
Мога да видя доказателствата и ще се присъединя към екипа на „Кохрейн“ като доброволец, както всички в екипа на „Кохрейн“ са доброволци. Никой не получава заплащане за тази работа.

Хил: Мисля, че в основата си стигаме до едно и също заключение относно ползата за оцеляването. И двамата откриваме значителен ефект върху преживяемостта.

Лори: Не, оценявам доказателствата си. Казвам, че съм сигурна в тези доказателства. Казвам, че съм абсолютно сигурна, че предотвратява смъртните случаи. Нищо не е толкова ефективно, колкото това лечение. Каква е вашата неохота? Чие е това заключение?

Хил отново се оплаква, че външни лица му влияят.

Лори: Продължавате да говорите за други хора. Сякаш не се доверявате на себе си. Ако се доверявахте на себе си, щяхте да знаете, че сте допуснали грешка и трябва да я поправите, защото в сърцето си знаете, че това лечение предотвратява смърт.

Хил: Е, знам, знам със сигурност, че данните в момента няма да доведат до одобряване на медикамента.

Лори: Но, Анди – знам, че това ще излезе наяве. Ще се окаже, че е имало всички тези пречки истината да бъде съобщена на обществеността и да бъдат представени доказателства. Така че, моля ви, това е вашата възможност просто да признаете [истината] във вашия преглед, да промените заключенията си и да се присъедините към този преглед на „Кохрейн“, който ще бъде окончателен. Прегледът ще бъде този, който ще покаже доказателствата и ще даде доказателство. Това беше консенсусът на срещата в сряда вечерта с участието на 20 експерта.

Хил протестира, че Националните институти по здравеопазване на САЩ (NIH) няма да се съгласят да препоръчат ивермектина.

Лори: Да, защото Националните институти по здравеопазване са собственост на лобито на ваксините.

Хил: Това не е нещо, което знам.

Лори: Искам само да кажа, че това мирише на корупция и че ви разиграват.

Хил: Не мисля така.

Лори: Е, тогава нямате извинение, защото работата ви в този преглед е погрешна. Прибързана е. Не е сглобена правилно.

Лори посочва, че в проучването на Хил не са взети предвид множество клинични резултати, които засягат пациентите. Тя упреква Хил, че пренебрегва благоприятните ефекти на ивермектина като профилактика, ефекта му върху бързината на отрицателните тестове за вируса, върху нуждата от механична вентилация, върху намалените приеми в интензивното отделение и други клинично значими резултати.

Това е лошо изследване… лошо изследване. И така, в този момент не знам… изглеждаш приятен човек, но наистина, наистина се притеснявам за теб.

Хил: Добре. Да. Искам да кажа, че това е трудна ситуация.

Лори: Не, може да се окажете в трудна ситуация. Аз не съм, защото нямам платец. Мога да кажа истината. Как можеш умишлено да се опитваш и да го оплескаш…?

Хил: Това не го оплесква. То гласи, че се нуждаем от кратко време, за да разгледаме още няколко проучвания.

Лори: И така, докога ще оставяте хората да умират ненужно – зависи от вас? Какъв е срокът, който сте предвидили за това?

Хил: Мисля, че… Смятам, че това се отнася за СЗО [Световната здравна организация] и NIH [Националните институти по здравеопазване] и FDA [Американската агенция по храните и лекарствата] и EMA [Европейската агенция по лекарствата]. И те трябва да решат кога смятат, че това е достатъчно.

Лори: Как решават те? Защото няма кой да им даде добър синтез на доказателства, защото вашите със сигурност не са добри.

Хил: Ами, когато вашият излезе, което ще се случи в близко бъдеще… в същото време ще има и други опити, които ще дадат резултати, които с малко късмет ще го заковат. И ще се постигне.

Лори: Вече е заковано.

Хил: Не, това не е мнението на СЗО и FDA.

