Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

/

«Празнично: Лъжите на пасторите от ковидалната религия. Тържественото ми обръщение по случай годишнината от първия локдаун в България, основан на измами, наглост, политически, корпоративни и световно задкулисни интереси против човечеството. Пасторите на ковидалната религия. По случай 1 година лудост.» Иван Стаменов — Стопанина

/документите от видеото вижте, тук/

ВИДЕО

ОЩЕ ОТ АВТОРА

БЕЛ.РЕД

През 2011 г. президентът на нетърговската организация “Natural Woman, Natural Man, Inc.“ Jock Doubleday предложи награда от $ 100 000 на първия от кликата, занимаваща се с ваксиниране на деца (лицензирани лекар или шеф на фармацевтична компания от целия свят), който публично изпие смес от стандартни добавки, които се съдържат в болшинството ваксини, в количеството, което е препоръчано за шестгодишно дете.
Подчертавам, че не става дума за ковид “ваксини“те, които не са ваксини. КВ-19 ваксините с наночастици служат за генно модифициращ експеримент. ВСЯКА ваксина за КВ-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона.  Става дума за 
“обикновените“ ваксини, – ето тези.
Познайте дали до ден-днешен някой ги е взел?
Никой!
ЗАЩО ЛИ?!

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ВСЯКА ваксина за CV-19 ще бъде с нанотехнология на Пентагона

Вече можем със сигурност да твърдим, че не само европейските, американските, австралийските и руските, но също и китайските (!) и южнокорейските ваксини ще са базирани на експерименталната ДНК нанотехнология, разработвана отдавна от щатското Министерство на отбраната и неговата научна дивизия DARPA.
Статията ТУК

Моdеrnа:Инжектираме ви с „операционна система“!

Д-р Франсис Бойл Създател на “Bio Weapons Act”: COVID-19 е оръжие за биологична война: Истинската история на COVID-19

 

• COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)
• ID = Identity (Документ за самоличност)
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект)

Последно от ВИДЕО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.