Лори: Предпочитате да рискувате живота на много хора. Знаете ли, че ако ние с вас се обединим по този въпрос, ще можем да представим единен фронт и да го постигнем. Можем да го осъществим. Бихме могли да спасим човешки живот; бихме могли да предотвратим заразяването на хора [лекари и медицински сестри от Британската национална здравна служба]. Можем да предотвратим смъртта на възрастните хора.
Това са проучвания, проведени по целия свят в няколко различни държави. И всички те казват едно и също нещо. Освен това има и много други доказателства, които показват, че той действа. Не е необходимо рандомизираните контролирани проучвания да бъдат най-важното. Но [дори] въз основа на рандомизираните контролирани проучвания е ясно, че ивермектинът действа. Той предотвратява смъртните случаи, предотвратява вредите и подобрява резултатите за хората…
Виждам, че не стигаме доникъде, защото вие имате агенда, независимо дали ви харесва или не, дали я признавате или не, вие имате агенда. И агендата е да отхвърлите проблема колкото се може по-надолу. И така… опитваме се да спасим човешки живот. Това е нашата работа.
Аз съм лекар и ще спася колкото се може повече животи. И ще направя това чрез разпространяване на съобщението за ивермектина. За съжаление работата ви ще влоши това, а вие изглежда сте в състояние да понесете бремето на много, много смъртни случаи, което аз не мога да направя.

След това Лори пита отново: Бихте ли ми казали? Бих искала да знам кой ви плаща като консултант чрез СЗО?

Хил: Това е Unitaid.

Лори: Добре. Кой помогна за… Чии са заключенията от прегледа, който сте направили? Кой не е вписан като автор? Кой всъщност е допринесъл?

Хил: Ами, искам да кажа, че не искам да навлизам в, искам да кажа, че… Unitaid…

Лори: Мисля, че това трябва да е ясно. Бих искала да знам кой, кои са тези други гласове, които са в статията ви, но не са обявени? Има ли Unitaid право на глас? Влияят ли те върху това, което пишете?

Хил: Unitaid има право на глас по отношение на заключенията на документа. Да.

Лори: Добре. И така, кой е в Unitaid? Кой ви дава мнение за вашите доказателства?

Хил: Ами просто хората там. Аз не…

Лори: Значи те имат думата в заключенията ви.

Хил: Да.

Лори: Бихте ли ми дали име на човек от Unitaid, с когото бих могла да говоря, за да мога да споделя доказателствата си и да се надявам да ги убедя да ги разберат?

Хил: О, ще помисля кой да, да ви предложа като име… но искам да кажа, че това е много трудно, защото аз съм, знаете, аз съм, имам тази роля, в която трябва да създам този документ и ние сме в много труден, деликатен баланс…

Лори: Кои са тези хора? Кои са тези хора, които казват това?

Хил: Да… това е много силно лоби…

Лори: Добре. Вижте, мисля, че виждам някаква задънена улица, защото изглежда, че имате много оправдания, но, хм, да оправдаете лошата изследователска практика. Много, много съжалявам за това, Анди.
Наистина, наистина ми се иска, а и вие ми обяснихте доста ясно, както в това, което казахте, така и в езика на тялото си, че не сте напълно удовлетворени от заключенията си и че сте в трудна позиция поради влиянието, което хората оказват върху вас, включително хората, които са ви платили и които по същество са написали това заключение за вас.

Хил: Просто трябва да разберете, че съм в трудно положение. Опитвам се да намеря среден път, но това е изключително трудно.

Лори: Да. Средното положение. Средното положение не е средно положение… Заехте позиция, която е точно в другата крайност, призовавайки за нови процеси, които ще убиват хора. Така че това ще излезе наяве и вие ще бъдете виновни. И не мога да разбера защо не виждате това, защото доказателствата са налице, а вие не просто ги отричате, а всъщност активно замазвате истината. И това ще излезе наяве. Затова наистина съжалявам… Както казвам, изглеждате приятен човек, но мисля, че просто сте били подведени по някакъв начин.

Хил обещава, че ще направи всичко по силите си, за да получи одобрение за ивермектина, ако тя му даде шест седмици.

Хил: Надявам се, че тази патова ситуация, в която се намираме, няма да продължи много дълго. Става въпрос само за няколко седмици. И гарантирам, че ще настоявам това да продължи колкото се може по-кратко.

Лори: И така, колко дълго според вас ще продължи безизходицата? Колко дълго смятате, че ще ви плащат, за да продължите патовата ситуация?

Хил: От моя страна. Добре… Мисля, че в края на февруари ще бъде постигнато, за шест седмици.

Лори: Колко души умират всеки ден?

Хил: О, разбира се. Имам предвид 15 000 души на ден.

Лори: Петнадесет хиляди души на ден, умножено по шест седмици…, защото при това темпо всички други страни получават ивермектин, с изключение на Обединеното кралство и САЩ, тъй като Обединеното кралство, САЩ и Европа са собственост на лобито на ваксините.

Хил: Моята цел е лекарството да бъде одобрено и да направя всичко възможно, за да бъде одобрено така, че да достигне максималния…

Лори: Не правите всичко, което можете, защото всичко, което можете, би означавало да кажете на хората, които ви плащат: „Виждам, че това предотвратява смъртните случаи. Затова няма да подкрепям повече това заключение и ще кажа истината.“

Хил: Трябва да изпълня задълженията си, за да получа възможно най-голяма подкрепа за одобряването на това лекарство възможно най-бързо.

Лори: Е, няма да го одобрят по начина, по който сте написали това заключение. Всъщност сте се простреляли в крака и сте простреляли всички нас в крака. Всички… всички се опитват да направят нещо добро. Всъщност вие напълно го унищожихте.

Хил: Добре. Е, тук предполагам ще трябва да се съгласим да се разграничим.

Лори: Да. Честно казано, не знам как спите нощем.

Кенеди добавя, че в края на конференцията за ивермектина, проведена на 14 януари, Лори е заявила, че ако лекарството е било използвано през 2020 г., „когато колегите лекари по света за първи път са предупредили властите за неговата ефикасност, милиони животи е можело да бъдат спасени, а пандемията с всички свързани с нея страдания и загуби да бъде прекратена бързо и навреме“.

Автор: Невил Ходжкинсън
Източник: The Conservative Woman
Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн“

ПО ТЕМАТА

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК !

Робърт Кенеди-младши: Ваксините в САЩ са смъртоносен бизнес (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши: Ваксините са медицински холокост (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши разобличи “плана за диктатура на ваксините“ на Бил Гейтс

Робърт Кенеди-младши: Правителствата обичат пандемиите. Обичат ги така, както обичат войната! (ВИДЕО)

Робърт Кенеди-младши публикува статията “Глобалистката програма за ваксиниране на Гейтс: Вариантът за задължителната ваксинация със сигурни печалби”. Кенеди пише, че ваксините, разработени от фармацевтичните компании на Бил Гейтс, са причинили смъртта на много хора по света (ВИДЕО – БГ СУБ)

Фармацевтичният КАБАЛ, – FDA като гръб на Фармафията! Задкулисието на одобренията за ваксини: как туморни ракови клетки попаднаха във ваксините (ОБНОВЕНА)

Робърт Кенеди: Критиците трябва да бъдат заглушени, за да могат милиардерите да продължават да печелят от пландемията

Робърт Ф. Кенеди-младши разобличава Антъни Фаучи, царя на медицинската мафия, отговарящ за реакцията към пандемията (ВИДЕО-ТРАНСКРИПТ)

Робърт Ф. Кенеди-младши зове! Предприемете действия: Спрете Зеления паспорт на ЕС

Робърт Ф. Кенеди-младши лети за Европа, за да подкрепи Алианса срещу глобалната война срещу демокрацията

Който желае може да се присъедини към групата «Неваксинираната сперма е следващият биткойн»

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница